Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Call Of Duty 2

100 pregleda · 6 odgovora · otvorena 03.01.2010. u 11:38

Znaci prvo i osnovno je da imate instaliran CoD2 na komp-u.
Takodjer znate da morate imati minimalno DSL/kablovski internet/wireless

Dalje, nakon sto instalirate CoD2 (ako vec niste) trebate instalirati CoD2 1.3 Patch - jer su danas svi serveri na 1.3 Patchu.
Mozete ga downlaodati na ovom linku : http://files.filefro...;/fileinfo.html

Nakon sto instalirate Patch , vise vam nece raditi Call of Duty 2 Single Player (osima ko imate original igru), zato ako hocete prije instalacije mozete napraviti kopiju CoD2 foldera da kasnije mozete igrati Single Player.
Nakon sto te to obavili , slijedi ono najvaznije:

Udjite u CoD2 Multiplayer i pratite slike:

Zatim ukucajte ovo: /connect 195.222.33.244
To bi trebalo ovako izgledati:

Naravno ne mora se ukucati bas ta IP adresa, ima hiljade razlciitih servera, ja sam taj BIHnetov stavio samo kao primjer.

Kad ste to ukucali, morate obaviti ovaj najtezi zadatak: pritisnuti ENTER

i onda ulazite na server..

- Ako vam se javi greska da nesto nije u redu s vasim cdkey-om, udjite u multiplayer opcije i kliknite na " Enter key code ".
Mozete kupiti originalni cdkey ako zelite igrati i na original serverima, ili samo downloadajte CoD2 cdkey generator.

( Ako neko ima problema sa PB-om (PunkBuster) moglo bi vam pomoci da u Multiplayer opcijama stavite "Allow downloading: Yes" i konektujete se na npr BIHnetov server, i uz ostale stvari trebao bi se skinuti PB Update - ako ne uspije pokusajte na neki drugi server ili ukucajte /pb_update 1)

Eto, uzivajte i nadam se da ce ovo pomoci nekome

Za one koji tek pocinju igrat preko neta Call Of Duty 2

Ja bih igrao da nema laga
Frisk je napisao/la:
Ja bih igrao da nema laga
ja poceo igrat ping 150 XD, pitam Nedy-a rateove, da mi rateove opet isto i samo delete puknem : (
- tut c/p s ga.com.ba
- ima vec tut sto sam pravio
BENiO je napisao/la:
- tut c/p s ga.com.ba
- ima vec tut sto sam pravio
nisam kopirao nisam sa te stranice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.