Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sta mislite?

542 pregleda · 23 odgovora · otvorena 15.12.2009. u 23:31

U Skylive-u,smo dosli na ideju da napravimo,jedan vrhunski online turnir,zamisljeno je slijedece :

- Minmalno da budu 24 ekipe,dok maksimalno mislo da je dovoljno 32 tima,da nebi bilo žvagu.

- Zamislili smo da se prijave placaju,uplate bi bile 20KM (10€),da bi nagrade bile bolje

- Zasto uplate? Mozemo mi organizovat,i ligu bez placanja,al nebi bio isti kvalitet

Imali bi iskusan team sudija,liga bi normalno bila steam,ova dva servera koja sad imamo su 47+48,za koji dan,prebacit ce nam ih na samo 48 + VAC

Naravno tu bi bio i HLTV,bile bi posebne mjere osiguranja od citera,jer znamo da ih ima svagdje,pa i oko nas i u nasoj okolini.

Na ligu su svi dobrodosli,naravno nadamo se odazivu ekipa kao sto su qp,noxicus,kkl180,razonoda i jos mnogi drugi..

Tu bi bile utjesne nagrade,serveri bi mjerili broj ubistava od svakog igraca,i na kraju lige bi najboljem "ubici" u roku 10dana,na kucnu adresu bila isporucena SeelSeries QcK podloga,naravno ako se liga bude placala,tj prijave se placale..

Sponzor lige je : KGB Hosting,koi ' bi nam dao jos 3 servera na raspolaganje,i jedan server na kraju lige,kao neka od nagrada naravno novcana nagrada + server..

Sve nagrade su zagarantovane! Jer nebi da gubim(o) obraz,radi turnira.

Ispred Skylive-a Medixon.

Odobreno od : Debil-a (vlex-a)

Nije problem,napravit cemo ligu i bez uplata,al meni se bar cini bolje sa uplatama,ja od ovoga dobivam najmanje,a dajem najvise,i truda i zicava,i nerviranja i sl.
http://gamers.ba/forum/3/86812/turnir-sarajevo/
Sve je to super, al vjeruj mi da ti nece nijedna ekipa uplatit za taj turnir, pogotovo ONLINE....
Organizujte bez uplate, pa ako bude uspjesno dignite na veci nivo onda sljedeci tour, jer cisto sumnjam da ce bit ista kao bude sa uplatom :)
Sviđa mi se ideja pravo. I ja bih lično volio igrat sad preko raspusta zimskog malo. Al' ovdje bi uplate mogle biti problem. Većina je neinformisana oko transakcija. Kod koga bi te pare bile? Da ne bi neko 'ispario sa parama'. Nije meni puno 4 KM. Al' ako se prijavi max. broj ekipa to je 480 KM. Nisu male pare.

Podržavam taj turnir / ligu. Al' treba tu dobra organizacija.

critical powah yeaaa..
spY je napisao/la:
Sviđa mi se ideja pravo. I ja bih lično volio igrat sad preko raspusta zimskog malo. Al' ovdje bi uplate mogle biti problem. Većina je neinformisana oko transakcija. Kod koga bi te pare bile? Da ne bi neko 'ispario sa parama'. Nije meni puno 4 KM. Al' ako se prijavi max. broj ekipa to je 480 KM. Nisu male pare.

Podržavam taj turnir / ligu. Al' treba tu dobra organizacija.

critical powah yeaaa..
Oshamari me... Ajde...
VioleN je napisao/la:
http://gamers.ba/forum/3/86812/turnir-sarajevo/
Ova ideja je zamisljena,i bit ce ..samo polahko,sa saburom
Slazem se da je super ideje ali takodjer mislim da to treba neko "atoritativan" napraviti, neko ko ce privuci "vece" ekipe, neko koga raja postuje (uz duzno postovanje prema tebi)... Mislim da je to jedini nacin da ovako nesto uspije, a kad bi se prijavile ekipe, sigurno bi uspjelo, jer tesko ce ko dati pare pa ne igrati !

U svakom slucaju GL, ja ti samo kazem sta ja mislim, nemoj pogresno shvatiti !

