Vidite ljudi danas je Badnji dan i sutra je Bozic.Tj. Krscanski blagdan Isusovog rodjenja.Sad sto mene muci jest da nema nista skoro na gamersu da bi obiljezili taj dan.Ima samo jedna vijest koju je napisala Rya ,a ostalo nista, ni slike dana , ni dignute teme nista.Slika dana je nekakva nidje veze [url=].Dje ovo vodi.U nas je naslovna vijest "Novi naslovi ove i slijedeće sedmice" koji su ocito BITNIJI od Bozica.Nedavno je bio Bajram dignuto je 1000 tema , par dana prije postavljene vijesti na naslovnu ,stavljena slika dana i drzana 5 dana i to meni uopce nije smetalo.Cestitao sam pripadnicima muslimanske vjeroispovijesti.Al sad me to stvarno smeta.Da niko se to nije sjetio uradit.Vidi se nacionalizam na ovom portalu.Al dje ovo vodi.razocaran sam stvarno i na clanove koji su krscani da nisu ni teme digli nit ista, a takodjer i na muslimane koji nepostuju tudje.Znam da cu mozda zbog ovoga dobiti ban.Al svejedno mi.Bolje ban nego bit na ovakvom iskompleksiranom portalu.Naravno, Ova ce tema zavrsiti u smecu i niko nece nista reagirat.
A drugo da si malo pogledao forum nebi digao ovu temu jer već je bola "http://www.gamers.ba/forum/10/90468/bozic/" a kao treče umjesto što si digao tenzije nama svima u vezi sa ovom temo bolje da si umjesto nebuloza pisao temu uprevao vezanu za Božić,jer koliko vidim da ti je do toga stalo. Drugi put malo razmisli štaš napisati pa onda diži teme 
.