Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mis

104 pregleda · 13 odgovora · otvorena 30.12.2009. u 16:35

Htio bi da vas pitam ima li kupiti razer mis u Banja Luci i koji bi mi bi preporucili da kupim mis al da je bas dobar da mu cijena nije veca od 200 km i da ga ima kupiti u BL!
Razer deathadder.Ako te zanima nesto o njemu kucaj na google razer deathadder review i eto ga. btw 80 km je
cRANk je napisao/la:
Razer deathadder.Ako te zanima nesto o njemu kucaj na google razer deathadder review i eto ga. btw 80 km je
Ok nije toliko cijena vazna vazno mi je da ga ima kupiti u Banja Luci!
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
Ok nije toliko cijena vazna vazno mi je da ga ima kupiti u Banja Luci!
Ja ga imam i zaista je mis dobar ako ga uzmes neces se pokajati , a i cjena nije vise toliko velika.
Sto se tice BL ne mogu ti nista reci. Mogu ti preporucuti SteelSeries Xai. Predobar mis. Bolji je od Deathadder-a, a cijena mu je 148 KM u Sarajevu u Plusu (www.plus.ba). Ako ne nadjes Xai uzmi Deathadder. Koji god da uzmes od ova dva mise neces se zeznuti jer su oba predobra, ali Xai ima bolje specifikacije od Deathadder-a.
Rapter je napisao/la:
Sto se tice BL ne mogu ti nista reci. Mogu ti preporucuti SteelSeries Xai. Predobar mis. Bolji je od Deathadder-a, a cijena mu je 148 KM u Sarajevu u Plusu (www.plus.ba). Ako ne nadjes Xai uzmi Deathadder. Koji god da uzmes od ova dva mise neces se zeznuti jer su oba predobra, ali Xai ima bolje specifikacije od Deathadder-a.
Ok hvala al bi vise volio uzeti sebi razer mis pogotovo da jos kod nas ima razer naga prejak je mis!
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
Ok hvala al bi vise volio uzeti sebi razer mis pogotovo da jos kod nas ima razer naga prejak je mis!
Razer naga je totalno sranje barem po meni jer oni dodatni tasteri sa brojevima su ti totalno nepotrebni samo se mozes sjebat ... a u BL enznam jel ima kupit uglavnom mozes narucit sa plus.ba i oni ti dostave kuci
titaN_ je napisao/la:
razer mamba owned
Ima li ga kupiti u BL i kolika je cijena?
Razer deathader. nevjerujem da je preko 200 KM . a imas ga uzet u plusu. www.plus.ba
Kupiš razer Mambu, miš leti sam od sebe negdje je oko 270 km

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.