Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] soNgY

262 pregleda · 27 odgovora · otvorena 17.12.2009. u 19:55

Tema odobrena od uNder-a!
Razlog zasto postavljam danas a ne sutra jes' da sutra vjerovatno necu biti na g.ba, no mozda se promjene planovi pa ostanem kuci...

Eh, predstavljam nova 4 siga koja sam uradio ovu zadnju sedmicu, sigove nisam par mjeseci radio pa ako ima nekih gresaka, vicite

Walking Bomb

Blade Girl

Abstract explosion, ma da se bas ovo i ne moze nazvati nekom explozijom...

Spiderman, onaj normalni XD

To je to Eto rate & comment! Btw. diskretnije kritike pozeljne, da malo bolje opisete sta vam se ne svidja (font, boja, render, etc.)...
Abstract explosion mi se najvise svidja, a i ostali su ti radovi odlicni, svaka cast !!
Treci i zadnji najjaci. A ni ostali nisu za baciti...
1. Loš render ..
2. Nekako mi je prenatrpan
3. Interesantan sig.. s pravom bih mogao reći da ti je on najbolji koji si uradio
4. Djeluje mi nezavršen

Ocjena - 7/10
1. Previse prazan i slab render
2. ...
3. Nekako najbolji ali ima malih failova kod izvora svjetla
4. prosjek ...
Zar je petak

SRY nisma procito da je odobreno

prvi mi je bezze ostale su extra 8/10

Dobro si uradio spiderman
Spiderman mi se jedino svidja.
Nekako renderi kod ostalih nisu dobre kvalitete i boje ne leze oku. Malo vise maste bi dobro doslo.
Budi kreativniji i nemoj samo na classic fazone raditi sig-ove.
Mozes puno bolje, znam to.
dixbn11 je napisao/la:
Sve brush do brusha nikakav PS skill :S
Najmanje ima brusheva u radovima... Jedino sam za abstract ovaj ubacio malo vise brusheva nego u ostala tri, ali se i abstract vecinom sastoji od blendinga i adjustmenta...
Spiderman mi se najvise svidja. Zasto ? Svidja mi se render, pozadina...font solidan. Ostali radovi solidno.. 8/10
Abstract explosion je nekako najbolji, Spiderman je isto tako dobar, ostalo mi se ne svidja.
soNgY je napisao/la:
Najmanje ima brusheva u radovima... Jedino sam za abstract ovaj ubacio malo vise brusheva nego u ostala tri, ali se i abstract vecinom sastoji od blendinga i adjustmenta... :)
hahahahaahahahahh adjustment, blending ahahahhaahahhahhaha prevedi na googe translate i shvatices sta je to ti ni sam ne znas sta je to :(
Covjek pauk je prejak
Ni ovaj 3 nije los sve u svemu nije lose meni bar
devetka 9
brate moras vise detalja ubaciti ne samo smudge itd..
Walking bomb nekako zanimljiv^^ Meni se prvi sviđa najj =D
samo spajder men donekle valja
vidim volis mijesati grunge stil sa smudgeom. Po meni nije ovo bas najbolja kombinacija ali imas svoj neki nacin rada. Savjetujem ti da polako prestanes sa grungeom jer se on odavno vise ne radi
probaj malo poraditi na bojama, uglavnom su ti ili prejake ili ne pasu uz rad
takodje bi trebao poraditi i na focalu, jer koliko vidim uopste ne obracas paznju na njega

KIU :)
Not bad, al jedino mi se svidjaju sise kod ovog drugog ^^

ou
1. Loš smudge, loše boje
2. Loše boje
3. Bruševi, c4d i nekakva sranja još, također font fail.
4. Odličan, rekao bih da su ova tri rada napravljena od strane neiskusnog početnika, dok je četvrti već nekakav jači moderate rad, boje odlično uklopljene, flow solidan, samo je font na lošem mjestu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.