Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Football Manager 2008

130 pregleda · 13 odgovora · otvorena 05.01.2010. u 18:48

evo ljudi ja sam ovisan o igrici i ovdje pišite najbolje talente,taktike treninge i sve ostalo
trazi sto mladje igrace i da sto jeftniji daj svakom igracu priliku da igra i ne prodaji odma na pvom prelaznom roku taktiku u utakmici treba mjenjat najmanje jednom to ja bar radim :D
Pa bolje ti je ako znas engleski da pricas sa ovima iz cijeloga svijeta na stranici click
A tu i imas fmbosnia !
Jer ovdje ti je cs,w0w,dota i pes pretezno
Zbog cega jos uvijek igras FM 08 , kad je izasao FM 10 , po meni sigurno najbolji FM do sad ?
fm 9 sam igrao dobar je i bolji moras kupovat mladje igrace i nemoj odma nappadat na poznate ima i dobrih a da malo kostaju;)
FM 2010 najjace izdanje RED JE BILO DA SPORTS INTERACTIVE izda jednu seriju FM-a sa 3D odlican je nema sta !;)
odigrao sam ja i fm 2010 i 2009 i imam ih na kompu ali nije to to na fm 2009 je 3 d engine ocajan i igra je spora tako da je i nepalim a na fm 2010 su previse toga promijenili po meni 3 d utakmica je dobra ali nije to ko fm 8 koji je meni najbolji jer je on za mene simbol manager ;)
Lik vas nije pitao za 2009 , 2010 pitao je za 2008.
najbolji talenat ti je mixalis pavlis iz aeka, uzmes onoga napadacu u wigana dzaba (rodallega), mauro zarate prejak, štilić, ima iz gamba oseke vezni 27 godina dobar nzm mu ime !
FosiL_ je napisao/la:
najbolji talenat ti je mixalis pavlis iz aeka, uzmes onoga napadacu u wigana dzaba (rodallega), mauro zarate prejak, štilić, ima iz gamba oseke vezni 27 godina dobar nzm mu ime !
Mixalis je zvjer :D nedavno sam otkrio jednog odlicnog stopera iz Sao Paula Breno ima 17 god kad pocnes igru pustis jednu sezonu da jos odigra u Brazilu i kad napuni 18 ga dovedes za cca 10 mil eura sa 20 god bude najbolji stoper :) Evo jos neki talenti-Gabriel Torje,Mika Aaritalo,Rene Mihelic,Arthur Sorin,Benoit Costil,Henri Saivet . . .9-)
TheFucker je napisao/la:
Mixalis je zvjer nedavno sam otkrio jednog odlicnog stopera iz Sao Paula Breno ima 17 god kad pocnes igru pustis jednu sezonu da jos odigra u Brazilu i kad napuni 18 ga dovedes za cca 10 mil eura sa 20 god bude najbolji stoper Evo jos neki talenti-Gabriel Torje,Mika Aaritalo,Rene Mihelic,Arthur Sorin,Benoit Costil,Henri Saivet . . .8-)
ima onaj jedan turčin dobar, davno dok sam igaro... prelagan 2008 smiješan ja ređinom ligu osvojim
Hahahahhah lagano je osvojit kad ides u editor i stavis Cristiana Ronalda i ekipu u neki usrani klub i onda se divis svome uspjehu :o

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.