Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mini opera @ Mobitel ?

186 pregleda · 15 odgovora · otvorena 09.12.2009. u 15:43

Pozdrav ;)

Ovako imam problema uopste nemogu da downloadiram mini operu browser na mobitel , probao sa .jar[/B] i [B].jad fajlom nekim opste mi neide, skidao sam i na pc preko usb-a pokusavao da prebacim no uopste neide ^^

Neam bodova dao bih jbg ...

Na koji nacin da napravim ovaj browser na mobitelu!

Tip mobitela Samsung SGH-G-600
probaj zamolit prijatelja nek ti prebaci preko njegovog mobitela
Teme sa vasim jbnim " @ " su koliko ja znam zabranjene,i bice obrisane :|

Post dobio šamar od wcKd

Rafoo je napisao/la:
Teme sa vasim jbnim " @ " su koliko ja znam zabranjene,i bice obrisane :|
whahahah
Sine moj, kako ste krenuli, na kraju će biti zabranjeno logovat se na ovaj sajt.
Čuj teme sa @ zabranjene.
Što me fino nasmija hahahah

Post dobio šamar od wcKd

Ides na opera stranicu ili progooglaj malo ,uglavnom imas da posaljes sam sebi sa PC-a na mob link za skidanje miniopere.
reLo je napisao/la:
whahahah
Sine moj, kako ste krenuli, na kraju će biti zabranjeno logovat se na ovaj sajt.
go off...

Nemoj me citirat'
reLo je napisao/la:
whahahah
puno zajebavas narod ovih dana da se nisi ozenio
reLo je napisao/la:
whahahah
nije zabranjeno nego naucite sta znaci @ i kako se koristi

primjer addons@wow , a ne wow@addons

pardon reloaded nisam tebe htio citirat

Post dobio aplauz od wcKd

RzA je napisao/la:
puno zajebavas narod ovih dana da se nisi ozenio
Ma moram malo zajebavat buraz... I da im kulturno kazem isti bi ku**c bio, napali bi na mene... Zato samo hladno, pa ko hoce da se buni ima email [email uklonjen], neka uputi zalbu
Idi na telefonu na mini.opera.com i skini preko mobitela, ne mozes drugacije na samsung.
nece ni meni opera na mob
~sony ericson K550i
ono kad je otvorim izbaci mi kao neki error i nece da pokrene stranicu :S
BisconeL je napisao/la:
Idi na telefonu na mini.opera.com i skini preko mobitela, ne mozes drugacije na samsung.
jedini nacin ako nema kodove ukucane... imam ja sgh-l 700 samo ako skinem direktno s moba može, a ovako prebacit nema šanse ! :|
Samsung mobiteli imaju zastitu od toga.. tako da ne mozes snimati igre sa pc-a na mobitel.
Moze ali je procedura velika, ako te interesuje kako, google je tvoj prijatelj..

Najjednostavniji nacin je da odes preko telefona na wap.getjar.com te odatle skines operu mini..
Nemozes nikako ...........Moj savjet zamjeni mobitel uzmi sony ericsson ili Nokiu.......

A ako hoces to da sredis na samsungu moras kucat pasvord.......da otkljucas i tek tad ces moc instalirat igrice i tako te opere.............Nemogu se sjetit pasvorda..........Ako ti treba mogao bi ti potrazit ..........

Pozzzz
Hvala jedva sam napravio radi ... =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.