Diskusija
[PIC] eldiin
222 pregleda · 12 odgovora · otvorena 25.12.2009. u 21:15
Sig prejak.
3 . Iskljuci stroke
Svrašavaš na elDina ?
Furaj svoj stil, ne fejkaj druge, nećeš tako ništa postići.
Furaj svoj stil, ne fejkaj druge, nećeš tako ništa postići.
empty_king je napisao/la:
lol gle ovo...
1. sig,nije ista slika...ali isti natpis sa mog 1. siga kojeg sam uradio,cak mislim da je i font isti =)
2. uzeo smoki-eve brusheve i samo nabacao...isto bezze(a prije se furao na njega xD)
tag...nezz sta da napisem,osim da napisem da moj nick stoji tamo,pa vi procjenite :S
1. sig,nije ista slika...ali isti natpis sa mog 1. siga kojeg sam uradio,cak mislim da je i font isti =)
2. uzeo smoki-eve brusheve i samo nabacao...isto bezze(a prije se furao na njega xD)
tag...nezz sta da napisem,osim da napisem da moj nick stoji tamo,pa vi procjenite :S
Ima li iko, da nefura je***i Axertionov still pravljenja logoa ?
-.-
-.-
Veoma lijepo...ima smisla 8/10
Bolji su bili oni danas popodne sto si postavio ali sve u svemu ok je
.
Bolji su bili oni danas popodne sto si postavio ali sve u svemu ok je
.
elDin je napisao/la:
lol gle ovo...
btw dobri radovi...
Samar me rekao sam sto sam mislio....
gitara predobra
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.