Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HS-net

106 pregleda · 18 odgovora · otvorena 18.12.2009. u 21:40

sta je ovo ba svake trece minute modem otkaze
onaj PC activiti prestane da trepce padne net ode u PM desaval se ovo ostalima meni vise pun q****
PAO SNIJEG jarane xD i meni se isto desava ja mislim da je radi snijega mozda je smijesno hhh
meni i juce i danas oko 3h padne i nebude 2 h i dodje!

a jos u centru grada..
Moze bit da je do tebe.Meni se tako desavalo i dosli mi i izmjenjali kablove.

Nazoves njih i pitas

Meni normalno radi.
To je nešto do tebe.
Meni samo snić nije bilo net-a i tv-a nekih approx. 90min , i danas sve ok.
ja sam imao konekcije i dok je padao snijeg ali znaci bas svo vrijeme, HS FTW ! ^^
I meni "sjecka" konekcija nez ni ja do cega je, razmisljao da ih zovnem da povecaju signal al kad su dolazili prosli put rekli signal uredu.... :r
Često mi dolazi do kratjih prekida (2-3) minute.

Ako imaš većih problem zovi podrsku.

-

je li provjerena ona informacija da posle 1. dolazi flat rate paket ?
Evooo Snjeezooo opeet snjeegoooovaaa ?
Snijeg dodje , konekcija ode

Jos me nije izbacivalo , kad izuzmem slucaj od juce , prvi jaci snijeg malo pala , vratila se ..
kenaN_ je napisao/la:
Često mi dolazi do kratjih prekida (2-3) minute.

Ako imaš većih problem zovi podrsku. ;)

-

je li provjerena ona informacija da posle 1. dolazi flat rate paket ?
Od mog havera tata zvao i tako su mu rekli a i jos mi je dosta raje potvrdilo da ce biti FLAT svi paketi, a za brzinu ne znam ...
golgy je napisao/la:
Od mog havera tata zvao i tako su mu rekli a i jos mi je dosta raje potvrdilo da ce biti FLAT svi paketi, a za brzinu ne znam ...
J**o brzinu , meni ja vazan limit.
MA je**m im ja svu familiju, prave se ludi kad ih nazoves, fol ono sta je problem???
I ubjedjuje me da je problem na silk official serveru gdje od guilda i uniona NIKO ZIVI ne laga i ne dc-a osim mene. J**O im ja majku :(
kenaN_ je napisao/la:
J**o brzinu , meni ja vazan limit. :D
vjeruj mi, isti sam ^_^
Imam i ja problem sa tim ,prvo mi nestanu TV programi a onda i internet.Kontaktirao sam ih kažu da prebacuju nešto (na neki novi server) i da ce to da se dešava povremeno ;)
Brate koristim HS, 24h online - ne pamtim da mi je pukla konekcija

To ej nesta do tebe
Ne mogu da vjerujem kakav je GlobalNet sada Evo snijega ko mrava,a konekcija leti xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.