Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Barcelona vs Arsenal

0 pregleda · 22 odgovora · otvorena 16.05.2006. u 22:21

Arsenal TATA HENRY!!!!!
ma bice drama utakmica za gledati

ali navijam za barcelonu i volio bi da dobije

RONALDINHO !!
oo bice gusto i pakleno !
svoj glas dajem Arsenalu ! (mogu to momci uz malo srece uspjeti)
Samo sam cekao kad ce neko otvoriti ovu temu
Barselona mi je daleko atraktivniji i bolji klub u odnosu na Arsenal koji igra tipični engleski fudbal( iako ovo nece neki priznati)......
Barselona je realno gledajuči i igrački i timski bolja...
Ali problem je što je ovakav tim Barselone koji nije baš narocito uigran jer od svih ovih igraca trenutno u Barseloni ima 3-4 koji su nešto duže u klubu dok ostali su svi došli ili ove sezone ili prošle s toga ovakav tim je dosta naivan, dok "namazani" Arsenal gdje igrači igraju i po 10 godina zajedno ima dosta prednosti...međutim manjak iskustva u ovakvim takmičenjima......
Da ne dužim dalje........Barsa - Arsenal 3:1
Heineken je napisao/la:

Da ne dužim dalje........Barsa - Arsenal 3:1

daj moKe pretjera iti ***ami...
Reyes,Reyes Reyes prolazi odlicna lopta za Henrya i gol Arsenal vodi 1:0
Baikonur je napisao/la:
Barca dobija Henry-a, a Arsenal osvaja Ligu prvaka.

cuj ovoga ...

/spit
redline je napisao/la:
Pa --Barcelon-- majku mu...

Majku Mu Sve Mi Nesto Govori Da Si Upravu

Navijam za Barcelonu od 96' godine i dobit ce 100%...

La Viva Barca ,
Barcelona 101%
Joj ne znam ni ja, ni za koga da navijam , ni ko ce pobijediti...stvarno, oba tima zasluzuju pobjedu, oba tima atraktivan fudbal igraju, tako da...ne znam stvarno...

P.S. zna li neko nesto o namjestanju utakmica u italiji, gdje su umijesani milan i juventus, da im hoce oduzeti titulu i poslati ih u 7. ligu, supci jedni...
Barelona 2 : 1 Arsenal
Ja nekako vise gotivim arsenal od barselone. Nekako volim engleski nacin igranja fuZbala. Volio bi da Arsenal osvoji, mada barselona ima veoma dobar tim.... Bice gusto... Vidjecemo sutra..
Moj glas ovdje pomalo ide za Barcu, sto ne kazem da je puno bolja od Arsenala, ali ovo ce biti kao sto svi kazu okrsaj tehnike -Ronaldinho vs Henry. I jedan i drugi znaju tehnicki da "uvale" loptu u go malte ne iz bilo koje pozicije, po meni posebno Henry dok Ronaldinho ima vishe iskustva u mjesanju .
Ali eto oni su tu the best
go go both teams (Barsa ´)..................

Zadnji edit: 16.05.06 u 23:18:57

ARSENAL - Veca zelja za pobjedom, nikad nisu bili dosad u polufinalima... tako da sumnjam da ce prokockat ovu SJAJNU priliku.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.