Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc spajan compa sa...

111 pregleda · 4 odgovora · otvorena 01.12.2009. u 11:02

E vako hocu da spojim comp sa TV-om tv je samsung nakav LCd veliki uglavnom spojio sam onaj kabal sa graficke sto ide sa Tvom ali ali samo izbaci neke cize nece da prebci sliku sa monitora na na tv kako to da uradim hocu samo da gleda flimove na compu preko tva *
Kad spajas tv sa kompjuterom,pretpostavka bi bila da zelis na tvu gledat ono sto vidis na kompjuteru,pogledaj prvo dali ti graficka ima tv out ako ima on može bit u obliku s-video izlaza koji se spoji na s-video in tv-a ili u scart adapter a moze bit i jedan chinch kojeg spajas na chinch (zuti je) ulaz na tv-u.
Koja ti je graficka?

Posto je LCD, garant podrzava HDMI kupis HDMI Kabal i onaj adapter da stavis u graficku HDMI(prvo kazes koja ti je graficka),ali adapter za onaj bijeli slot ako imas u grafickoj(neznam kako se zove :S) instaliras drivere
nVidia
nVidia Control panel pa Set Up multiple display
a ja mislim da je kod ati osto ovako

~ovo ti je 3puta lakse ngo sto ti je son1k rekao Trust me!
Son1K je napisao/la:
Kad spajas tv sa kompjuterom,pretpostavka bi bila da zelis na tvu gledat ono sto vidis na kompjuteru,pogledaj prvo dali ti graficka ima tv out ako ima on može bit u obliku s-video izlaza koji se spoji na s-video in tv-a ili u scart adapter a moze bit i jedan chinch kojeg spajas na chinch (zuti je) ulaz na tv-u.
eh ima tv izlaz i ima onaj kabal sto ide u taj ulaz na kartici e sad kad spojim ono trobojni onaj kabal isti taj spojim na tv medjutim nedaje opet sliku :(
dacho je napisao/la:
eh ima tv izlaz i ima onaj kabal sto ide u taj ulaz na kartici e sad kad spojim ono trobojni onaj kabal isti taj spojim na tv medjutim nedaje opet sliku
na DVI spojis?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.