kad ocu da instaliram sve fino ukucam cd key i poslije keya pojavi se ovo http://img443.imageshack.us/i/alal.jpg/ aj i ja kliknem yes ... i pojavi se ovaj qrac http://img256.imageshack.us/i/alaaa.jpg/ kao fol nemam 9.0c a imam ga... aj ja za svaki slucaj skinem ga opet i instaliram ga i opet krenem da instaliram igricu i opet se pojavi da nemam directx 9.0c u cemu bi mogo biti problem ako neko zna...
Diskusija
nfs mw error
103 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.12.2009. u 00:13
A evo i što ćeš.
Prije instalacije, otvori prvi DVD NFS-a i nađi speed.exe aplikaciju. Klikni desnim na nju i idi na Properties. Odaberi "Compatibility" tab.
Check-iraj "Run this program in compatibility mode for:" i odaberi Windows 2000. Klikni na OK za konfirmaciju.
Sada instaliraj igru.
Prije instalacije, otvori prvi DVD NFS-a i nađi speed.exe aplikaciju. Klikni desnim na nju i idi na Properties. Odaberi "Compatibility" tab.
Check-iraj "Run this program in compatibility mode for:" i odaberi Windows 2000. Klikni na OK za konfirmaciju.
Sada instaliraj igru.
DruGaBrieL je napisao/la:
A evo i što ćeš.
Sada instaliraj igru.
Sada instaliraj igru.
odo reinstal sistem jedino rjesenje svasta sam probavo al jbg nije htjelo ... hvala ti..
aLaaLa je napisao/la:
otiso sam tako sve ko sto si napiso al opet nece
odo reinstal sistem jedino rjesenje svasta sam probavo al jbg nije htjelo ... hvala ti..
Ti igru instaliraš baš sa DVD-a ili sa DVD image-a? Kako god, ili ubaci DVD u drive ili mount-iraj image kroz šta već ga mountiraš. Zatim, kopiraj cijeli sadržaj DVD-a u neki folder na HDD-u (znači, najprije napravi, recimo NFS folder na Desktop-u radi lakše dostupnosti).
Kada si sve kopirao, uđi u NFS i idi u NFSMW\Autorun folder. Tu ćeš naći "autorun.cfg" file. Otvori ga uz pomoć Notepad-a.
Edituj liniju "DirectXVersion=9.0c" tako da piše "DirectXVersion=0". Spasi "autorun.cfg" (samo idi na Save, ne Save As i ne diraj Encoding opcije).
Sada instalaciju pokreni iz NFS foldera. A kada setup zatraži drugi DVD, nastaviš po starom postupku.
aLaaLa je napisao/la:
otiso sam tako sve ko sto si napiso al opet nece
Pa jeli citate error.Pise da ti treba nova DirectX verzija.Imas na netu najnoviju
DruGaBrieL je napisao/la:
Uf, uf.. nemoj još rušiti sistem, nije ovo tako ekstremno. Ima još jedan, premda maaaaalo kompliciraniji način.
Ti igru instaliraš baš sa DVD-a ili sa DVD image-a? Kako god, ili ubaci DVD u drive ili mount-iraj image kroz šta već ga mountiraš. Zatim, kopiraj cijeli sadržaj DVD-a u neki folder na HDD-u (znači, najprije napravi, recimo NFS folder na Desktop-u radi lakše dostupnosti).
Kada si sve kopirao, uđi u NFS i idi u NFSMW\Autorun folder. Tu ćeš naći "autorun.cfg" file. Otvori ga uz pomoć Notepad-a.
Edituj liniju "DirectXVersion=9.0c" tako da piše "DirectXVersion=0". Spasi "autorun.cfg" (samo idi na Save, ne Save As i ne diraj Encoding opcije).
Sada instalaciju pokreni iz NFS foldera. A kada setup zatraži drugi DVD, nastaviš po starom postupku.
eo ga tako ko sto si reko hehe hvala
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.