#3 prije 04.01.2010. A kako to ?? F8 da pritisnem kad palim racunar ?? I sta kad ga upalim preko safe moda?
#4 04.01.2010. u 18:32 zupur je napisao/la: A kako to ?? F8 da pritisnem kad palim racunar ?? I sta kad ga upalim preko safe moda? kad upalish preko safe mode-a,onda idi system restore , na dan kad ti je ok sve bilo. btw: da nisi kojim slucajem instaliro DAEMON TOOLS? i da nije zbog njega?
#5 05.01.2010. u 22:37 eX je napisao/la: kad upalish preko safe mode-a,onda idi system restore , na dan kad ti je ok sve bilo. btw: da nisi kojim slucajem instaliro DAEMON TOOLS? i da nije zbog njega? Ma jock nisam...vec Evo danas sam htjeo format komp,i kad ubacim cd windowsa rr racunar krene ono da ocitava Pres any key... i odjednom pocinje da ocitava windows i upali se racunar normala nzm sta mu je ??
#6 05.01.2010. u 22:45 zupur je napisao/la: Ma jock nisam...vec Evo danas sam htjeo format komp,i kad ubacim cd windowsa rr racunar krene ono da ocitava Pres any key... i odjednom pocinje da ocitava windows i upali se racunar normala nzm sta mu je ?? pa pritisni neku tipku , btw: pokusaj sa drugom tastaturom ^^
#7 05.01.2010. u 22:46 Nece,pokusao sam i sa 3 tastature nece..jer tastatura dobije funkciju tek kad se upali racunar i pre toga..