Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Flashovanje ...

220 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.12.2009. u 11:48

Imam sony ericsson i dosadile su mim vise ove teme pa sam konto sebi ubacit neke flsah teme vecina vas zna sta je to vec !
kao npr : http://www.zedge.net/themes/625683/evo-air-purple-theme/

ugl menu i ikone drugacije ima nekih dodadtaka izgleda i skontao sam da je jedini nacin d ato uradim da flashujem telefon (ako ima neki drugi nacin recite ) neznam ni sta je to samo sam to zakljucio citajuci informacije po netu ali nikako nemogu da skontam kako to uradit pa ako mu neko moze naci tut na bosanskom or hr sr ...

cuo sam da se telefon moze ostetit ako ne uradim pravilno zato nemojte mi neke glupe TUTove davat nesto sigurno sto ste mozda i vi probali !

btw ovakav sam topic vec vidjao na forumu ali se zagubio i nisam ga uspio nac uz sarch

W880i

USB mi je pokvaren prekida nije moguce da se konektujem nabavicu ovih dana novi

hvala vama

Koji ti je tel. ?

btw.

cafe.mobil.hr

Odeš u sony ericsson modovanje, tu ima
telefon se uopce nemoze ostetiti jer to uopce nije flashanje, ubacivanje teme je veoma jednostavno.

eh ovako kad skines bilo koju flash temu u njoj bi trebala da su 2 fajla , jedan je .thm jedan je .swf

Flashmenues: tpa\preset\system\desktop\flash
Themes: tpa\user\theme

.swf fajl stavljas u "flashmenues"
.thm fajl stavljas u themes

za upload fajlove koristi setool il xs++ moze i far manger al je malo komplikovam i ako to radis prvi put nije za preporuciti :)
To ti nista ne steti mobitelu , btw ja imam sony ericsson k750i i skidam teme za njega sa zedge.net , samo ubacim USb kablo i copy paste to je to :)
Houdini je napisao/la:
To ti nista ne steti mobitelu , btw ja imam sony ericsson k750i i skidam teme za njega sa zedge.net , samo ubacim USb kablo i copy paste to je to
pa i ja uradim tako ali opet nebude onakav meni kakav je na slici
[youtube]HpUx9M8O630[/youtube]

Frisk je rekao na jednoj temi:
Ja sam probao da flashujem svoj Sony Ericsson ali sam sjebao sve, nisam ga mogao ni popraviti.

Tako ja ti ne bi preporucio , jes da je sexy i to al mozes sjebat mob.Zato na svim TUTOvima za flashovanje pise da sve radis na svoju odgovornost.
DOLLAR je napisao/la:
telefon se uopce nemoze ostetiti jer to uopce nije flashanje, ubacivanje teme je veoma jednostavno.

eh ovako kad skines bilo koju flash temu u njoj bi trebala da su 2 fajla , jedan je .thm jedan je .swf

Flashmenues: tpa\preset\system\desktop\flash
Themes: tpa\user\theme

.swf fajl stavljas u "flashmenues"
.thm fajl stavljas u themes

za upload fajlove koristi setool il xs++ moze i far manger al je malo komplikovam i ako to radis prvi put nije za preporuciti
problem mi je ovo kad ocu da se konektujem ovo fol da drzim c i to

pritisnem konekt ugasim tel drzim c ubacim usb i kaze eror nemoze :S
aldiN_ je napisao/la:

Jel sa setool il sa xs++ dobijes error i koji?
aldiN_ je napisao/la:

Ima TUTova na netu u vezi flashovanja telefona , al' na svakom pise da je to veliki rizik raditi , tako da ti ja to nebih preporucio ..
Ipak ako hoces , bude edit ako nadjem TUT ( potraziti cu ) .

Jos jednom , bolje nemoj
aldiN_ je napisao/la:
pa i ja uradim tako ali opet nebude onakav meni kakav je na slici
Jarane samo se nemoj zajebat uradi preko XSS++ backup GFDS tako nekako se zove to ja flashovo svoj telefon .. isto sony ericsson i nisam spasio bio taj backup i kada sam flaso reko da probam bolji software i flasujem u w810i k750 i i sjebem mob i dole ni gore i onda odnjio na skenderiju napravio mi lik uradio taj backup

i ja cim sam doso kuci uradim backup i instaliram w800i software

@ Ako hos da flashujemo mogu ti ja preko teama samo ti da ustekavas vadis bateriju itd.. flashovo sam dosta telefona
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
Jarane samo se nemoj zajebat uradi preko XSS++ backup GFDS tako nekako se zove to ja flashovo svoj telefon .. isto sony ericsson i nisam spasio bio taj backup i kada sam flaso reko da probam bolji software i flasujem u w810i k750 i i sjebem mob i dole ni gore i onda odnjio na skenderiju napravio mi lik uradio taj backup

i ja cim sam doso kuci uradim backup i instaliram w800i software

@ Ako hos da flashujemo mogu ti ja preko teama samo ti da ustekavas vadis bateriju itd.. flashovo sam dosta telefona
kako da uradim taj backup ja hocu samo flash menu da uradim btw ramim preko XS++

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.