Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Radnja mobitela/zamjena.

85 pregleda · 8 odgovora · otvorena 25.12.2009. u 16:00

Pozdrav gamer.
Moze li mi neko napisati par adresa od ranji mobitela koje mijenjaju "Staro za novo"? Znaci stari mobitel da zamjenim za novi i da doplatim.

btw. Gledao sam na market.ba i na pik.ba al sam samo nasao one leekove koji ni radnje svoje nemaju nego privatno iz stanova prodaju mobitele poput mobimese, pacomoby, tellefon idr. nebih mijenjao kod njih jer nisu legalizovane radnje.
Pozdrav.

Lokacijafc Sarajevo
ima kod Begove džamije, malo niže dole
radnja se zove enter digital koliko se sjećam. Al' oni procijene vrijedniji mobitel malo.Ali eto probaj.
voLume je napisao/la:
ima kod Begove džamije, malo niže dole
radnja se zove enter digital koliko se sjećam. Al' oni procijene vrijedniji mobitel malo.Ali eto probaj.
Svaka ti radnja procjeni vrijednost mobitela malo i jos ako je u ferhadiji onda premalo...
e za koliko bi mogao n95 8 gb
PeniK je napisao/la:
Svaka ti radnja procjeni vrijednost mobitela malo i jos ako je u ferhadiji onda premalo...
Pa sta bi ti da ti prizna telefon koliko ti hoces za njega? Prvo sto ce ti ponuditi manje za telefon nego sto jeste..drugo sto telefon za koji mijenjas ima jednu cijenu za kesh drugu u zamjeni...tako da izgubis para na 2 strane..neisplati se
to sto ti trazis se nikako ne isplati ...minimalno procjene tvoj telefon...ak ti se ne zuri, prodaj svoj telefon i onda uzmi novi...a ne kontam vas telefon ko telefon...il ga uzeo u radnji il ga uzeo od nekog lika tamo...samo beze placate dodatnih 50, 100km
Imas mene =) pm me sta imas sta hoces =)
100kaa je napisao/la:
Imas mene =) pm me sta imas sta hoces =)
Volim sto takvi poput tebe postoje

@nesjecam se nicka mrsko mi edit: Cijena je uvijek ista kao kupio keshom kao mijenjao nesta za taj telefon, i da naravno svaka ti radnja procjeni 20/30km manje nego sto ti vrijedi telefon

~Lock (L)
PeniK je napisao/la:
Volim sto takvi poput tebe postoje

@nesjecam se nicka mrsko mi edit: Cijena je uvijek ista kao kupio keshom kao mijenjao nesta za taj telefon, i da naravno svaka ti radnja procjeni 20/30km manje nego sto ti vrijedi telefon

~Lock (L)
A to ti je brate normalno da ti spuste cijenu,jer ipak oni tebi rade uslugu ,vecina radnji zivi od servisa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.