Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Miš pitanjce ?

273 pregleda · 25 odgovora · otvorena 04.12.2009. u 22:02

Poz, šta ima novo ? Sad ste fensi ovo ono

ScandaL sayz : " Imam nekih, 70-ak KM! Zelim kupiti kvalitetan, gamerski, te sto je najbitnije    izdrzljiv     mis. Razmisljao sam o MX518, te mi je on onako, po procjeni, najbolji mis koji bi mogao uzet za te pare. Sad bi htio cuti vase komentare i ako ima neki bolji, a da je u tih nekih 10KM gore/dole preporucite slobodno! Naravno, uslov je da se moze kupiti u jednim od ovih sopova Ingel, ComTrade shop, genelec. "

Pošto je čovjek u banovićima, ja dižem temu

Help him ^^
Nista to .
Uzmi MX-a bez razmisljanja moja preporuka.
Ili ako neces uzmes intelli 1.1a, a nisam siguran za njegovu cjenu mozda nekih 40,50 km
Ma uzmi MX518 neces se pokajat.
Razer krait 65 KM

Znaci mis je prejak svi koji govore likovi nevaljalu owo ono varaju se .

Svi su govorili ako ti jednom ispadne halali se s njim cim sam ga dobio ispao mi na plocice i nista mu , i jos jednom mi je skliznuo sa podloge i nista mu

Stvarno mis je jako udoban ima non slip gumeni click protiv klizanje prstiju [ KAD SE OZNOJIS] , sto se preciznostu tice extra je , znaci moja topla preporuka Razer Krait

Evo specifikacije :

* 1200 akcija po minuti
* 1600dpi Razer Precision ™ infracrveni senzor
* On-The-Fly Sensitivity ™ podešavanje
* Always-On ™ mode
* Ultra-large non-slip gumbi
* 6400 frames per second (5.8 megapixels per second)
* 16-bit ultra-wide data path
* Do 40 inča u sekundi i 15g ubrzanja
* Tri nezavisno programirati Hyperesponse ™ tipke
* GlowPipe ™ non-slip side rails
* Dvoličan Ergonomski dizajn
* Scroll wheel with 24 individualne klik pozicije
* Zero-acoustic Ultraslick ™ Teflon feet
* Gold-plated USB connector
* Seven-foot, lightweight, non-tangle cord
* Approximate size: 120mm (length) x 60.5mm (širina) x 37mm (visina)
Ja ti preporucujem Intelli 1.1a ili 3.0 explo. prejak MIS,neces se pokajat
Ja kupio Razer Deathadder 77KM
pre pre pre pre zadovoljan.

Mx zastario vise, deathedder ljepsi i sve.
Kao sto yackii ti reche, Razer DeathAdder predobar mish, prije sam ga koristio, nego sam zamijenio za SteelSeries Ikari

Takodjer SteelSeries Ikari predobar mish

Uzmii Razer DeathAdder ili MX 518.
ScandaL sayz again, jes' lik dosadan : " U opciju dolazi i Razer Mis Diamondback te Razer Miš Krait Black! Htio bi uzet sutra mis pa da pitam.. "

_

ne dolazi u obzir Razer Deathadder nema se u Tuzli ,gradu soli, nigdje kupiti

NODI je napisao/la:
ScandaL sayz again, jes' lik dosadan : " U opciju dolazi i Razer Mis Diamondback te Razer Miš Krait Black! Htio bi uzet sutra mis pa da pitam.. "

_

Nemoj Diamondback , uzmi krait radje
NODI je napisao/la:

_

Slobodno krait neka uzme nece se pokajat , imas gore iznad njegove specifikacije i sve ...
Moja preporuka MX518 , sloziti ce se svi , kada sve pogledamo najbolji gejmerski mish .
( Ne zalijecite se odma na tipku " CITIRAJ " , uzmite u obzir i cijenu , jako pristupacna cijena misa a sta dobijes za to ? )
Odes u radnju i vidis koji ti mis najbolje lezi, moja preporuka DeathAdder ..
Imam ti ja roccat kone za prodat 80km u kutiji garancija bla bla ako zelis tu smo
skoro svi govore inteli 1.1 a ja bas trazim da ga kupim a neznam gdje i koliko je TACNO para a svi govore za taj mis, ako neko zna gdje se ima kupiti i koliko je nek napise.
quema je napisao/la:
skoro svi govore inteli 1.1 a ja bas trazim da ga kupim a neznam gdje i koliko je TACNO para a svi govore za taj mis, ako neko zna gdje se ima kupiti i koliko je nek napise.
pa napisao ti je mirza taj lik gore da su 40 do 50 km,a potrazi u imtecu,didakti mora biti,a ako nema onda pogledaj da neko na g.ba ne prodaje
Bezbeze ce baciti pare na mis.. tasla ubi sa misem od 2 km
mx brate moj prijedlog..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.