Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

opera

102 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.10.2009. u 23:42

ovako imam operu i onaj magic wand on mi zapamti pw i user

i onda ja igrao ikariam i login se uvek sa tim magic wandom

i sad sam slucajno ukucao pw pogresno nznm ni zasto sam ukucao i sad mi magic wand zapamtio pogresan pw i ja ne znam pw vishe

da li je moguce nekako da vratim to sto je bilo u magic wand?

help plz

ko mi pomogne dobija nagradu
Pa vrati lozinku preko email-a i kad se prijavljuljes na ikariam, automatski ce ti se promjenuti i u tom magic wandu.
MaNhUnT je napisao/la:
Mozda sytem restore npr od prekucer ?
o_O" ROFL
ovo treba da se postavi za SLIKU DANA...
don`t quote me... you said it all
@edit....
ftlp preporucujem ti da sad fino uradis sljedece.
Klikni logout, i NIKAD se nemoj vise logirati. Uistinu mi niste jasni, sta vi imate od tih nagrada??? Ja nikad nisam ganjao bodove, nit kakav interes, jer nemam potrebu da se dokazujem... :S

Za operu, mislim da nije moguce da vratis pw... zao mi je.
A ako ti je hackovan msn, postoji alternativni msn... tj. ako si ga postavio prilikom registracije...ako nisi, onda nista jarane...:*
PoacheR je napisao/la:
Pa vrati lozinku preko email-a i kad se prijavljuljes na ikariam, automatski ce ti se promjenuti i u tom magic wandu.
hakovali mi email!
A3Miksde je napisao/la:
hakovali mi email!
pa ti skidaj gluposti :*
ftlp je napisao/la:
pa ti skidaj gluposti :*
nisam skidao nikakve gluposti nego sam ja hakovao samp server hrvatima i oni su meni msn!!!
A3Miksde je napisao/la:
nisam skidao nikakve gluposti nego sam ja hakovao samp server hrvatima i oni su meni msn!!!
svakom po zasluzi
Chulle je napisao/la:
o_O" ROFL
ovo treba da se postavi za SLIKU DANA...
don`t quote me... you said it all
@edit....
ftlp preporucujem ti da sad fino uradis sljedece.
Klikni logout, i NIKAD se nemoj vise logirati. Uistinu mi niste jasni, sta vi imate od tih nagrada Ja nikad nisam ganjao bodove, nit kakav interes, jer nemam potrebu da se dokazujem... :S

Za operu, mislim da nije moguce da vratis pw... zao mi je.
A ako ti je hackovan msn, postoji alternativni msn... tj. ako si ga postavio prilikom registracije...ako nisi, onda nista jarane...:*
Pravi se javio da to kaže...
E j**i ga jarane, ako su ti i hakovali msn, prvo pokušaj vratiti MSN pomoću support-a Microsoftovog (tj. javi se njima), i vrati MSN, kad to uradiš, idi na Forgot Your Password i vrati i password, nema drugog rješenja, ali to ti je 99% šifra koju znaš, npr. od MSN-a, Facebook-a, itd, valjda koristiš iste sifre, pokusaj neku od njih.
Biggie je napisao/la:
Pravi se javio da to kaže...
E j**i ga jarane, ako su ti i hakovali msn, prvo pokušaj vratiti MSN pomoću support-a Microsoftovog (tj. javi se njima), i vrati MSN, kad to uradiš, idi na Forgot Your Password i vrati i password, nema drugog rješenja, ali to ti je 99% šifra koju znaš, npr. od MSN-a, Facebook-a, itd, valjda koristiš iste sifre, pokusaj neku od njih. ;)
neboj se... moj savjet je vec pomogao...
Tako da ;)
Mislim jarane nepoznajes me, stoga neznam odakle ti pravo da me quotas???
Chulle je napisao/la:
neboj se... moj savjet je vec pomogao...
Tako da
Mislim jarane nepoznajes me, stoga neznam odakle ti pravo da me quotas
Možda te ne poznajem, ovako uživo, ali mogu reći da si egoistična i arogantna osoba preko neta, koja pored toga što se voli praviti pametna, voli i dobro slagat'.
Don't quote me.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.