Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HLTV-Brcko

2.856 pregleda · 89 odgovora · otvorena 26.12.2009. u 12:56

Interesuje me imali t0ga hltva iz Brckog ?

Posto sam vidio na posloj temi da je bilo da ce poceti nekada oko 10 sati ujutro , sada je 13 :d vrijeme je ? 

+ Interesuje me koje su se ekipe do sada prijavile tj potvrdile sv0je ucesce ?

Neki info , hvala 
quell je napisao/la:
je**m alci FAMILIJU pa ti nisi imao para :D
qme ocami ja zovem entela ocemol ici imo sam pare... kaze on idiot necu vako hu ha nema rev para nece barlok neznam za quella ocami ispaio nas FUTROVANI GAD D:
_arT_ je napisao/la:
qme ocami ja zovem entela ocemol ici imo sam pare... kaze on idiot necu vako hu ha nema rev para nece barlok neznam za quella ocami ispaio nas FUTROVANI GAD D:
ja zovem entela i vaneta kazu nemas ti para
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
koliko ima grupa / ekipa?kakve su grupe?
ovo je onda neki bugovani turnir cim ovi dobivaju XD
StarlanceR je napisao/la:
sta da kazem, drago mi ja da sam pomogao domacinima da doguraju do ovde dokle smo dosli. haven polufinale svaka cast, milan nas dobio prvu mapu, drugu su dobro svi igrali ali rampa ubio awpom.
ja sam igrao valjda dobro, prvi put smo sjeli zajedno da igramo i dobili smo dosta dobrih ekipa, runaway majti i ekipa isto tako mozda odigrali 2-3 meca i sabili sve redom.
eu4ia ocekivano, jedina ekipa pored gazele i havena koji igraju zajedno i koji su bar nesto vjezbali.
zao mi gazele, ne znam sta im se desavalo citav turnir, al ajd bice bolje.

mudonja se napio i ubijao flasama od piva ljude po mapi :D

jel to dino i roba igraju odo izac? poz
Post dobio aplauz od runaway :)
sta da kazem, drago mi ja da sam pomogao domacinima da doguraju do ovde dokle smo dosli. haven polufinale svaka cast, milan nas dobio prvu mapu, drugu su dobro svi igrali ali rampa ubio awpom.
ja sam igrao valjda dobro, prvi put smo sjeli zajedno da igramo i dobili smo dosta dobrih ekipa, runaway majti i ekipa isto tako mozda odigrali 2-3 meca i sabili sve redom.
eu4ia ocekivano, jedina ekipa pored gazele i havena koji igraju zajedno i koji su bar nesto vjezbali.
zao mi gazele, ne znam sta im se desavalo citav turnir, al ajd bice bolje.

mudonja se napio i ubijao flasama od piva ljude po mapi :D

jel to dino i roba igraju odo izac? poz
qme ocami evo ja taman da...

jel to mario igra?
aj pozz

Post dobio aplauz od quell

JEL OVO MARIO IGRO NA TURNIRU ?

PA ODO SE UBIT ODO PROKLINJAT DAN STO SAM U BRCKOM BIO
Sve u svemu bilo dobro, eu4ia zasluženo uzela finale...nije nas bilo puno (10 ekipa meni se čini) ali je bilo extra, zajebancija, sve sve super =)
C u @ summer
mafia je napisao/la:
JEL OVO MARIO IGRO NA TURNIRU ?

PA ODO SE UBIT ODO PROKLINJAT DAN STO SAM U BRCKOM BIO :D :D :D
hahaha kaman :D

e da si vidio samo kako sam igrao, dobra ti ona podloga pravo :D

majti brate vidio sam lud si :)

mario znaci objasnio!dino i tipa ovi shto su ispalili nemojte se javljat na topicu pls!!wtf se loshe pokazo,njonjo i korel sabili i nostrix je fino odigro,juka i amy nisu neshto bili u elementu,al dobro ima vremena :P AJDEEEE MILANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
nessajaaaaaa je napisao/la:
mario znaci objasnio!dino i tipa ovi shto su ispalili nemojte se javljat na topicu pls!!wtf se loshe pokazo,njonjo i korel sabili i nostrix je fino odigro,juka i amy nisu neshto bili u elementu,al dobro ima vremena :P AJDEEEE MILANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ma ljubim oci svoje 9-) Samo vidio si ciganluka al ajd .. sreca ne bi tuche HAHAHA 9-)
jel mi to kazes sto sam rekao da cu te naguziti hahahha :$
OČAJAN SI NESSSAJA :) hahahahahaha
demo finala nece bit simpatican karanje eu4ie, mozda najbolji demoi ce biti wns vs. gz , el bAnditosi su odigrali svaki cw odlicno...

nzm sta bi jos mogao izdvojiti..
wns vs gz mislim da nije sniman, steta, rijesio sam 1000 partija. marine ne diraj mi dinu i robu :S

jel to sreco igra?

odo izac
wns vs gz mislim da nije sniman, steta, rijesio sam 1000 partija. marine ne diraj mi dinu i robu :S

jel to sreco igra?

odo izac
nisu smjeli snjimati radi tvog wh 9-)
korel je napisao/la:
ma ljubim oci svoje 9-) Samo vidio si ciganluka al ajd .. sreca ne bi tuche HAHAHA 9-)
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
mario znaci objasnio!dino i tipa ovi shto su ispalili nemojte se javljat na topicu pls!!wtf se loshe pokazo,njonjo i korel sabili i nostrix je fino odigro,juka i amy nisu neshto bili u elementu,al dobro ima vremena AJDEEEE MILANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
brat0re nismo toliko ni loše igrali nego su jbg ljudi jači i tyt
Nije nam išlo ništa za rukom u zadnjoj mapi
Žao mi jedino što nismo vs vas bo3 revanš da te malo guzim
gg nessaja awp;P

jel to sreco igra?

odo izac
jel ima demo wns vs haven ? :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.