Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

TV Program

254 pregleda · 14 odgovora · otvorena 13.12.2009. u 20:37

pozdrav gamersi.Pitam se dali postoji neki TV program koji je vezan za racunala, gaming,software etc.da citav dan se vrte emisije o tome.mislim da smo se razumeli eto :)
hahahaha cuj "GAMERSI" pa nismo marsovci . Imas ali je preko neta program evo ti link : preglupsizagamers.com

Post dobio šamar od nc

unazZ je napisao/la:
hahahaha cuj "GAMERSI" pa nismo marsovci . Imas ali je preko neta program evo ti link : preglupsizagamers.com
Ti sad je**n? koliko su te puta je***i pa si postao takav?
Nek i mene j**u pa cu i ja biti je**n...

LIk je fino pitao, i mene ovo interesuje.. a ti fol mangup sada, faca ispao jel?
STFU NOB!

Post dobio šamar od nc

dam1r je napisao/la:
Ti sad je**n? koliko su te puta je***i pa si postao takav?
Nek i mene j**u pa cu i ja biti je**n...

LIk je fino pitao, i mene ovo interesuje.. a ti fol mangup sada, faca ispao jel?
STFU NOB!
je**m ti pomrle, pa zar si toliko glup cuj tv program o gamingu itd... daj ne seri bgt. !

Post dobio šamar od nc

nevjerujem da ti toga ima u nas.Jedino mozda u nekoj stranoj drzavi.ili je mozda to kao neki interni kanal neke kablovske mreze(ako postoji).jedino sto je na tvu zanimljivo imas E-hrvatska na HRT 2 i bila je na teletextu prije sekcija o racunalima pa tu bile novosti al ukinuse to

edit : evo imas tocno vrijeme Ehrvatska 17.05, htv 2, srijedom

edit : evo mozda ti ovo bude korisno LINK
http://www.eurogamer.net/tv

Nije program, al' imaš raznih stvari u vezi gaminga..

Post dobio aplauz od nc

unazZ je napisao/la:
je**m ti pomrle, pa zar si toliko glup cuj tv program o gamingu itd... daj ne seri bgt. !
TV program koji je vezan za racunala, gaming,software etc.

malouman?

ti ces meni mrtve psovati? deriste jedno ne odgojeno kako te nije stid? post i da editujes, imam screenshot
Necu da se spustam u rupice kao one u kojima se ti nalazis pa da ti psujem.. Nisi vrijedan toga.. Zahvali se onome ko te takvog "kulturnog" odgojio..

Program o gamingu? Jesi li mozda ikada vidio na MTV-u emisiju GAME ONE?

Post dobio šamar od nc

pozdrav gamersi.Pitam se dali postoji neki Tv

Post dobio šamar od nc

dam1r je napisao/la:
TV program koji je vezan za racunala, gaming,software etc.

malouman?

ti ces meni mrtve psovati? deriste jedno ne odgojeno kako te nije stid? post i da editujes, imam screenshot ;)
Necu da se spustam u rupice kao one u kojima se ti nalazis pa da ti psujem.. Nisi vrijedan toga.. Zahvali se onome ko te takvog "kulturnog" odgojio..

Program o gamingu? Jesi li mozda ikada vidio na MTV-u emisiju GAME ONE?
aj debilu idi u diznilend pa tamo pricaj o tim tvojim kanalima i emisijama necu dalje da se svadjam da ne bih popusio ban . cao "pedere"

Post dobio šamar od nc

unazZ je napisao/la:
aj debilu idi u diznilend pa tamo pricaj o tim tvojim kanalima i emisijama necu dalje da se svadjam da ne bih popusio ban . cao "pedere"
Zahvali se tati i mami kako te tako lijepo odgojise..
I imas jedno mahanje iz diznilenda..

Post dobio šamar od nc

dam1r je napisao/la:
Zahvali se tati i mami kako te tako lijepo odgojise..
I imas jedno mahanje iz diznilenda..
psssssssssssssssssst BO2 !

Post dobio šamar od nc

Neki dan sam naso neki kanal i prenosli neki mech tv ekipa dosla interviju nesto sad neznam kako se zove slucajno naso.
Ma ima toga samo trebash se malo potruditi i naci cesh to sigurno !

Gle'aj malo onaj Discovery i Nacionalnu geografiju, nekada ima na tim programima tih stvari !
unazZ je napisao/la:
Eee..pasa hvala ti..sinoc sAM te sanjo,zivot si mi spasio

ONTOPIC : slabo jarane,imas par emisija,na bht,ftv i pinku,bash sam danas gledo na pinku,fina emisija..bilo je prica o codu ovom novom..

Imaš kanal o igrama, samo što je na francuskom, znam gledao sam...
Da, evo ga... Zove se G4. Ima na digitalnoj, ja mislim da je na Nagravisionu, ne znam tačno. Ali zove se G4!

Post dobio aplauz od nc

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.