Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Monitor

133 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.01.2010. u 23:31

ovako , maloprije sam na monitoru pritisnuo dugme Auto adjust i nesto mi sad boje drugacije na ekranu cudne nekako :(
iso sam opet isto to dugme da vratim, ne pomaze
haj pls pomozite ako zna ko :(
Hvala unaprijed
Pa udji u menu od monitora , i napravi kako ti pase .

Sve vise failova .
apoo je napisao/la:
Pa udji u menu od monitora , i napravi kako ti pase .

Sve vise failova .
u menu mi je sve ko sto je i prije bilo , brightnes, contrast i ona sranja. :S
Iides desni klik na desktop--->propertis--->settings--->i onda imas dole da podesavas stavi na zadnju (1280 x 1024)
04_03 je napisao/la:
Iides desni klik na desktop--->propertis--->settings--->i onda imas dole da podesavas stavi na zadnju (1280 x 1024)
ma nije to jarane , fazon je sto je meni sve bilo normalno dok nisam pritisnuo dugme auto adjust, rezolucija mi je ko i prije.
Podesi opcije na monitoru,podesi rezoluciju i podesi refresh rate.Ako ne pomogne probaj ga iskopcat iz komp-a pa ukopcat il iz struje.
Ako nista od navedenog ne pomogne,spucaj ga stocem da ga polomis,javis se meni i ja ti prodam novi. :D

Mozda ti se graficka pregrijava.

Sorry za dupli post.
pa idi tamo u meni monitora i stimaj boje dok ne bude kako je tebi pasalo prije..
malo kontrast promjeni?
promjeni onaj red,green ku**c kontrast i sva ta govna i namjesti kako ti pase...Marka monitora je napravila taj auto adjust kako oni misle da je najbolje,a ti posto si navikao na svoj,taj ti smeta,tako da uzmes fino podesis boje i to je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.