Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hunter guide

123 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.12.2009. u 17:53

Ovako da ne duljim bezze :

Posto mi je hunter vec presao na northrend ide kako tako je***i ga, treba mi hunter guide za svaku zonu na northrendu sto se tice questanja, achivment sistema i naravno golda,

trazio sam sam , guglo sam pola dana ali svaki guide il se placa il ponudjen 1 dio etc, bila je jednom tema u vezi ovog isto ali nisam mogao naci stvarno

ps :orc hunter ; Lemme , Stormreaver

hvala vam
probaj sa cartographerom meni pomoglo dosta oko questanja...
na kojem serveru igras orginal ili private ako je private koji??
i dices sa hunterom to je meni najgluplji lik OMG
aQuArIuS_B4_b0j4N je napisao/la:
probaj sa cartographerom meni pomoglo dosta oko questanja...
na kojem serveru igras orginal ili private ako je private koji??
i dices sa hunterom to je meni najgluplji lik OMG :r:r:r
EU Stormreaver i Shattered Halls, dakle orginalni server, nisam lud da se mucim po tim fush sranjima,

btw da ocjenis neku rasu/klasu losom/dobrom moras malo bolje uci u WoW gradivo i biti majstor i znati da lose klase nema, samo je stvar do tebe i koliki ti je IQ da skuzis sve.

Prvo, vi sa private nemate pravo da pricate sta je dobro, a sta lose vezano za igru. Iz prostog razloga sto pola stvari na vecini private servera ne radi normalno, a i nemate "real" iskustva sa classom / igrom.

Da se vratim na temu, ne treba ti nikakav guide za huntera kao huntera, a ni za zone. Jednostavno pocnes u nekoj od pocetnih zona (Borean Tundra ili Howling Fjord) zatim Dragonblight > Grizzly Hills > ZulDrak > Sholazar Basin > Storm Peaks > Icecrown, radis questove i instance. Gold ces zaradjivati kroz Questove, a achievemente ako budes radio questove i instance u zonama u kojim se nalazis.

PM ako te nesto vise interesuje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.