Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

WinRAR error

134 pregleda · 15 odgovora · otvorena 03.12.2009. u 16:22

- Pozdrav, ev' napokon sam skinuo film "2012" sa neta.. i krenuo da ga extract...

I sad sve je bilo uredu do 99% i odjednom mi izbaci error

Trazio sam po netu imal' gdje kakav rapair, al' nista !
Nije do winrara
Kaye da ti je file ostecen skini s nekog drugog izvora
ostecen file,probaj nac taj file na netu,nije do winrara,ukucaj taj naziv sto pise da je osteceno i onda ce ti valjda izbacit pojedine filove i onda probaj ubacit taj file u winrar taj file i onda opet extract btw.morat ces taj osteceni izbacit(ako ga uopste ima) ...
Potraži forum na kojem si našao linkove i pogledaj u odgovorima da li je neko imao slican problem. Ako nije, onda skini taj part3 ponovo i radit će. ^^
Do filma je to i tih fileova odakle si skinuo 3 part zeza
nije greska u winraru nego u tom partu...100% nesto ostecen ili ga mozda nisu dobro zipovali :$...try agin!
Skini opet taj part i moci ce ti ... =) (fajl ti se nije skinuo cijeli zato ti izbacuje taj error :O)
To nije do rara nego je negdje ostecen taj fajl koji si skinuo
Probaj da otvoris sa 7z (7zip).
Evo dacu ti download link da ga skines ako ga vec nemas ;)
P.S. Pogledaj PM !
skini program extract now i mocice i meni je tako bilo jedno na winraru
Ostecena ti arhiva, al nvm ja ga sinoc gledao film je glup do bola

Post dobio aplauz od LudaCris

Eto oni su ti već sve rekli...

Meni se to dogodi više puta! Uopće nije do tvog kompa niti do tvojih programa na kompu.. :D:D:D
Skini SAMO part3 jer ti je oštečen (čitaj pala ti konekcija dok si skidao, il' neki error bio, ha hu) i WinRAR ti ga ne može otvoriti.
To se i meni dešavalo znači neznam šta oni govore oštećen i dr... možda i jest al ja sam zakljućio kada sam ja nešto skidao zakljucio sam da mi se prekinulo kada sam skidao i tako mi izbaci kao tebi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.