Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Razocaran u Gamers i administraciju

504 pregleda · 36 odgovora · otvorena 24.12.2009. u 21:24

Vidite ljudi danas je Badnji dan i sutra je Bozic.Tj. Krscanski blagdan Isusovog rodjenja.Sad sto mene muci jest da nema nista skoro na gamersu da bi obiljezili taj dan.Ima samo jedna vijest koju je napisala Rya ,a ostalo nista, ni slike dana , ni dignute teme nista.Slika dana je nekakva nidje veze [url=].Dje ovo vodi.U nas je naslovna vijest "Novi naslovi ove i slijedeće sedmice" koji su ocito BITNIJI od Bozica.Nedavno je bio Bajram dignuto je 1000 tema , par dana prije postavljene vijesti na naslovnu ,stavljena slika dana i drzana 5 dana i to meni uopce nije smetalo.Cestitao sam pripadnicima muslimanske vjeroispovijesti.Al sad me to stvarno smeta.Da niko se to nije sjetio uradit.Vidi se nacionalizam na ovom portalu.Al dje ovo vodi.razocaran sam stvarno i na clanove koji su krscani da nisu ni teme digli nit ista, a takodjer i na muslimane koji nepostuju tudje.Znam da cu mozda zbog ovoga dobiti ban.Al svejedno mi.Bolje ban nego bit na ovakvom iskompleksiranom portalu.Naravno, Ova ce tema zavrsiti u smecu i niko nece nista reagirat.
Većinsko stanovništvo muslimani.

Prvo nauči razlikovat nacionalizam od šovinizma pa postavljaj temu.

-

Razočaran sam i ja u ovu državu , pa me svi negiraju.
Možda niko nije poslao odgovarajuću sliku? :S

Sto se tiče tema i toga, diži ti slobodno, kao što smo i mi dizali za Bajram. A za vijest ne znam šta da kazem.
U sta gledas je**m te u oci ,svo ti mleko pokipi po ploci

Pogledaj Zanimljive.
http://www.gamers.ba/forum/10/90468/bozic/

Bice i slika sutra
Edit : Ali nemogu da vjerujem ,da te to nervira sto na nekom portalu nema tema o Bozicu.I ja slavim Bozic ,pa mi je skroz nebitno da mi 50 % clanova portala cestitaju Bozic ,gledajuci da im post sadrzi vise od 50 znakova kako bi im se post brojao.
Vise bi me povrijedilo kad mi neki moj prijatelj se nebi sjetio cestitati.Vaznije mi je obic malo rodbinu ,otici na rucak ,napucat se kolaca ,nego otvarat gamers da vidim daje li neko bodove za Bozic ili dizu li se teme.
Smaras se glupostima.
Razocaran sam i ja u zivot pa ko me ebe.

Da si podigao temu, ne bi je niko izbrisao 100% sam siguran, ne mozes ti ocekivati da ce neki musliman podici temu.
Ja iskreno i neznam kad je znam da je tu negdje 24,25,26.
kako ocekujes da imaju slike dana ako sami ne posaljete takvu jednu ?? da nisi mozda ocekivo da ce bU tebi pisat vjest ima on i vaznijeg posla od kojeg ce zaradit sam postavi temu i sliku i oni ce ti prihvatit

btw sretan bozic sve najbolje... sve sto i sebi sam pozelis da ti se ostvari !
j**o vas ba patak ...

koji ku**c se imate buniti niste vjernik za ostale nego za sebe. Ako si ti pravi vjernik ti ćeš to za sebe držati. Zašto ja ne odgovaram na teme o Bajramu? Nit pišem teme o Bajramu, nit me zanimaju. Tako me ne zanimaju ni o Božiću. Šta ja kome imam čestitat' , ko mi nije ni rod , a vala ni pomozi Bog ... Zato chill out dude ...

Stavio sam temu "Božić" u zanimljive mada si ti ćorav pa ti nisi vidio tu temu, al enivej. nebitno, boli te ku**c ba ko je šta po kojoj vjeri ljudi smo ... da imaš veći IQ ne bi se zamar'o ovim glupostima , već bi se smij'o k'o ja upravo sad ...
Ruku na srce, g.ba je jedan od rijetkih sajtova koji cestita svaki praznik neke vece vjere. Npr na nekom hr sajtu nikada nisam vidio Sretan Bajram, ili tipa tako nesto. Znaci nije da sada kritikujem, nego tako je. Gamers cestita i katolicki i pravoslavni bozic. Tako tema nema smisla.
Dijete drago, uredu da niko nije digo nikakvu temu, vijest itd. pa da se bunis nego imas temu i u zanimljivim i vijest. Sad bi svi trebali spamat po 1000 tema, spamali su za Bajram pa su se teme brisali i ostavili su ko i sad ostala u zanimljivim i vijest.

Bit cu i ja razocaran u Gamers i admine ne budu li te permanent banovali za bezvezno dizanje nacionalnih tenzija djecace ne zreli.
Slazem se sa StealtH-om. Mozda niko nije postavio odgovarajucu sliku dana, a i vi otvarajte koliko god hocete tema sigurno nece biti izbrisane. Mozda cete dobiti i koji aplauz
I za Bajram je napravljena 1 vijest i 1 slika.
Tema cini mi se nije ni bilo..
Postavljaj ko ti brani :S
Pa dovoljna je jedna vijest !
Razocaran ? Joj kako se vi glupirate to je smijesno ,taj bozic trebas da provedes u krugu porodice ili sa prijateljima i da brines o tome da li ce ti neko od njih cestitati bozic ,a ne da se "razocaravas" po g.ba i da dizes teme malo reci retardirane .
Neznam u čemu je problem, ko tebi brani da postaviš temu da nekom daš bobe ili da čestitaš preko teme.

Tema postoji i u zanimljivim je, vijest je napisana samo što nije glavna sutra je božić i sutra će biti glavna, a što se tiće slike pošalji i bit će prihvaćena, i kažeš nacionalizam ROFLmao.

Poenta teme
Vidis da je tema u zanimljivim :S
Valjda ce neko prihvatiti sliku dana

Sretan Božić <3
razocarani smo i mi u mnogo stvari ali nas niko ne slusa

valjda ce neko prihvatiti sliku..bio bi red
Nek je svim katolicima Sretan Bozic sve najbolje...

Ja cu dic' temu kad bude pravoslavni Bozic

Mene g.ba nervira s ovi sranjem :

"trenutno radimo na odrzavanju....bla ba" -odrzava 2 mjeseca jbt...

Post dobio aplauz od LudaCris

razocarani smo i mi u mnogo stvari ali nas niko ne slusa

valjda ce neko prihvatiti sliku..bio bi red

musliman sam ali bi bilo lijepo
To sto si ti glup pa si odmah krenuo da dizez tenzije na ovom sajtu je jedna stvarm a to sto je fino dignuta tema i vijest je druga stvar.

Cestit Bozic svima koji slave.
Edit, sorry dupli post....nzm kako :S

Delete ovaj !

Post dobio aplauz od LudaCris

- umjesto ovakve teme mogao si dici temu i cestitati svima bozic.
- 999999% ti ta tema ne bi bila izbrisana, vec bi se svi clanovi pridruzili cestitkama.

nije ni za bajram dizao bU ili administracija teme, vec su korisnici koji slave taj dan. Tako i za Bozic, bolje bi bilo da si digao lijepu temu, a ne glumiti Bakira Hadžiomerovića.
Pa naravno kad ovo nikom nista posebno ne prestavlja , samo je raspust i sutra se najest i bvk.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.