Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

msn muzika

84 pregleda · 4 odgovora · otvorena 20.12.2009. u 13:32

eh ovako..vidio sam jednom kod jarana kad ulazi na msn kod mene pjeva neka pjesma...eh kako da ja to namjestim sebi da njima pjeva kad ja udjem na msn ? opciju trazi koristio naso jednu temu ali mi nije pomogla....kada kliknem na tools nema mi onog " Change signature sound "..

no spam pls. dao bi vam bobe ali ne mogu imam 8 pa et kad skupim dacu onom ko pomogne...
tamo gdje pise u gornjem lijevom uglu Now playing imas ispod now playing opcije (tri male vodoravne linije i strelica na dole).klikni tu i idi na plugins i onda na others.trebala bi ti biti opcija windows live messenger music plugin i klikni na nju i na svom messengeru onda ukljucis opciju turn on what i'm listening i pisace ti sta slusas.
adm1r je napisao/la:
tamo gdje pise u gornjem lijevom uglu Now playing imas ispod now playing opcije (tri male vodoravne linije i strelica na dole).klikni tu i idi na plugins i onda na others.trebala bi ti biti opcija windows live messenger music plugin i klikni na nju i na svom messengeru onda ukljucis opciju turn on what i'm listening i pisace ti sta slusas.
zasto spamas ? ako vec nisi procito sta sam gore napiso nemoj ni odgovarat ! nisam htio da drugi gledaju sta ja slusam...uostalom procitaj...
eldiin je napisao/la:
zasto spamas ? ako vec nisi procito sta sam gore napiso nemoj ni odgovarat ! nisam htio da drugi gledaju sta ja slusam...uostalom procitaj...:-X
nije spam vec sam te pogresno razumio.i samim tim sto mi govoris da spamam i ti na neki nacin radis isto,zar ne?ako ti post nije bio koristan zar ga je tesko ignorisati?postoji admin i on ce osamariti nepotreban (losh) post ili ce me banovati zbog spama...nisam imao namjeru da spamam i izvinjavam se zbog toga sto tvoj zahtvjev nisam u cjelosti razumio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.