Naletio sam na neku stranicu na kojoj ima neka mogucnost zarade. Uglavnom da bi mi isplatili pare potreban mi je PAY PALL acc. ... Jel mi za PayPall obavezno da imam kred. karticu i koliko je to ustvari sigurno?Jel moguce da se nekako zloupotrebi? Molim bez spama!
Diskusija
Pay Pal -----POMOC!!! ???
114 pregleda · 7 odgovora · otvorena 18.12.2009. u 22:22
normalno da se moze zloupotrijebiti jedva cekaju da neka budala naleti..istao kao pauk sa svojom mrezom,jedva ceka da se neko upeca...
Za PayPal ti treba debitna kartica. Kako je dobiti?
Odes do zeljene banke i kazes teti ili ciki da zelis debitnu karticu i oni te dalje informisu.
Kad dobijes debitnu karticu onda se registrujes na paypal i dadnes broj kartice (naravno moras imati malo para na njoj oko 2-3 km najmanje).
A nebrini, PayPal te nemoze zajebati jedino mozda ti likovi sa stranice.
Odes do zeljene banke i kazes teti ili ciki da zelis debitnu karticu i oni te dalje informisu.
Kad dobijes debitnu karticu onda se registrujes na paypal i dadnes broj kartice (naravno moras imati malo para na njoj oko 2-3 km najmanje).
Justice je napisao/la:
Za PayPal ti treba debitna kartica. Kako je dobiti?
iGod je napisao/la:
Sumnjam da mozes dobiti payment u bih preko paypala
cito sam na neobuxovom forumu,da supportaju i bih,ima jedno mjesec dana od toga.
OT
sto se tice te stranice, ako su to kao bux.to ili neobux, nema tu neke zarade ako nista ne ulozis
daniel je napisao/la:
Jel moze proci visa elektron kartica preko hypo group banke? Kakva je razlika izmedju te debitne i ove moje kartice uopste..
denca je napisao/la:
yeh mozes
cito sam na neobuxovom forumu,da supportaju i bih,ima jedno mjesec dana od toga.
OT
sto se tice te stranice, ako su to kao bux.to ili neobux, nema tu neke zarade ako nista ne ulozis
OT
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.