Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bezazlene teme

384 pregleda · 31 odgovor · otvorena 06.12.2009. u 20:48

gledajte ovo dignu temu i kao daju bobe i neko im sve uradi i oni ne dadnu mu bobe ima slucaj bio i danas dao cova 30 boba i neko mu pomogo i samo napiso u editu hvala a nije daoa covi bobe ti koji tako rade su toliki idioti!!!!!!!!!!!

izvinite sto dizem temu al moram
4rm4n1 je napisao/la:
Fazon je u tome što autori teme čuvaju bodove više nego svoju mamu.

http://gamers.ba/forum/7/88147/winrar-error/

KAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Hajde reci da niko nije pomogao, molim te...
hhaha dao bi mame za 100 boba,ebo sve ako nema 40% ,sigurno i vise takvih clanova.
elitewow je napisao/la:
Potpisujem brate ^^
multi acc
_MorgaN_ je napisao/la:
multi acc
Sta pricas ti ? :S
Caoo..stvarno ne znam zasto ova tema nije u trashu!!
4rm4n1 je napisao/la:
Fazon je u tome što autori teme čuvaju bodove više nego svoju mamu.

http://gamers.ba/forum/7/88147/winrar-error/

KAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Hajde reci da niko nije pomogao, molim te...
Kao prvo nespominji mi mamu nemam je !

Oj kako bi volio da jos na g.ba imaj onaj fazon sto pise koliko si bodova dao a koliko dobio ... pa da vidis !

Talentu niko mi nije pomogao ! Ako nevjerujes poslat cu ti ovaj zadnji part. i uradi sve sta su rekli na ovoj temi i ako ti proradi ( Daces mi SS ) dobit ces 5km kredita !

A da ti jos nesto kazem, posle onog kad sam VRATIO BODOVE
StormX mi je poslao upis u GB i dao mi link od jedne teme na jednom forumu ... i prvi put uradio kao sto pise i nije opet moglo i ponove pokusao proradilo je ! Al' je nemoguce pokrenut file ( u ovom slucaju film )

Sto me djabe zivciras
NETRUM je napisao/la:
ti suti tek si doso na gba a nesto seres
Nek si ti odavno tu , imas 3 hiljade manji ID od njega i seres mu ?
Donekle se i slazem sa tobom , nije uredu da to rade , al' ja mislim da te je***e bobe nisu razlog za unistavanje indexa :/
Zar vam "pomoći" nekome ne znači ništa?

Nemojte misliti da su bodovi mjerilo nečega. Raspodjela bodova samo diže bespotrebne tenzije među member-ima. Tko je pomogao, pomogao je. Zaustavite se tu i pohvalite sami sebe. A sada, hoćete li dobiti nekakvo virtualno priznanje za vaš trud je irrelevant... Osjećajte se dobro u vlastitoj koži drugovi, nemojte sitničariti!
mahYr je napisao/la:
Kao prvo nespominji mi mamu nemam je !

Oj kako bi volio da jos na g.ba imaj onaj fazon sto pise koliko si bodova dao a koliko dobio ... pa da vidis !

Talentu niko mi nije pomogao ! Ako nevjerujes poslat cu ti ovaj zadnji part. i uradi sve sta su rekli na ovoj temi i ako ti proradi ( Daces mi SS ) dobit ces 5km kredita !

A da ti jos nesto kazem, posle onog kad sam VRATIO BODOVE
StormX mi je poslao upis u GB i dao mi link od jedne teme na jednom forumu ... i prvi put uradio kao sto pise i nije opet moglo i ponove pokusao proradilo je ! Al' je nemoguce pokrenut file ( u ovom slucaju film )

Sto me djabe zivciras
Vjeruj mi nisam na tebe mislio. Ovo sam uzeo random temu koju sam nasao na searchu.

I naravno, ono sa mamom je bila zezancija, nisam ozbiljno mislio.

I iskreno da ti kazem, mislio sam da ti je neko pomogao.

Izvini ako sam te nekako uvrijedio, nisam imao namjeru.
NETRUM je napisao/la:
Sonik aj reci da je fino zajebat covjeka :|
Nije zabranjeno sto znaci ovo je bezazlena tema
Zato sam ja jednom predlozio da za takve stvari ide ban na 2 sedmice minimalno.
To je prevara u sustini, iskristavanje tudje dobrote, tudjeg vremena i truda.

btw. Pismenost na nivo. Umjesto da skupljas bodove, skupi pare i kupi neku finu knjigu.

@mahYr
Et', sada ti jeste neko pomogo na toj temi.
Procitaj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.