Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Call of duty 2 server..

58 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.01.2010. u 19:55

ovak....kad pocnem igrat multiplayer(server nadjem preko xfire)naravno idem na bh servere.Na bihnet-ovim serverima mi trazi da downloadujem ness i sam izbaci kaze da nemoze.....a na nekim drugim samo sto pocnem izbaci sljedece:Server disconected-x_men(moj nickname)Punk buster kicked player 'x_men+(for 0 minutes)....Restricted Unikow Windows API Function [131125]........ovo mi dode....nezz sta da radim i volio bih naci neki server da ga stalno igram i da ne izbaciva................unaprijed HVala nekome ko ce mi pomoci....:)
To drugo ti je na tom serveru ima igra neki lik sta istim nickom ko i tvojim pa zato nemzoes uci!
provjeri jesi ukljucio punk baster/buster ili kako vec ;)
Da uđeš na BIHnet treba ti zzz_worms_reddot_console.iwd ( tako nešto ) al' ga nemožeš auto download-ovati jer je auto download isključen zbog hackera koji su download-ovali tim putem server.cfg

Ako hoćeš ja ću ti to upload pa ti samo stavi u Call of Duty/Main

~ edit

Ooops, izbrisao sam CoD2, zamoli nekoga da ti pošalje taj fajl jer Gaming Area neradi ...
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
To drugo ti je na tom serveru ima igra neki lik sta istim nickom ko i tvojim pa zato nemzoes uci!
nemoguce da na deset servera ima isto ime...???
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
Nope, kad je neko sa nikom kao i ti onda ti izbaci PB Reason:

Bad disallowed name
united je napisao/la:
Da uđeš na BIHnet treba ti zzz_worms_reddot_console.iwd ( tako nešto ) al' ga nemožeš auto download-ovati jer je auto download isključen zbog hackera koji su download-ovali tim putem server.cfg

Ako hoćeš ja ću ti to upload pa ti samo stavi u Call of Duty/Main

~ edit

Ooops, izbrisao sam CoD2, zamoli nekoga da ti pošalje taj fajl jer Gaming Area neradi ...
ok... jeste taj file....gdje cu pitat da mi uploaduju???????????

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.