Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Msn Problem!

95 pregleda · 12 odgovora · otvorena 01.01.2010. u 22:02

Kada pokusam da se ulogujem na msn uzbacuje mi ovo.
Radio sam nekoliko puta rr msna ali neuspjeva zna li neko sta treba da uradim.Dont Spam
~ Idi na Troubleshoot, neka ocisti greske
~ RR PC
~ RR konekciju

~ Pa probaj
to ti je do vremena na kompu, provjeri vrijeme na kompu ako ne bude tacno postavi i vidit ces da ce htjet tako je kod vecine -.-
ochu aplauz :P
Moguce da ti je neko zaledio msn

Ako je to uradio nebrini se...moze da te smara samo dok mu je ukljucen program kad to iskljuci msn ce da radi kao i pre ....
04_03 je napisao/la:
Moguce da ti je neko zaledio msn

Ako je to uradio nebrini se...moze da te smara samo dok mu je ukljucen program kad to iskljuci msn ce da radi kao i pre ....
aj ne provaljuj se, koji qrac prepadas lika .
nije do vremena a mislim da nije ni to da je zaledio neko jer nemogu da ga pokrenem ima 7 dana ...
Ja sam imao isti problem e ovako cemo. Idi na vrijeme desnim, klikni na Adjust Date/Time. Idi na Internet Time i klikni na Update now. Ako nece onda idi na padajuci meni i izaberi time.nist.gov. Onda o5 na Update now i to je to.
Vidiš da ti pise Firewall.

~Vidi sta ti je sa firewallom.
~Tamo u opcijama vrati default.

GL^
Qme

Idi thoubleshot pa repair kad ti popravi samo rr komp i radit ce ti 100%.I ja sam imao slican problem
unazZ je napisao/la:
aj ne provaljuj se, koji qrac prepadas lika .
neprovaljujem se niti prepadam...mozda se snekim pokacio a taj se htio napraviti "hackerom" i kao zaledice mu msn ...meni se x puta tako desilo da mi neko zaledi ....
04_03 je napisao/la:
neprovaljujem se niti prepadam...mozda se snekim pokacio a taj se htio napraviti "hackerom" i kao zaledice mu msn ...meni se x puta tako desilo da mi neko zaledi ....
ne citiraj me i ne kaze se pokacio !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.