Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CrossHair On awp

325 pregleda · 17 odgovora · otvorena 05.12.2009. u 13:58

Znaci trebaw mi crosshair za awp . Vidio sam kod drugih
Gamers_ba_kruh je napisao/la:
fpsbanana.com
trazio
popaFTW je napisao/la:
trazio
Traži još.

K'o što kažu: "Bez muke nema nauke."

Neće vam ništa doći servirano, sjedite i pronađite šta želite.

@unblablabla;

Lijenčuge i hoću smarati.
neki dan je neki lik postavljo temu za krosheir, traži
popaFTW je napisao/la:
trazio
Da ukucas na GOOGLE ?

CLICK HERE

Ovako, ovo jest' ju tub link, al' imas desno u infu download link, klikni tu i skinut ce ti se.
popaFTW je napisao/la:
trazio
onda bolje idi doktoru nek ti da naocale
Misliš scripta, kad ne zoomiraš?
Nemre, to je zabranjeno.
jnzR je napisao/la:
Misliš scripta, kad ne zoomiraš?
Nemre, to je zabranjeno. ;)
Đe piše da nemere ? , može što šta je zabranjeno pa se koristi :-X
kdx_ je napisao/la:
Đe piše da nemere ? , može što šta je zabranjeno pa se koristi
Pa ne bi' trebao korisit', ak' je idol nek' korisit'!
~ To ti nista ne koristi , al eto ...
kdx_ je napisao/la:
Đe piše da nemere ? , može što šta je zabranjeno pa se koristi
gdje se koristi de nam reci ?? vi vidjeli na hltv demoima i mislite da oni pr0 igraci koriste taj crosshair -.-' to je hltv bug... i zabranjen je taj crosshair jer ti ujedno pomaze pri igranju a zna se cim ti pomaze da je neka vrsta cheata ...to da nije zabranjeno i da se koristi stavili bi ga prilikom instalacije a nebi morali skidat neke modele..
Je***e vas skripte te vase. Sve hocete na gotovo , da vam buDe lakse. Nista sami nebi napravili.

UCI SE IGRAT A NE OVAKO.

Ni ne cudi me sto svatko tko dobije cs sa njim sad dobiva i wh. Upravo takvi ko ti i koriste razna pomagala.

NOOBS
n00bs !
Cuj skripte za awp -_________-
Nauci onako .... i kladim se u 1000000000km da ti taj nisan na awp nece pomoci ... al' eto ...

@ Ima caka neka ... otvoris 2 aplikacije [counter i neki folder sta god...] ... kad udjes u cs pritisnes alt + tab 2 puta da ti vrati u CS i pojaviti se kursor misa na sredini ... o.O'

nighty1zhe je napisao/la:
gdje se koristi de nam reci ?? :o vi vidjeli na hltv demoima i mislite da oni pr0 igraci koriste taj crosshair -.-' to je hltv bug... i zabranjen je taj crosshair jer ti ujedno pomaze pri igranju a zna se cim ti pomaze da je neka vrsta cheata ...to da nije zabranjeno i da se koristi stavili bi ga prilikom instalacije a nebi morali skidat neke modele..
Što ti mene citiras ? , jesam li rekao da se negdje koristi , rekao sam da je što šta zabranjeno pa se koristi.

;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.