Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows save

123 pregleda · 11 odgovora · otvorena 03.01.2010. u 04:16

Eh raja cesto obaram system.. i nervira me sto moram sidat s neta mozillu sta ja znam . .eh ja nemam lokal disc D da mogu sacuvat prije obaranja morel' ko pojasnit kako da sacuvam fajlove i poslje formata oni su tu ?

HVALA NAJVECA !
System repair da ti ostanu svi programi.. nema 2 opcije ja mislim
areef je napisao/la:
System repair :) da ti ostanu svi programi.. nema 2 opcije ja mislim :r
Pa na sta da idem pojasni :
adi_high je napisao/la:
Pa na sta da idem pojasni :
pa umjesto formatiranja , odaberes opciju Repair znaci kad udjes u formatiranje sistema tamo ce ti biti
areef je napisao/la:
pa umjesto formatiranja , odaberes opciju Repair znaci :) kad udjes u formatiranje sistema tamo ce ti biti
nevalja ti to, nekada ostanu virusi ;)
bolje format....
ima ti na jednom korako create participe i idi to i imat ces 2 diska c i d...
Skines sebi Partition Magic i napravis josh jednu particiju i snimas sve tu :)
DOLLAR je napisao/la:
Skines sebi Partition Magic i napravis josh jednu particiju i snimas sve tu :)
i kako too to neki program ? skidal puno neam puno limita jel tesko napraviti ?

HVALA !
adi_high je napisao/la:
i kako too to neki program ? skidal puno neam puno limita jel tesko napraviti ?

HVALA !
Da program za editovanje/pravljenje particija. Nije ouopce tesko napraviti samo napravis particiju novu , a staru smanjis i novu napravis od toga sto je ostalo od stare :)
Nadam se da si skontao :)

ev fino objasnjeno sve :)

http://www.ehow.com/how_5152695_use-partitionmagic.html
Ako hoces da vratis sa systeam restore evo ja cu polako da objasnim sta trebas da uradis

http://vlaurie.com/computers2/slides/shows/systemrestore2.html

Odes start pa onda all programs pa onda accesories imas odma dole vidjeces system tools i dole na kraju imas system restore kliknes tu i izabres datum koji ces al to nije vazno znaci tu kliknes samo ides next i kad se sve to zavrsi restatovat ce ti se komp i vratit ce ti se neki programi koje si imao ...
MAniPUlatiON je napisao/la:
Ako hoces da vratis sa systeam restore evo ja cu polako da objasnim sta trebas da uradis

http://vlaurie.com/computers2/slides/shows/systemrestore2.html

Odes start pa onda all programs pa onda accesories imas odma dole vidjeces system tools i dole na kraju imas system restore kliknes tu i izabres datum koji ces al to nije vazno znaci tu kliknes samo ides next i kad se sve to zavrsi restatovat ce ti se komp i vratit ce ti se neki programi koje si imao ...
jao koji ste vi idoli boze, lik je pitao kako ce da ima fajlove nakon FORMATA?! a ne kako ce da uradi backup?

btw imas josh jedan fazon a to je da napravis prvo particiju sa partition magicom, formatiras comp dignes sistem stavis sve programe sto hoces itd itd onda nadjes i skines GHOST i napravis image koji stavis na drugu particiju , i cim se nesto sjebe odes restor sa tog imaga kakv je tad bio :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.