Eh ovako ,neznam kako i zbog cega al' dodje mi nesta da napisem ovu temu i da cujem razne price i razlicita misljenja .
Ovako sta za vas predstavlja ,gaming u ovom slucaju CS i sta mislite da mozete/nemozete postici time ( igranjem).
Nemoj sada da bude "ja sam popio sinoc 3 litra pive ispusio 10 panjeva trave jbo te kanter ofo ono"
Ja licno igram ,ali nisam no lifer sto bi se reklo i po meni je to teska rijec i moze se o tome diskutovati satima .
Vidim da nije bilo odavno ovakve teme pa eto odlucio sam da vas pitam zbog cega igrate CS,wow ili sta vec ?
Jel' mislite da mozete uspjeti ,i zbog cega ste uopce poceli igrati.
Nemojte brisati temu ,i ako vec pisete postove nemojte skretati s teme .
Hvala
Ovako sta za vas predstavlja ,gaming u ovom slucaju CS i sta mislite da mozete/nemozete postici time ( igranjem).
Nemoj sada da bude "ja sam popio sinoc 3 litra pive ispusio 10 panjeva trave jbo te kanter ofo ono"
Ja licno igram ,ali nisam no lifer sto bi se reklo i po meni je to teska rijec i moze se o tome diskutovati satima .
Vidim da nije bilo odavno ovakve teme pa eto odlucio sam da vas pitam zbog cega igrate CS,wow ili sta vec ?
Jel' mislite da mozete uspjeti ,i zbog cega ste uopce poceli igrati.
Nemojte brisati temu ,i ako vec pisete postove nemojte skretati s teme .
Hvala
al opet za sve treba imati mjeru ,npr. necu zbog cs-a izlazak sjebat il tako nesto
. Igram CS-A oko 4-5g . WoWa 2.5 godine sad najvise igram wowa csa kad wow dosadi al to se nikad ne desi