Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Razocaran u Gamers i administraciju

504 pregleda · 36 odgovora · otvorena 24.12.2009. u 21:24

Vidite ljudi danas je Badnji dan i sutra je Bozic.Tj. Krscanski blagdan Isusovog rodjenja.Sad sto mene muci jest da nema nista skoro na gamersu da bi obiljezili taj dan.Ima samo jedna vijest koju je napisala Rya ,a ostalo nista, ni slike dana , ni dignute teme nista.Slika dana je nekakva nidje veze [url=].Dje ovo vodi.U nas je naslovna vijest "Novi naslovi ove i slijedeće sedmice" koji su ocito BITNIJI od Bozica.Nedavno je bio Bajram dignuto je 1000 tema , par dana prije postavljene vijesti na naslovnu ,stavljena slika dana i drzana 5 dana i to meni uopce nije smetalo.Cestitao sam pripadnicima muslimanske vjeroispovijesti.Al sad me to stvarno smeta.Da niko se to nije sjetio uradit.Vidi se nacionalizam na ovom portalu.Al dje ovo vodi.razocaran sam stvarno i na clanove koji su krscani da nisu ni teme digli nit ista, a takodjer i na muslimane koji nepostuju tudje.Znam da cu mozda zbog ovoga dobiti ban.Al svejedno mi.Bolje ban nego bit na ovakvom iskompleksiranom portalu.Naravno, Ova ce tema zavrsiti u smecu i niko nece nista reagirat.
xxxk je napisao/la:
Pa naravno kad ovo nikom nista posebno ne prestavlja , samo je raspust i sutra se najest i bvk.
To je tebi mozda samo raspust
Vidi brate to što si napisao je "nidje veze" razlog? Razlog je u tome što sve pebacuješ na nacionalizam :r A drugo da si malo pogledao forum nebi digao ovu temu jer već je bola "http://www.gamers.ba/forum/10/90468/bozic/" a kao treče umjesto što si digao tenzije nama svima u vezi sa ovom temo bolje da si umjesto nebuloza pisao temu uprevao vezanu za Božić,jer koliko vidim da ti je do toga stalo. Drugi put malo razmisli štaš napisati pa onda diži teme ;)

Srečan praznik svima koji ga slave ;)
Dizete teme oko bajrama, bozica itd... A to sto se gamers otvori svaki 20ti put to ko j**e
Velikoumni citati ovog, meni interesantnog, pulena :/

"Sad sto mene muci jest da nema nista skoro na gamersu da bi obiljezili taj dan.Ima samo jedna vijest koju je napisala Rya ,a ostalo nista, ni slike dana , ni dignute teme nista."

Pa hoces ja da dignem za tebe temu ? Hoces ? Jesi li kontaktirao administraciju za sliku dana da pitas ? Nisi... onda ne mori !

"Dje ovo vodi." Eh...To vodi tamo Đe tvoja lijenost ne moze. Da se imalo zalazes i makar "nesto" ucinis za nesto svoje (u ovom slucaju blagdan, kao doticna Rya) , mozda bi i dosao tamo Đe treba.

"Al dje ovo vodi.razocaran sam stvarno i na clanove koji su krscani da nisu ni teme digli nit ista, a takodjer i na muslimane koji nepostuju tudje." -Na ovo bi tebi F.B. Deen rakao : " Laži, me laži, vjerovat' ću sve.."

"Bolje ban nego bit na ovakvom iskompleksiranom portalu.Naravno, Ova ce tema zavrsiti u smecu i niko nece nista reagirat." - A sta ti radis ovdje ? Ti nisi iskompleksiran? Kad sam ne reagiras na svoje, a jos kad djelujes kasno kao sada, desava se to sto se desava.

Samo cu ti reci : " Budi lukav, ostani glup ".

Zivio 9-) .
Ja sam razocaran zato sto si glup !
kenaN_ je napisao/la:
Većinsko stanovništvo muslimani.

