Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Miš pitanjce ?

273 pregleda · 25 odgovora · otvorena 04.12.2009. u 22:02

Poz, šta ima novo ? Sad ste fensi ovo ono

ScandaL sayz : " Imam nekih, 70-ak KM! Zelim kupiti kvalitetan, gamerski, te sto je najbitnije    izdrzljiv     mis. Razmisljao sam o MX518, te mi je on onako, po procjeni, najbolji mis koji bi mogao uzet za te pare. Sad bi htio cuti vase komentare i ako ima neki bolji, a da je u tih nekih 10KM gore/dole preporucite slobodno! Naravno, uslov je da se moze kupiti u jednim od ovih sopova Ingel, ComTrade shop, genelec. "

Pošto je čovjek u banovićima, ja dižem temu

Help him ^^
Eo kralju ako oces kupiti mog g9. Znaci veoma malo koristen, nema niejdne ogrebotine. Imam i kutiju za njega i svu pratecu opremu ( tegove, drugi grip CD sa instalacijom, sve, sve, sve...). Et ako oces javi mi se. znaci 70KM. Predobar mis vjeruj mi. Ako mi nevjerujes pitaj nekog sa gamersa ko ga ima nek ti kaze kakav je...
prodacu ti ja za 75 KM nov Steelseries Ikari Optical mish ako oces ?
Ma kume MX 518 je bog miševa svih,jednostavno nema boljeg ( barem meni )
mogu samo reci da je on retardiran, placem svaki dan sve retardanije teme se postavljaju, sutra ce biti " joj mozete mi savjetovati sta da jedem za dorucak imam 2marke " ili " koju mikrovalnu da kupim" boze sacuvaj, odes u radnju pogledas miseve savjetujes se sa covjekom koji radi tu..
i da MX518 je najjaci mis, dobro lezi u ruci itd..
naravno ima tu i SteelSeries Ikari koji je isto predobar igrao sam na njemu dobro lezi u ruci.. ali meni je bolji mx518 ...
bai

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.