Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Real M. - Barcelona ?

917 pregleda · 21 odgovor · otvorena 18.11.2005. u 20:44

Šta mislite ko će sutra pobijediti ?

Real M. 0 · 0%
Nerješeno 0 · 0%
Barcelona 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Sutra se igra najveci derbi na svijetu derbi između Reala iz Madrida i Barcelone kažu da taj dan u Španiji sve stane i svi idu da gledaju taj derbi ?

Zanimljivosti: Dvoboji između Barcelone i Reala iz Madrida ukupno su odigrani 222 puta 98 puta je slavila barcelona dok je Real M. slavio 73 dok je 61 puta susret igran nerješenim rezultatom, bilo to u Prijateljskim , ili u u Državnom kupu ili prvenstvu ili ipak u evropskim takmičenjima.

Santiago Bernabeu: Na Santiagu Bernabeuu je odigrano 102 utakmice 47 puta je slavio Real M. 29 puta nerješeno dok je Barcelona pobjedila svega 26 puta.

Camp Nou: Na Camp Nouu je odigrano 120 utakmica, Barcelona je slavila 72 puta, Nerješenih susreta je odigrano 32 puta dok je Real slavio svega 35 puta.

P.S. Razgovarajmo o utakmici i prognozama i mogucim strijelcima, moja prognoza je Nerješen rezultat
tesko ce real barcelonu da pobijedi zato sto je real oslabio i izgubio dosta utakmica
posto neznam ko je trenutno jaci glasao sam za nerjesheno

ali mrzim real tako da cu navijati na barcelonu !
kad Eto zamahne onom lopatom...gdje nece pobjediti barcelona ba...imaju prave cheatere u timu daju golove sa centra i vide kroz igrace ...BARCELONA WINS
zbroj golova cista jedinica
night_life je napisao/la:
tesko ce real barcelonu da pobijedi zato sto je real oslabio i izgubio dosta utakmica

tako je nek si ti njima objasnio sani
Barcelona

Smo barca!!! 1-3 za Barcelonu
barcelona uvjek!!!

ADO.bU ajde javi se da vidim sta ocekujes od reala!
ma BARSA !!! i real mrzim pa to je josh jedan razlog protiv njih
Mah1r je napisao/la:
barcelona uvjek!!!

ADO.bU ajde javi se da vidim sta ocekujes od reala!

ooojj b0ze dragi ja uliznice,ajde ulizi se meni dopusticu ti da mi polizes cmar

A u vezi teme ma Barca je Barca B0g je jedan Ronaldinjo je jedan..

A sto se tice ROMA-JUVENTUS niko nista neposta pa,a ja veoma jaka tifoza juveta 100% vam govorim da odigrate cistu 2 na Juventus...

U slucaju pa izgubi ja dajem 100 bodova onome ko fuli
Ja sam naravno za REAL MADRID...sutra ce bit 2-1 moja procjena....
lol !
Najveci derby na svijetu Pa pogledaj malo Juznu Ameriku i njihove derbije...

naravno Real ,iako ne ocekujem mnogo od njega.
Nerijeseno 100 % !!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.