Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR BRCKO!

290 pregleda · 19 odgovora · otvorena 01.06.2010. u 17:09

U najavi turnir u Brckom ..Cisto da se zna . Datum,nagrade i ostali info uskoro . Poz svima
Druze ,jos razmatramo ,moze biti krajem jula ili pocetkom avgusta ...A moze i krajem avgusta :D ...Salim se :) ..Za koji dan cu sve ostalo upisati :)
Dajte samo nek bude u skorije vrijeme, nemam šta radit xD
Ae da probamo ovako ...Dajte mi prijedlog koji bi datum REALNO bio najbolji po vasem misljenju ? Kako kome odgovara ? Da vidimo ,pa da nadjemo zajednicki datum koji bi svima odgovarao ...Hvala
7. augusta najbolje :D sad idu ispitni rokovi ha hu , pa bugojno, i taman se skupi kesa
realno najbolje bi ti bilo oko 20-og juna. Vecina gamera su srednja skola ili su je zavrsili ovu godinu. Tako da bi najbolji datum ovaj bio po meni.
Ar1F je napisao/la:
realno najbolje bi ti bilo oko 20-og juna. Vecina gamera su srednja skola ili su je zavrsili ovu godinu. Tako da bi najbolji datum ovaj bio po meni.
od prilike tako kraj juna eventualno pocetak jula ;)
Bambi daj da bude kad joj ovim klincima raspust

etc , pusa&cu there
samo nemoj od 1do11 jula jer su tad exitfest i popravni ispiti
Ar1F je napisao/la:
bravo, 20 25 juni.

Ko ce cekati bugojno skoro 2 mjeseca.. a jos vise da brcko..
Pogledajte prognoze cim malo uhvati se lijepog vremena organizujte.
korel je napisao/la:
bravo, 20 25 juni.

Ko ce cekati bugojno skoro 2 mjeseca.. a jos vise da brcko..
Pogledajte prognoze cim malo uhvati se lijepog vremena organizujte.
nemoj biti smjesan bice slab odaziv
Nostrix22 je napisao/la:
nemoj biti smjesan bice slab odaziv
onaj ko ce doci doci ce ja bio 20ti ja august vjeruj ;) I to su one standardne ekipe, nek ce 1-2 otkazati, radi privatnih razloga i eto ti.. Jos par sa strane i to je 16tak..
Ovaj ne propustam, nisam znao da je tako yaka ekipa tamo =(
zlo mi sto nisam isao ... xD

c u xD
Samo nemoj blizu augusta Tad je popravni ^^

doci cemo najvjerovatnije!
samo ti dodji 100kice :D
@ bambi stavi kad ocesh ko je mislio doc doce ko ne misli nece kad god da je 9-)
Najvjerovatnije gore :) kod nesajice
nessajaaaaaa je napisao/la:
samo ti dodji 100kice
@ bambi stavi kad ocesh ko je mislio doc doce ko ne misli nece kad god da je 8-)
a bolan do tebe i do bokija pa makar naopako <3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.