Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BH Mobile GPRS - free !?

178 pregleda · 11 odgovora · otvorena 15.01.2010. u 06:31

Jutro ljudi, eo na mobitelu beze pokusah uc na operu a imam 3 feninga kredita i vec 15 min fercera ko lud ?! Wtf ?

Ko god ima ispo 10 feninga, mobilni net gprs podesen nek pokusa surfat na mobitelu, jel i kod vas moze ?!
je napisao/la:
Brzina oko 6kb/s al smjesno sa 3 f ulazi na net normala, mozda sam se na nekog zakacio jer je ovo valjda wifi =D
wahhahaah fkt al eo izgleda sada su rijesili problem....izbaci me nakon 15 min a imao 0.1 kf xD

wahhahaah ustvari eo opet radi xD....a jesi l00d majkem xD
QlwoW je napisao/la:
wahhahaah fkt al eo izgleda sada su rijesili problem....izbaci me nakon 15 min a imao 0.1 kf xD

wahhahaah ustvari eo opet radi xD....a jesi l00d majkem xD
Ma jarane radi nego brzo pukne konekcija pa se vrati, hahah a glupana iz telekoma =D

Maloprije sam prikljucio mobilnu konekciju na pc surfo malo al puca za 10sec pa se vrati =p hah
codex je napisao/la:
Ma jarane radi nego brzo pukne konekcija pa se vrati, hahah a glupana iz telekoma =D

Maloprije sam prikljucio mobilnu konekciju na pc surfo malo al puca za 10sec pa se vrati =p hah
whahahahha ma mora da se zapio tamo negdje xD......jos da hoce biti ovako citav dan bilo bi extra xD
AHAHHAHAHAHAHAHA neka si i njih malo krade, ponekad na mig33 može se uci kad imaš ispod 15 kf
Neće meni, al' jedno mi se desilo sam ušao sa 8kf na facebook, al' se opet trošilo
heheh ma mogo vama sad pustit kad su mene oprali :P:P jos jedan od nacina kako bit na migu a nista ne potrosit je taj ako imas u blizini podrucje gdje nema dostupnosti bh-teleceom ona prvo odes gdje ima mreze konektujes se na mig i odes onda tamo gdje nema mrze i mozes da budes 30 min sa 3kf tj dok ne pukne veza ;)
abraham je napisao/la:
heheh ma mogo vama sad pustit kad su mene oprali :P:P jos jedan od nacina kako bit na migu a nista ne potrosit je taj ako imas u blizini podrucje gdje nema dostupnosti bh-teleceom ona prvo odes gdje ima mreze konektujes se na mig i odes onda tamo gdje nema mrze i mozes da budes 30 min sa 3kf tj dok ne pukne veza ;)
whahahahahahah sve hakeri xD
QlwoW je napisao/la:
whahahahahahah sve hakeri xD
nije ba to hakerstvo vec snalazljivost i nacin koji je isproban i pali :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.