Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD2

109 pregleda · 12 odgovora · otvorena 19.12.2009. u 10:13

imam problem sad cod2, kad hocu da preko neta da igram izbaci mi ovo

nemojte mislit da sam glup, jer sam tek krenuo igrat, i mogu li igrat singelplayer kad imam instaliran patch,
- dva razloga
- 1. il ti je konekcija losa
- 2. il si banan sa servera
- xfire sluzi samo za trazenje servera, dodavanje u favourite, i chatanje s prijateljima
imam xfire, i preko njega i ulazim, i zasto ne mogu dodat server u favorites, kad ga dodam njega nema.

nothing3 je napisao/la:
imam xfire, i preko njega i ulazim, i zasto ne mogu dodat server u favorites, kad ga dodam njega nema.

- mozda unosis ip od druge igre, mozda je server down...
- daj meni ip
- ides desni klik na ip od serva, ili citav server... i samo add to favorites, nemoguce da ti ne moze
- kad inst patch ne moze sp igrat vise
benio ti je objasnio za to sto te izbacuje, a sto se tice tog igranja single playera moguce je i to, samo ti treba jedan mali patch za SP v1.3 Javi mi se na PM ako hoces...
complexX je napisao/la:
benio ti je objasnio za to sto te izbacuje, a sto se tice tog igranja single playera moguce je i to, samo ti treba jedan mali patch za SP v1.3 Javi mi se na PM ako hoces...
imam taj, skino sam sa bihneta, prvo 1.2 instalirao njega, pa 1.3, pa njega instaliro
complexX je napisao/la:
- kad se patchuje ne moze sp, kad se crackuje ne moze mp
BENiO je napisao/la:
- kad se patchuje ne moze sp, kad se crackuje ne moze mp
moze druze zato sto patchujes prvo v1.3 MP, i razlog sto ne mozes igrat SP je "Version missmatch", ali onda patcujes v1.3 SP i onda su ti i MP i SP na istoj verziji i moze se igrat... ja igro nekad davno... :)
ma nije ti to ni do konekcije ni do patcha nego do njihovog servera,da si banan pisalo bi ti da si banan a posto si poceo tek igrati ne mogu te banati i bihnet serevri ti nisu dobri igraj na ripu i zaguljivacima.

BIHnet serveri se rade.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.