Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problem msn 9.0

132 pregleda · 15 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 18:42

ne otvara mi adresu moju kad otvorum drugu adresu radi :S neznam zasto je problem moze mi neko reci ??

Kad' smo već kod mesinđera, dajem 30 bodova ko mi nađe link za 8.1 DA RADI . Znači, DA RADI !

hvala .
4rm4n1 je napisao/la:
Kad' smo već kod mesinđera, dajem 30 bodova ko mi nađe link za 8.1 DA RADI . Znači, DA RADI !

hvala .
Jesi tita ti tol'ki retard da ne možeš napisat' to u google a kao pomažeš ljudima? :/

lol,

www.msgshit.org - Odatle ja dloadao i e'o dan danas radi, i ne koristim ono sranje od wlm 9ke. Samo staviš u properties Windows Live Messenger 8.1.exe, da radi pod Win 2k. That would do the trick bro.
4rm4n1 je napisao/la:

hvala .
http://www.download3000.com/download-windows-live-messenger-count-reg-18986.html

` Mirrors pa dole pise download
Ako mogne, 30 boba ^_^
4rm4n1 je napisao/la:

hvala .
link
4rm4n1 je napisao/la:

hvala .
http://msgshit.com/downloads/619/Windows%20Live%20Messenger%208.1%20Final.html
mersid je napisao/la:
ljudi jel ja trazim pomoc ovde ili ovaj ispod mene :@
Pa idi troubleshoot Bog ti pamet dao. Pa reci koji "kod" izbaci. I jednostavno prepiši kod, upiši u google. That's teh magic!
God je napisao/la:
Jesi tita ti tol'ki retard da ne možeš napisat' to u google a kao pomažeš ljudima? :/

lol,

www.msgshit.org - Odatle ja dloadao i e'o dan danas radi, i ne koristim ono sranje od wlm 9ke. Samo staviš u properties Windows Live Messenger 8.1.exe, da radi pod Win 2k. That would do the trick bro.
Skid'o sam hiljade verzija i nijedna mi ne radi (čitaj, traži da editujem onaj compatibility, a kad njega editujem neće mi MSN +)

@ostali

Skidao sam sa brothers-a, sa msgshita, sa download.com-a, sa nakih govana - NIŠTA ne radi

4rm4n1 je napisao/la:
Skid'o sam hiljade verzija i nijedna mi ne radi (čitaj, traži da editujem onaj compatibility, a kad njega editujem neće mi MSN +)

@ostali

Skidao sam sa brothers-a, sa msgshita, sa download.com-a, sa nakih govana - NIŠTA ne radi

Veoma čudno jer meni radi, koristim Win XP SP2. :/
God je napisao/la:

Veoma čudno jer meni radi, koristim Win XP SP2. :/
Da, jako čudno.

Iako je meni SP3, mislim da service pack ne igra veliku ulogu.

@ y? Eh, nisam to znao Onda ću se morat' je****t' sa 9-kom.
4rm4n1 je napisao/la:
Da, jako čudno.

@ y? Eh, nisam to znao Onda ću se morat' je****t' sa 9-kom.
Normalno da igra veliku ulogu, jer SP3 je relativno star isto kol'ko je i WLM9 vjerovatno ima support samo za WLM9.
4rm4n1 je napisao/la:
Da, jako čudno.

@ y? Eh, nisam to znao :D Onda ću se morat' je****t' sa 9-kom.
hoces da ti upodujem WM 8.0 imam u kompu radi kod mene
klikni koji put na rety, i kod mene je sl problem, sa samo retry 2 x i može ili resetujem PC i radi
klikni na to get more information i otvorit ce ti se stranica za pomoc kako rjesit taj problem samo trebas engleski zant
Fino kopriaš to što ti izbacuje tj eror i fino pastiraš na google i odma ti izbaci šta ti je činit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.