Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 74 boda

msn

234 pregleda · 5 odgovora · otvorena 28.12.2009. u 12:50

znaci neam problema nikakvih sto se tice msna
ali volio bi kad bi neko od gospode koja znaju provaljivati ovo ono da mi daju pw od msn-a [email uklonjen]

Neam pojma odakle je sta je kako je (msn nije moj neki stranac )
nikdaa nije online ....
Brate nije to lagano ... Ja cu dati sve ove bodove sto imam ko mi da psw od mog starog msn-a [email uklonjen].. :(
Brate postoji ti masu različitih metoda za otkrivanje passworda i shitova. Ja sam sam imao preko 150 hackovanih passworda, svega i svačega, dok sam se bavio time. Al' prestane biti zanimljivo. Pusti to ba, idi ganjaj bitches.
iwdnplaysson je napisao/la:
Brate postoji ti masu različitih metoda za otkrivanje passworda i shitova. Ja sam sam imao preko 150 hackovanih passworda, svega i svačega, dok sam se bavio time. Al' prestane biti zanimljivo. Pusti to ba, idi ganjaj bitches. :)
Procitaj , jednom , dva, tri puta nesto prije nego sto odgovoris .. Momak nece da hackuje tudje msn-ove da mu to bude hobi .. vec jednostavno probao je napraviti mail koji je vec bio zauzet , ali koji se ne koristi .. pa je pitao moze li mu neko dati psw od tog maila ...

PS: Ti meni vrati moj mail dam ti ovih 1000 BODOVA i 20 KM .. eto jel dogovoreno ?

allvarezz je napisao/la:
Procitaj , jednom , dva, tri puta nesto prije nego sto odgovoris .. Momak nece da hackuje tudje msn-ove da mu to bude hobi .. vec jednostavno probao je napraviti mail koji je vec bio zauzet , ali koji se ne koristi .. pa je pitao moze li mu neko dati psw od tog maila ...

PS: Ti meni vrati moj mail dam ti ovih 1000 BODOVA i 20 KM .. eto jel dogovoreno ?

U nekom budućem vremenu. Možda i uspijem, šta znaš ?

Izvini, glup sam.
nije ovo hacking.ba nego gamers.ba

@nemoze ako nije online nikad

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.