Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW Servers

154 pregleda · 3 odgovora · otvorena 17.12.2009. u 14:18

Dakle,ko je neodlucan koji server da odabere za igranje wowa na privatnim serverima,evo par servera i sve informacije o serverima tako da ne morate ni posjecivati njihove stranice.Nemojte mi zamjerit ako pogrijesim negdje jer mi je konekcija sranje i jedva otvaram stranice pa vecinu posla radim napamet jer sam prekuco 100 privatnih servera,jbg nema se para za original.Eh,da pocnemo:

1.Magic-wow - Server sa 2 realma,magic pvp realm je daleko posjeceniji i ima oko 3k - 6k igraca online.Realmlist servera je logon.magic-wow.com.Ima vise horde ali ima dosta i alliance,i server je na 3.2.0a patchu.Moguce je vote na stranici 3 puta u 11 sati , a oprema se ne moze kupovati , samo mounti , elixiri , tabard of the horde i alliance itd.Xp rate je 12x.Daljnje informacije i registracija na www.magic-wow.com.

2.Neverendless wow - Server sa 1 realm , 4k+ igraca online.Realmlist servera je realm.neverendless-wow.com.Kao i na magicu , i skoro svim private serverima ima vise horde.Server je na 3.2.2 patchu.Moguce je vote na stranici 6 puta u 11 sati i sa vote pointima se moze kupovati oprema , dakle ako se redovno vote , moze se jedan caracter lijepo opremiti da nema green opreme.Jedina mana ovog servera je da cesto pada,ali i to ce valjda ubrzo popraviti.Daljnje informacije na www.Neverendless-wow.com

3.Mond-wow je server najvise za zabavu ali su ubaceni neki bossovi,scriptovani napravljeni od strane ljudi sa ovog servera.Realmlist servera je logon.mond-wow.com.Mogu se kupovati itema sa vote pointima i moze se vote na stranici 5 puta u 11 sati.Ovaj server je na patchu 3.2.2.Daljnje informacije na www.mond-wow.com

4.Different-wow - server sa 3 realma: high rates, bizzlike , start lvl 70 high rates.Realmlist servera je logon.differentwow.com.Xp rate servera je 100x , drop rate 1000x , S4+70 lvl magic stone.Server podrzava verziju 3.3.0 i 3.2.2 i 3.2.0.Vote se moze vrsiti na stranici 7 puta.Daljnje informacije na different-wow.com

5.Wowbeez - server sa 10 realmova.Realmlist servera je wowbeez.no-ip.org.Vote se moze na stranici 8 puta.Server podrzava verzije:3.3.0,3.3.0a i 3.2.2,3.2.2a.Takoder na serveru ima "free opreme" naravno scriptovani bossovi i rade battlegroundi i arene.Detaljnije na www.wowbeez.com

6.Wow TerraNet - Evo da stavim i jedan balkanski server,i siguran sam da mnogi od vas igraju na ovom serveru.Server sa 2 realma: TerraNet Funserver koji je brojniji od TerraNet Extreme Cataclysm.TerraNet Funserver je pvp server dakle samo battleground i arena uglavnom.Server je na patcu 3.2.2a ukoliko se ne varam,ako jesam ispravite me.Realmlist servera je wow.terra.net.ba.Detaljnije na wow-terranet.ba.

Osobno igram na magicu jer ima najmanje bugova i po meni je najbolji server.Stvarno sam se trudio i nadam se da sam barem nekome pomogao
Svaki private server je glup zbog vote sranja
Zatim donacije ... Sve je to radi profita .. Ti doniras 50$ imas Boga chara nekog, a onaj jadnik ti ne moze 10hpa skinuti ...
MAND4 je napisao/la:
Svaki private server je glup zbog vote sranja :-X
Zatim donacije ... Sve je to radi profita .. Ti doniras 50$ imas Boga chara nekog, a onaj jadnik ti ne moze 10hpa skinuti ...
brate nije na svakom tako , eo na magicu nisam vidio covjeka koji ima neke donator stvari , udi pa vidi ...
nije naveden ovdje server trenutno na kojem igram i na kojem sam tek poceo a to je "Molten WoW", igrao sam i na magicu,2bitgamingu,neverendllesu, i jos x private servera,ali na ovakav kao sto je ovaj nisam jos naisao ,,preporucio bih ga svakome da igra,,dakle server sa najmanje bugova,svi questovi rade, lagga nema niti najmanje ne pada itd sve najbolje o ovom serveru i stvarno ga preporucam svakom private playeru wow-a
evo koliko ima trenutno online playera...
Total Online: 2226 inace to je prosjek od 2-2.5 k igraca sasvim solidno,,eto jos jednom vas pozivam da probate evo i realmlist
"set realmlist logon.molten-wow.com" patch je 3.2.2a,,,a igram i na terri malo pvp-am ali ovo dana ne radi nezz sta joj je... valjda prebacivaju na 3.3.0

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.