Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 40 bodova

CS slika treperi

241 pregled · 11 odgovora · otvorena 05.12.2009. u 11:29

Prije 10ak dana uzmem racunar na koji su mi instalirali XP x32, instalirao CS i sve je normalno radilo. Prije 3 dana formatiram i instaliram 7, jucer instaliram CS da imam, medjutim kad udjem u njega slika treperi, tj ima onaj video efekat gore prema dole da slika ide, neznam jel me razumijete. Screenshot vam ne mogu uzeti, jer kad uzmem samo mi crnu sliku stavi. Vsync sam i iskljucivao i ukljucivao ista stvar bude. Cak sam dva puta skidao igru, mislio da nije osteceno nesto, ista stvar mi se desi. Skinuo igru i igram premo steam platforme, nije rijec o nonsteamu.
Graficka > GeForce 9600GT.
Nezz stvarno,ako to ne moze probaj jos jednom reinstalirat Drivere :S ,nezz sta bi ti drugo reko'
jesi li instalirao drivere od grafe?
voLume je napisao/la:
jesi li instalirao drivere od grafe?
Yep.

Vas 2 gore ne pisite gluposti bezveze.
Ja imam taj isti problem , ali mi se samo pojavljuje kad spustim cs pa kad ponovo udjem.Skini cheating-deat tako nesto nisam siguran , i uvijek prije ulaska u igricu samo click na njega i spusti ga , on se istovremeno sam ugasi i eto ga.Inace cheating-deat sluzi nesto u vezi cita , ali ce ti pomoci , vjeruj.
Ili jednostavno kad udjes u igricu "spusti" je i ponovo udji.
VioleN je napisao/la:
Yep.

Vas 2 gore ne pisite gluposti bezveze.
Imao sam i ja windows 7 i takodjer sam imao problem sa cs-om. Ali je meni kompjuter stariji i teze s mogu naci noviji driveri sa grafu. Probaj ici na properties na My computer i naci da updateues driver za graficku .Ako to ne pomogne, probaj naci na netu te drivere, ali ako skines pogresne moglo bi biti problema, kao meni.
EDIT: evo nasao sam ja neke drivere, ali ako ne budu radili, nisam ja kriv . Tu izaberi koja ti je verzija win7 : x32 ili x64
http://www.radarsync.com/drivers/d174868-nvidia_geforce_9600_gt
xxxk je napisao/la:
Ja imam taj isti problem , ali mi se samo pojavljuje kad spustim cs pa kad ponovo udjem.Skini cheating-deat tako nesto nisam siguran , i uvijek prije ulaska u igricu samo click na njega i spusti ga , on se istovremeno sam ugasi i eto ga.Inace cheating-deat sluzi nesto u vezi cita , ali ce ti pomoci , vjeruj.
Ili jednostavno kad udjes u igricu "spusti" je i ponovo udji.
hahaha propali cheateru xD
Rješenje
Install RivaTuner ( I use a Nvidia card dunno if it works with ATI)

Go to OpenGL Settings under Driver Settings in the Main Rivatuner window.
Under the Back / depth buffering tab, change the Back buffer flipping mode from "Auto select" to "Block transfer".

Ne znam dali radi ali copy/paste sa counter strike 1.6 foruma XD
unazZ je napisao/la:
hahaha propali cheateru xD
Ocigledno si plitkouman.To stave neki serveri da se nebi koristio cit , a ne za cit. fail
znam u cemu je problem, i ja kad sam instalirao windows 7, isti sam imao problem slika treperi, moras instalirati nove drivere od graficke,
Vi ostali potrudite se da ne pisete gluposti. Pomogao strikerov post.

Lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.