Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HLTV-Brcko

2.856 pregleda · 89 odgovora · otvorena 26.12.2009. u 12:56

Interesuje me imali t0ga hltva iz Brckog ?

Posto sam vidio na posloj temi da je bilo da ce poceti nekada oko 10 sati ujutro , sada je 13 :d vrijeme je ? 

+ Interesuje me koje su se ekipe do sada prijavile tj potvrdile sv0je ucesce ?

Neki info , hvala 
Evo i ja se nadam

Pozdravljam svu raju koja se nalazi u Brckom
ne da mi e krivo neg necu prezaliti sto nismo otisli :*:*:*
A bilo je price prije da ce bit neki HLTV preko net-a al eto izgleda propalo,pa bar sad neko da se javi live,ko je na licu mjesta.
100kaast1 je napisao/la:
A bilo je price prije da ce bit neki HLTV preko net-a al eto izgleda propalo,pa bar sad neko da se javi live,ko je na licu mjesta. :D
nece brate biti. ne igra se preko steama. ne moze nista da se ubode. hltv ce biti poslije. nezz zasto nije postavljena tema sa rezultatima. :D
Nostrix22 je napisao/la:
nece brate biti. ne igra se preko steama. ne moze nista da se ubode. hltv ce biti poslije. nezz zasto nije postavljena tema sa rezultatima.
Jeste li igrali vi ,amy korel sabili ? Poslo sam vam b0k1 dole sad ja mislim daj se sobleom kreno il ..ma neznam samo sam ga poslao i da mi se vrati sa parama hihih

Ko je kako igrao i sta se radi dole
100kaast1 je napisao/la:
Jeste li igrali vi ,amy korel sabili ? Poslo sam vam b0k1 dole sad ja mislim daj se sobleom kreno :D il ..ma neznam samo sam ga poslao i da mi se vrati sa parama :D hihih

Ko je kako igrao i sta se radi dole :D
eo svi smo ovdje. nagovaraju me da kazem da sam ja najbolji, al necu ja da se hvalim. vs golden glory 16 4, vs cybersports 16 9 i vs mix beograd 16 5. igrat cemo sad vs wns. korel je najbolji

nyonyo n1
100kaast1 je napisao/la:
Jeste li igrali vi ,amy korel sabili ? Poslo sam vam b0k1 dole sad ja mislim daj se sobleom kreno :D il ..ma neznam samo sam ga poslao i da mi se vrati sa parama :D hihih

Ko je kako igrao i sta se radi dole :D
NostrixN1 9-) ljubi ga tata x))
Nostrix22 je napisao/la:
eo svi smo ovdje. nagovaraju me da kazem da sam ja najbolji, al necu ja da se hvalim. vs golden glory 16 4, vs cybersports 16 9 i vs mix beograd 16 5. igrat cemo sad vs wns. korel je najbolji

nyonyo n1
koliko ima grupa / ekipa?kakve su grupe?
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
koliko ima grupa / ekipa?kakve su grupe?
2 grupe po 5 ekipa

ostale ispalile

eu4ia
gz
cybersports
wns
goldenglory
beograd
wtf

to je sto znam.. da je doslo
Nostrix22 je napisao/la:

nyonyo n1
Neda brat (L) 9-)
biskvit_coko je napisao/la:
Igral entel i mix njegov ?
zasad nisu tu9-)

:)
1. grupa

wns
wtf
cybersports
goldenglory
bgd.team

2. grupa

strah(gazela)
eu4ia
chupachups
haven
boda(gazda igraone) :)

Koliko je samo ekipa napisalo da ce doci a na kraju 10 ,pa ne kontam sto su pisali ako nece doci

GL HF ovim sto su dosli .
dwts je napisao/la:
Koliko je samo ekipa napisalo da ce doci a na kraju 10 ,pa ne kontam sto su pisali ako nece doci

GL HF ovim sto su dosli .
ma jaci turnir u stasnetu
Ovo nesto kao ko vas j**e, necemo vam dat rezultate?!
eh ovako,svaka cast koji su doshli,ko nie jadni ste :P ovde situacija rula,ekipa boli glava :))))
1.grupa
wns vs wtf -1
wns vs cybersports - 1
wns vs goldenglory - 1
wns vs bgd - 1
wtf vs cybersports - 1
wtf vs goldenglory - 1
wtf vs bgd - 1
cybersports vs bgd -1
cybersporst vs goldenglory -1
glodenglory vs bgd - 1
OTPALI BGD
grupa 2

el banditos vs strAh(mk) -1
el banditos vs haven - 1
el banditos vs eu4ia - 2
el banditos vs macori -1
eu4ia vs macori -1
eu4ia vs haven - 1
eu4ia vs strAh(mk) -1
haven vs macori -1
haven vs strAh(mk) -1
strAh vs macori - 1
OTPALI MACORI
znaci 10 ekipa doshlo na kraju,2 grupe bile prolazi 4 u eliminacije jedna otpada!

1/4 bo3

wns vs strAh(mk) 2:1
el banditos vs eu4ia - igraju
haven vs wtf 1:1 igra se treca!

pishem samo ko je dobio,da se ne smaram full rezom!!pozzz ARMEEEEEEEEEEEENEEEEEEEEEEE ♥

Post dobio aplauz od b0k1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.