EDIT : Naravno ti da budesh u "organizaciji" ipak drugacije ljudi turnire ili opcenito teme o turnirima koje pisu "poznate osobe" sa CS scene...
moze liga, al bez uplate nije puno sad 4-5 KM po osobi al jbg lakse bez uplate

uglavnom, fino bi bilo tako nesto organizovat preko zimskog raspusta.

u svakom slucaju GL
sve je do vas, ako mislite ozbiljno pristupiti tome onda pokusajte,par ozbiljnih momaka to moze odraditi.Kad vec imate servere potrudute se oko toga,svi znamo kolko je to otrebno BiH CS sceni,kontaktirajte momke iz jacih klanova iz bih da jave momcima iz HR. i Srbije tako da i oni to shvate kao kvalitetan tour. objavite to na par jacih ex-yu gaming foruma i mozda upali + domace ekipe.Sto se tice tih uplata,sve zavisi od povjerenja o tebi i momcima koji to organiziraju, znamo svi sta se desava kod nasuzima se lova na veliko,problem moze biti jedino u sumnju prevare, sve ostalo ce ici glatko...sretno
Fina ideja racunaj na GS!
KilluminAti je napisao/la:
sve je do vas, ako mislite ozbiljno pristupiti tome onda pokusajte,par ozbiljnih momaka to moze odraditi.Kad vec imate servere potrudute se oko toga,svi znamo kolko je to otrebno BiH CS sceni,kontaktirajte momke iz jacih klanova iz bih da jave momcima iz HR. i Srbije tako da i oni to shvate kao kvalitetan tour. objavite to na par jacih ex-yu gaming foruma i mozda upali + domace ekipe.Sto se tice tih uplata,sve zavisi od povjerenja o tebi i momcima koji to organiziraju, znamo svi sta se desava kod nasuzima se lova na veliko,problem moze biti jedino u sumnju prevare, sve ostalo ce ici glatko...sretno
Rekli su mi iz KGB da se nesta pravi,da bude internacionalno tj da ping bude isti i nama i njemcima,francuzima..tako da bi mogo zvat i van Balkana samo,to je peglato,msm volim se ja peglat al nemoghu sa svabama,kad im je IQ manji od pinga
KilluminAti je napisao/la:
sve je do vas, ako mislite ozbiljno pristupiti tome onda pokusajte,par ozbiljnih momaka to moze odraditi.Kad vec imate servere potrudute se oko toga,svi znamo kolko je to otrebno BiH CS sceni,kontaktirajte momke iz jacih klanova iz bih da jave momcima iz HR. i Srbije tako da i oni to shvate kao kvalitetan tour. objavite to na par jacih ex-yu gaming foruma i mozda upali + domace ekipe.Sto se tice tih uplata,sve zavisi od povjerenja o tebi i momcima koji to organiziraju, znamo svi sta se desava kod nasuzima se lova na veliko,problem moze biti jedino u sumnju prevare, sve ostalo ce ici glatko...sretno;)
nije losa ideja, ma nije ni problem za te pare nego vidis da raja nece odgovornost, mrsko im otici na banku i platiti na ziro racun, naravno koji ce organizatori otvoriti, ja mislim da vecina odbija uplate cisto mozda sto nisu informirani u upuceni u uplacivanje....al opet podrzavam prijedlog s uplatama......KAAAMAAANNNN !!! :D9-)
Super je bilo kakvu ligu odigrati,jos pogotovo kad su tu i neke nagrade...Al' sa samim tim sto dobijes da ce biti i neke nagrade,sa tim gubis i broj ekipa ;).
Tako da ti je bolje napraviti neku ligu bez uplata,a bice veci broj prijavljenih ekipa to je 100%...Al' opet do tebe je,pa izvoli ;)
gl hf
Kralju

Extra zamisao mislim da bi to bilo extra.Odavno se vise i slabo prave turniri pa bi dobro doslo serveri kgb extra.GL ja sam za,al bez uplate
Licno tvoja ideja mi se svidja,nadam se da ce biti realizovana i racunaj tu moju ekipu GAME STAR !
Podržavam ligu u svakom pogledu, sviđa mi se ovo za uplatnice, jel ipak onda nebi bilo mečeva tipa DW, pošto kad se uplate pare ti došao, ne došao gotovo je
I mislim da bi stvarno trebali uzeti par proteklih liga (Tuborg-Green, Frag-Arena, mys [koja nije završena) i vidjete rezultate ekipa i te ekipe pozvati, jer samo ozbiljne ekipe će platiti i dolaziti na mečeve.

Mi smo tu 100%, nyonyo ispred WTF
Bilo bi lijepo da se organizuje neka fina ligica,ja nebi igrao naravno ali bih rado gledao demo-se ako ih bude.
GL
Svaka liga dobro dosa, samo nek se igra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.