Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

POCELO JE QRCENJE ?

764 pregleda · 49 odgovora · otvorena 03.01.2010. u 16:46

Sta banujete bez razloga, nigdje veze , neki red uvodite , da se tako red uvodi samo bi par clanova gamers.ba portala ostalo ne banovano, koji idioti , sa vama propada SAJT , hwala cao ! Jesmol jos uvijek djeca [ neki ] i ti ocekujes ozbiljnost i bez zajebancije i svega .Malo reci da su neki gloopi Reason BANOVANJA nigdje veze !

http://gamers.ba/profil/1nas/

Malo reci SMJESNO !
xxxk je napisao/la:
Brate , gledam te kao ludu osobu[pozitivnom smislu , zajebancija] al' haj pogledaj sve to iz ove situacije.Sam znas , a i ja sam svjedok , da si na temu npr. "Problem komp se gasi" komentiras " spy osamari me" nikakav problem , zajebancija , malo prijateljstva preko foruma , ali drugi ce zato biti banovani jer nemaju istu razinu respecta ko sto ti imas , that's the point.

Slazem se da izadjete vani , nemojte bas gubiti vrijeme ovdje posvati mrtve , majku etc.

Evo ja idem lopte igrat , moram ucit ove svoje
Kakav ja i respect bona. Ne zna me 2 lika na ovom site-u. Cisto zajebancija, samo sa spYom malo, jer mi je dao milion aplauza, pa reko da legne koji samar, da se ne ureknem

A onaj spam post nije razlog za ban, svakako bih samo samar dobio

A slucajno ako popijem ban, vjerovatno ima razloga za to, i ne bi mi palo na pamet da dizem neke teme, zalim se etc. Ne bih ni ulazio na site dok ne istekne, i opet po starom. Ha ya! >.<

Sto se bodova i shamara tice, koliko ja znam mozes ic u -100000 i nista To ce mi bit' cilj kad nekad potrosim sve bodove
Ja vama problema u zivotu Idi u kafanu, ganjaj koke, mani se banovanja i gluposti !
Genius je napisao/la:
Ja ne branim administraciju, cakstavise, vecina me nervira. Nit' im se ulizuje, nit' imam razloga za to.

Pravila su postavljena, i ponasajte se prikladno njima - kao i svugdje. Ko se ne drzi pravila bit ce kaznjen. Zar je to toliko tesko ?

Ako si izigravao mangupa u necijoj galeriji (( ne znam kakak je komentar, ali vjerovatno neka uvreda, psovanje etc - ne interesuje me )), onda budi spreman snositi posljedice. Zasto ti ne bi bio kaznjen za nesto sto nisi trebao reci ?

I zasto se uopste bunis ? Sta imas na ovom site-u sto ne mozes vidjeti sa fake profila, za koji ti je potrebno 2 minute da ga napravis ?

Ako te site zanima, napravi ga, udji loguj se, komentiraj etc. Proce i 7 dana, imas onaj stari opet, nastavi opet.

Ne razumijem stvarno zasto se toliko lozite na te banove... Nisu vak ruku otkinuli jbt -.-" Ako te site zanima, naci ces nacina da ga posjecujes, ako te ne zanima, ima i drugih site-ova ili stvari da se bavis. Mani se gamersa, idi pij kafu, tamo pricaj i zali se kako si banovan, kako su admini kreteni, kako su svi na gamersu kreteni.

J**o vas gamers i sve sto je online, idite guzite je**m vas maloumne. J**o vas ban i profil i admini i sve. Fala, cao.
Uf ti se baš ponašaš prema svom nicku. A ne ide ti nimalo -.-
zabko je napisao/la:
Ja vama problema u zivotu 8) Idi u kafanu, ganjaj koke, mani se banovanja i gluposti !
Nismo svi ti ! :D

san1 pusi kitu, i ja bi te banovo kad se druzis sa Drakeom i Nadeerom :S :D

Jarane kako te/vas ne banat svaki dan ista tema (nekad i 2,3) ovog tipa, pa čitaš li ti šta ?
Ovo izašla tri lika na kafu i rekli da će jedan dići ovu temu, a ostala ga dvojica podržati. Međutim pri tome nisu računali na ostale članove sajta, koje bukvalno boli ona stvar za njihove probleme.

Nemojte govoriti likovima da se nekom ulizuju. Nije vama niko kriv što ste nesposobni za to.

Citirajte me, molim vas, ja volim kad me citiraju.
v3Tr0x je napisao/la:
Ovo izašla tri lika na kafu i rekli da će jedan dići ovu temu, a ostala ga dvojica podržati. Međutim pri tome nisu računali na ostale članove sajta, koje bukvalno boli ona stvar za njihove probleme. :)

Nemojte govoriti likovima da se nekom ulizuju. Nije vama niko kriv što ste nesposobni za to. 8)

Citirajte me, molim vas, ja volim kad me citiraju. 8)
da ti ispunim zelju..

Post dobio šamar od wcKd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.