Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta mislite?

542 pregleda · 23 odgovora · otvorena 15.12.2009. u 23:31

U Skylive-u,smo dosli na ideju da napravimo,jedan vrhunski online turnir,zamisljeno je slijedece :

- Minmalno da budu 24 ekipe,dok maksimalno mislo da je dovoljno 32 tima,da nebi bilo žvagu.

- Zamislili smo da se prijave placaju,uplate bi bile 20KM (10€),da bi nagrade bile bolje

- Zasto uplate? Mozemo mi organizovat,i ligu bez placanja,al nebi bio isti kvalitet

Imali bi iskusan team sudija,liga bi normalno bila steam,ova dva servera koja sad imamo su 47+48,za koji dan,prebacit ce nam ih na samo 48 + VAC

Naravno tu bi bio i HLTV,bile bi posebne mjere osiguranja od citera,jer znamo da ih ima svagdje,pa i oko nas i u nasoj okolini.

Na ligu su svi dobrodosli,naravno nadamo se odazivu ekipa kao sto su qp,noxicus,kkl180,razonoda i jos mnogi drugi..

Tu bi bile utjesne nagrade,serveri bi mjerili broj ubistava od svakog igraca,i na kraju lige bi najboljem "ubici" u roku 10dana,na kucnu adresu bila isporucena SeelSeries QcK podloga,naravno ako se liga bude placala,tj prijave se placale..

Sponzor lige je : KGB Hosting,koi ' bi nam dao jos 3 servera na raspolaganje,i jedan server na kraju lige,kao neka od nagrada naravno novcana nagrada + server..

Sve nagrade su zagarantovane! Jer nebi da gubim(o) obraz,radi turnira.

Ispred Skylive-a Medixon.

Odobreno od : Debil-a (vlex-a)

Nije problem,napravit cemo ligu i bez uplata,al meni se bar cini bolje sa uplatama,ja od ovoga dobivam najmanje,a dajem najvise,i truda i zicava,i nerviranja i sl.
Prejako brate svaka cast sto si se sjetio

btw

ako nekom treba igrac za ligu tu sam

spY je napisao/la:
Sviđa mi se ideja pravo. I ja bih lično volio igrat sad preko raspusta zimskog malo. Al' ovdje bi uplate mogle biti problem. Većina je neinformisana oko transakcija. Kod koga bi te pare bile? Da ne bi neko 'ispario sa parama'. Nije meni puno 4 KM. Al' ako se prijavi max. broj ekipa to je 480 KM. Nisu male pare.

Podržavam taj turnir / ligu. Al' treba tu dobra organizacija.

critical powah yeaaa..
critical powah yeaaaaaaaaaaaa !

Cim neko uplati te pare nece se zaebavati jos ako bude puno ekipa , vece nagrade uff svako ce se truditi !
Tako da se nadam da ce biti nesto od ovoga !
Ako bude sa uplatama , GS se prijavljuje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.