Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tejq a Luq

148 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.01.2010. u 19:41

Skinuo sam i instalirao cabal sa officijalne stranice a izbaci mi neki error i nece da ga pokrene.....
POGLEDAJTE SLIKU

http://img23.imageshack.us/img23/5702/caballg.jpg
Probaj reinstalirati ili skinuti igru sa drugog clienta..
http://computergames.ro/en/downloads/viewitem/id/15073/name/cabal-online-v460-eu-client.html

100% radi client, ja skido !
Ali znam da je OFF topic (molim vas moderatori oprostite mi), kako se snalazis sa takvim desktopom, znam da si Windows 7 vrlo skupo platio, a tako ti izgleda, zato ti preporucujem program Fences, koji ce ti to sve fino dotjerati (molim te daj mu sansu).

Pitaj neke strucnije korisnike CABAL-a, da ti daju link za skidanje koji radi.

Edit:

Uze mi ovaj gore rijec iz usta (o ovom za korisnike CABAL-a).
dr_house je napisao/la:
Ali znam da je OFF topic (molim vas moderatori oprostite mi), kako se snalazis sa takvim desktopom, znam da si Windows 7 vrlo skupo platio, a tako ti izgleda, zato ti preporucujem program Fences, koji ce ti to sve fino dotjerati (molim te daj mu sansu).

Edit:

Da sto se tice off topica upravu si potpuno :D jako neuredan,ne bi se snasao do sutra :P

Inace kad ti se javi problem neki,samo taj text otkucaj na google pa vidi ima li neko isti ili slican problem.
dr_house je napisao/la:

Edit:

E hvala stari za ovaj program bas je strava......a sto se tice windowsa platio sam ga 4 km :D:D:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.