Prvo nauči razlikovat nacionalizam od šovinizma pa postavljaj temu. ;)

-

Razočaran sam i ja u ovu državu , pa me svi negiraju.
cestitam ;)
RizlaaaaA je napisao/la:
To je tebi mozda samo raspust
Vjeruj mi da je samo meni nebi nista govorio.I da , nemoj ovo pogresno shvatit pa da vas nesto vrijedja u vezi vjere , svak svoje goni ?
Jason je napisao/la:
j**o vas ba patak ...

koji ku**c se imate buniti niste vjernik za ostale nego za sebe. Ako si ti pravi vjernik ti ćeš to za sebe držati. Zašto ja ne odgovaram na teme o Bajramu? Nit pišem teme o Bajramu, nit me zanimaju. Tako me ne zanimaju ni o Božiću. Šta ja kome imam čestitat' , ko mi nije ni rod , a vala ni pomozi Bog ... Zato chill out dude ...

Stavio sam temu "Božić" u zanimljive mada si ti ćorav pa ti nisi vidio tu temu, al enivej. nebitno, boli te ku**c ba ko je šta po kojoj vjeri ljudi smo ... da imaš veći IQ ne bi se zamar'o ovim glupostima , već bi se smij'o k'o ja upravo sad ...
Ti hoces da kazes da imas veliki IQ ?

Sala mala

Ima ba tema samo ti nisi vidio, a sto se slike tice i za Bajram je postavljena, al tek prvi dan Bajrama.

Cekaj do sutra bice 100%
Ja nisam primijetio da se bajram nesto vishe uzdizao, al et' ...

Ne uzdizu ga ni Hrvati, zasto bi mi Bozic dizali, kad ni svoje ne postujemo ? -.-"
Jason je napisao/la:
j**o vas ba patak ...

koji ku**c se imate buniti niste vjernik za ostale nego za sebe. Ako si ti pravi vjernik ti ćeš to za sebe držati. Zašto ja ne odgovaram na teme o Bajramu? Nit pišem teme o Bajramu, nit me zanimaju. Tako me ne zanimaju ni o Božiću. Šta ja kome imam čestitat' , ko mi nije ni rod , a vala ni pomozi Bog ... Zato chill out dude ...

Stavio sam temu "Božić" u zanimljive mada si ti ćorav pa ti nisi vidio tu temu, al enivej. nebitno, boli te ku**c ba ko je šta po kojoj vjeri ljudi smo ... da imaš veći IQ ne bi se zamar'o ovim glupostima , već bi se smij'o k'o ja upravo sad ...
JOOOOOOOOOOOOJ sad bi se ubiooooooooo napisem post ogroman i zaboravim kopirati kontam napravili su ovo i opet isto !

Necu sad opet ofirati !
Uglavnom zeleo sam reci da evo kao sto je Jason rekao izbjegavam ta "cestitanja" za bilo koju vjeru ! Realno nisam neki vjernik tj. ne razlikujem se od onog sto ide nedeljom za primjer u crkvu a narednih 6 dana psuje sve ! Pisao sam 100000 postova oko toga i ne mozes ti ovima sto su zaludjeni time objasnjavati kao sto oni mise meni da objasne tako da necu nista pisati o tome !
Samo hocu da kazem da treba izbjegavati pisati postove takve i ja odavno ne pisem za ove kad se igra neki fudbal ili nesto ja napisem GL srbija ili GL BIH odma svi pisu na PM ili msn sto ti pises ovo sto ti pises ono ! Narod vodi onu svoju "seljacku " ajmo zadavati ja mrzim bosanca ajd sine mrzi i ti ! A sad sin treba da se zapita tata sto da mrzim ? A tata ce da odgovori : Sine oni su nas ubijali u ratu itd. Samo samo nacionalizam furate ide mi to na qrc vise !
Evo nesto malo objasnjeno u pjesmi link !
~Sorry skrenuo sam sa teme ali ne mogu vise da se kontroliram
J**o ti nacionalizam mater u usta ko da ti meni cestitas bajram i ostale stvari, samo dizesh tenzije na sajtu jer ima oficijelna tema za ovo koju je wertu digao a sta ti hocesh DA MI KITIMO SADA CJELI SAJT ? e pa nece bogami tako biti kada bude gamers.hr onda kitite sajt ovako ce ostati a ti se razocaraj u svoj praznik a ne u gamers
mirofa je napisao/la:
JOOOOOOOOOOOOJ sad bi se ubiooooooooo napisem post ogroman i zaboravim kopirati kontam napravili su ovo i opet isto :-X:-X:-X !

