Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bezazlene teme

384 pregleda · 31 odgovor · otvorena 06.12.2009. u 20:48

gledajte ovo dignu temu i kao daju bobe i neko im sve uradi i oni ne dadnu mu bobe ima slucaj bio i danas dao cova 30 boba i neko mu pomogo i samo napiso u editu hvala a nije daoa covi bobe ti koji tako rade su toliki idioti!!!!!!!!!!!

izvinite sto dizem temu al moram
a pola je ovdje morona koji nista nece da pomogu bez bodova kome je ovdje do je***** 30 bodova nek ide , bilo da obeca dati ili sta vec...
To se tebe ne tice
Sonik aj reci da je fino zajebat covjeka :|
Ikad' (apostrof) cuo za interpunkcijske znakove?(upitnik)
Neki od njih su tacka(.), zarez(,),dvotacka(,tacka zarez( itd. (TACKA) ? (UPITNIK)

Stvar je u tome što su bodovi besplatna reklama za vašu temu jer svi lete na bodove ;)
sanjin1991 je napisao/la:
Stvar je u tome što su bodovi besplatna reklama za vašu temu jer svi lete na bodove
Fazon je u tome što autori teme čuvaju bodove više nego svoju mamu.

http://gamers.ba/forum/7/88147/winrar-error/

KAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Hajde reci da niko nije pomogao, molim te...
Kako si to napiso, ni sad nisam siguran dal znam sta sam upravo procitao :S
ama ljudi dzaba je to vam je internet ima postenih ljudi i lazova ali to je to nema veze to su kukavice koje veoma vole lagat,zato pazite kome dajete svoje povjerenje:|
danas mi limpeex dao bobe jer sam mu fino objasnio i jednostavno
HITZOOR je napisao/la:
bezazlena tema ko i ova .
kako je bezazlena kad ljudi nas samo varaju
dam1r je napisao/la:
Ikad' (apostrof) cuo za interpunkcijske znakove?(upitnik)
Neki od njih su tacka(.), zarez(,),dvotacka(,tacka zarez( itd. (TACKA) ? (UPITNIK)

Ajde ba, ko vodi racuna o tome, dosta sto u skoli moramo
Je**m vam seljacki mentalitet :S Pomocu al daj boba jel !? Isto ku**e jbt..Nek nije dao svaka mu cast !
elitewow je napisao/la:
Je**m vam seljacki mentalitet :S Pomocu al daj boba jel !? Isto ku**e jbt..Nek nije dao svaka mu cast !
ti suti tek si doso na gba a nesto seres
Frisk je napisao/la:
Ajde ba, ko vodi racuna o tome, dosta sto u skoli moramo
Ne zna ni slova (u ovom slucaju interpunckijske zankove) a hoce da se buni.. gdje to ima

Bodovi ko bodovi, dat cu ti ja svoje bodove ako ti je do njihA toliko stalo?
Al' ipak bodovi, samar/aplauz su stvari koje drze gajmerz.ba na ovoj pozicij gdje se sada nalazi

@netrum, ti fol neki znalac?
Vazda ljudi idu na onu staru osmansku, da na nasim prostorima mladji covjek/momak/dijete ne moze biti mudriji, inteligentniji od starijeg.. ko je reko' da ne moze?
Nije bitno kad sam dosao na g.ba :S ja pricam opcenito o zivotu a ne o g.ba botu !
Trebalo bi otvorit ustanovu ' Ovisnici o Gamers.ba bobama ' ili 'Gamers.ba bobe addicted' jer ce se ovdje pocet fiksat i shmrkat bobama samo se pitam kako, mozda preko USB-a pa u venu il u nos transfer !?

Mislim fakat ste se navukli ko da su pare ko da ovisis hoces li imat hljeba od njih a ne da su neke virtuelne brojke.
codex je napisao/la:
Trebalo bi otvorit ustanovu ' Ovisnici o Gamers.ba bobama ' ili 'Gamers.ba bobe addicted' jer ce se ovdje pocet fiksat i shmrkat bobama samo se pitam kako, mozda preko USB-a pa u venu il u nos transfer !?

Mislim fakat ste se navukli ko da su pare ko da ovisis hoces li imat hljeba od njih a ne da su neke virtuelne brojke.
Potpisujem brate ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.