Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS BA Mixevi?

599 pregleda · 52 odgovora · otvorena 04.01.2010. u 11:06

Pozdrav, zanima me dali bi imali volje da igrate GAMERS.ba mixeve i dali zelite da napravimo nesto tako?

Ako anketa bude vise od 70% poduzecemo nesto

I da naravno, treba nam sponzor koji bi dao server da se igraju GAMERS.ba mixevi, host by kgb ili ssh.rs

Iznesite svoje misljenje!
Po mome misljenju to bi zaista bilo dobro da se napravi jedan dio za to ili da se da određenim ljudima koji mogu najvise vremena provodit i koji sve to mogu vodit da oni otvaraju i odrzavaju te da se svak koji se prijave a ne pojavi ne samar nego ban , jer ce tek tada postat ozbiljno.
vLexinho je napisao/la:
~Server : STEAM (4 VAC with no amx shitz

Mozda bi bilo dobro amx ubacit (amx_match mod) a admini bi bili stari

ti,
ja,
violen
mirofa (ako je zaintresovan)

Ugl bice i konkurs
Da! : 74%
Ne! : 26%

Naravno da bi volio , sto se tice servera bolje bi bilo da je ssh.rs posto kgb poceo da umire

btw : dje sam ja tu ?
Mada sam prestao igrat CS-a glasao sam za DA jer je ovo ipak gaming portal a na početku je bio CS portal, tako da ova zajednoca zaslužuje imat CS server.
Sretno u realizaciji.
Ovako ja sam ZA iako nemam steam nadam se da cu ga negdje naci kupiti u ovoj posranoj Tuzli (ovdje inace nista nema pametno za kupiti xD) , ali posto dosta ljudi izlazi sa mixeva da se napravi nesto kao na balkan-ekspress.com gamers.ba crna lista i svaki put kada neko izadje sa mixa organizator tog mixa ima pravo da ga stavi na crnu listu(BL il ti ga blek list xD) i taj igrac vise nema prava da igra ... eto to je neko moje misljenje.

PS:naravno taj igrac se moze zaliti na to pa onda organizator moze odlucit ocel ga sklonit sa BL ili ostaje haj mrsko mi vise pisat
vLexinho je napisao/la:
Server se iskljucivo mora zvati "GAMERS.ba MIX Server" eventualno by kgb ili ssh.rs ako daju neko sponzorstvo.
I jel mora biti steam?
Bilo bi odlično da se nešto takvo opet organizuje , samo da onaj koji IZAĐE dobije permanentni ban sa gamers-a, ili nađe zamjenu , jednostavno.

Bilo bi odlično kad bi se na gamers-u napravio TAB pored TOP10 , Gamers.ba Mix i tu da ima poseban forum , da se ne opterećuje inbox ili da ima chat box.Time bi imali MiX-ove a nebi opterećavali gamers ili inbox.

Definitivno ZA , i da se na gamers ne postaju teme bzvz nego napravi grupa na steamu i da admin pokreće mix-ove kao na gatheru a ne da se sazivamo na gamersu , pff.
sve DA ko je glasao za NE?

JA!
vLexinho je napisao/la:
Server se iskljucivo mora zvati "GAMERS.ba MIX Server" eventualno by kgb ili ssh.rs ako daju neko sponzorstvo.
Da! : 74% !
Posto nisam u mogucnosti da igram mix-eve prije 1:00 znaci glasao sam za Da jer smatram da bi trebali biti naravno !
E sad kada smo bili ja mahYr i bak1r , ti vLex i ko je jos bio oni su funkcionisali koliko toliko ! Ovi danasnji mix-evi prodje 3 runde izadje raja :S !

Znaci server da se zove gamers.ba mix server , da bude samo steam i da imas neke admine i grupu na steam-u ! Pravila napisite i ako imaju ona sto smo ja i mahYr pisali davno ali eto ako imate nesto svoje dodajte i bice extra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.