Necu sad opet ofirati !
Uglavnom zeleo sam reci da evo kao sto je Jason rekao izbjegavam ta "cestitanja" za bilo koju vjeru ! Realno nisam neki vjernik tj. ne razlikujem se od onog sto ide nedeljom za primjer u crkvu a narednih 6 dana psuje sve ! Pisao sam 100000 postova oko toga i ne mozes ti ovima sto su zaludjeni time objasnjavati kao sto oni mise meni da objasne tako da necu nista pisati o tome !
Samo hocu da kazem da treba izbjegavati pisati postove takve i ja odavno ne pisem za ove kad se igra neki fudbal ili nesto ja napisem GL srbija ili GL BIH odma svi pisu na PM ili msn sto ti pises ovo sto ti pises ono ! Narod vodi onu svoju "seljacku " ajmo zadavati ja mrzim bosanca ajd sine mrzi i ti ! A sad sin treba da se zapita tata sto da mrzim ? A tata ce da odgovori : Sine oni su nas ubijali u ratu itd. Samo samo nacionalizam furate ide mi to na qrc vise !
Evo nesto malo objasnjeno u pjesmi link !
~Sorry skrenuo sam sa teme ali ne mogu vise da se kontroliram :(
Brate, na ovom g.ba ima svega i svacega. Ja se tako dobro ismijem kada citam komentare na teme, na slike, pa i kad vidim neke teme. To me oraspolozi :)
BTW Ti, kao i ja, nisi vjernik nikakav, ako cemo iskreno, hehe, jel tako? I sta nas briga sto neko slavi i kad slavi. Nek je svima sa srecom i tacka. Zasto se na g.ba mora stavljati to i za Bozica oba i za Bajrame i sta ja znam vise. To samo pokrece kod nekih ljudi mrznju prema drugima. Ne kazem da su svi, hvala Mirofi (bogu) za to, ali ipak ima i takvih. Tih neobrazovanih, maloumnika kojima smeta ako je neko druge vjere, boje koze, ili sta ja znam vise.
Baj d vej, Mirofa, extra pjesma. Kada bi svi to poceli kontati bilo bi dobro. Ne bi bilo mrznje i ratova. Al jbg... "...vecinska zelja da smo u mentalitetu sela..."
Peace
big lol, idi uci skolu mani se interneta.
ja da sam redovan koliko su drugi redovni ja bi se malo i pozabavio ostalima al posto sam novi ovdje nemam ja sad vremena razmisljat za to pripadnik sam Islamske vjeroispovjesti postavio sam teme za bozic gdje sam aktivan a ako cete vec ban de mi posalji te bobe :) da se ne baci
Pa ne kontam kako ti ne možeš skontati, valjda zbog nedostatka iskustva, da je većina raje muslimanske pripadnosti...
Kako može biti nacionalizam to što muslimani ne otvaraju teme o Božiću ? Pomješo si to sa vjeroispovjesti većinskog broja članova, u zemlji u kojoj je većinski broj muslimanskog stanovništva... Skontaj, pa tek onda odgovori da li sam upravu...
Ocm mog, relano govori momak

Qme nece da nam cestitaj kako treba bozic ccc :$

Sali se brat

Sretan bozic

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.