Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupovina centralne

193 pregleda · 13 odgovora · otvorena 07.12.2009. u 12:16

Evo naime doslo vrijeme da i ja kupim novu centralnu , pa eto posto i nisam bas najbolje informisan gdje, sta i kako, gdje bi bilo najbolje da kupim, gdje je najjeftinije i najkvalitetnije ?

Hvala unaprijed !
plus,imtec,genelec
Gdje sta kako?
Koliko para si spreman iskesirat, sta ti treba koje preformanse. Za sta ti treba za gaming, profi rad? vjerovatno za gaming
Pogledaj : www.imtec.ba
GA1065 je napisao/la:
Gdje sta kako?
Koliko para si spreman iskesirat, sta ti treba koje preformanse. Za sta ti treba za gaming, profi rad? vjerovatno za gaming
Pogledaj : www.imtec.ba
spreman sam do 1000 KM izdvojiti... centralnu bi uzeo iskljucivo za gaming
Mani se imtec-a i ovih cunga lunga prodavnica. Plus ubjedljivo najjaci u sarajevu. Ako ti je mrsko da sam sastavljas konfiguraciju, odes u plus kazes onom liku sto radi da ti sastavi konfiguraciju do 1000KM i to je to. A moze ti i neko sa sajta sastaviti configuraciju. Vidi sa cannabis4posho ja mislim da je on najkompetentniji za to...

Pozzz...
Rapter je napisao/la:
Mani se imtec-a i ovih cunga lunga prodavnica. Plus ubjedljivo najjaci u sarajevu. Ako ti je mrsko da sam sastavljas konfiguraciju, odes u plus kazes onom liku sto radi da ti sastavi konfiguraciju do 1000KM i to je to. A moze ti i neko sa sajta sastaviti configuraciju. Vidi sa cannabis4posho ja mislim da je on najkompetentniji za to...

Pozzz...
hvala na savjetu, i ja sam ipak odlucio u Plus-u da uzmem centralnu... eh sad belaj je sto ja ne znam to sastavit... a evo canabisa nema vec duze vrijeme

, tako da cu onda morati do onog leeka na skend da ga zamolim
Lockerz je napisao/la:
hvala na savjetu, i ja sam ipak odlucio u Plus-u da uzmem centralnu... eh sad belaj je sto ja ne znam to sastavit... a evo canabisa nema vec duze vrijeme

, tako da cu onda morati do onog leeka na skend da ga zamolim :-X
Kad ti on sastavi konfiguraciju nemoj odma kupovati. Postavi ovde temu da vidimo sta treba izmijeniti. Jer 2 glave su pametnije od jedne, u ovom slucaju 44000 glava. :-)

Sto se tice cannabis-a momak ide na faklutet. Sigurno ce biti tu.
Rapter je napisao/la:
Kad ti on sastavi konfiguraciju nemoj odma kupovati. Postavi ovde temu da vidimo sta treba izmijeniti. Jer 2 glave su pametnije od jedne, u ovom slucaju 44000 glava. :-)

Sto se tice cannabis-a momak ide na faklutet. Sigurno ce biti tu.
ok, eto cim odem u plus i onaj cim mi sastavi conf. ja postam ovdje temu...
didakta computer shop.
Lockerz je napisao/la:

, tako da cu onda morati do onog leeka na skend da ga zamolim
ovo ti je pravi cannabis http://www.gamers.ba/profil/cannabis4posho/
cntr je napisao/la:
ovo ti je pravi cannabis http://www.gamers.ba/profil/cannabis4posho/
lol u onom sto sam ja naso ima samo jedno N u " canabis " a pravi ima 2x n " cannabis "
Procesor: Intel E6300 - 148KM
Maticna: Gigabyte GA-P31-ES3G - 111KM
Graficka: Leadtek 9500GT - 127KM
RAM: Apacer 2x 1GB DDR2 - 75KM
Disk: Seagate 250GB - 87KM
DVD: NEC AD-7240S - 43KM
Napojna: Fortron PNF 400W - 73KM
Kuciste: Gigabyte GZ-X3 - 82KM

746KM ..

Ovu centralnu cu sebi uzeti za igre, nije skupa a dobra moce sve novije igrice, a ja jedino sto igram jeste Pes2010, CS, Wow, i jos par igrica ako su dobre, a ove igrice ce moci odlicno raditi na ovom kompu ... naravno moce jos i GT IV i jos par dobrih igrica ..
imtec.ba samo to ti mogu reci
EDIT:
uh zaboravih zamalo otidji u pc plus kod remize ( glavni objekt grasa tu su im svi ku**i palci ) preko puta bazena na otoci i produzi ulicom tamo iraspitaj se za pc plus , ljudi rade odlicne konfe za male pare sestrem :S
Idi na AM3 procesor + 785G/790GX/FX/X ploca + DDR3 ram. Ako budes uzimao staru LGA775/AM2 platformu sa DDR2 ramom, skuplje ce te doci pita nego tepsija. Te dvije platforme zajedno sa DDR2 memorijom ce se povuci sa trzista do kraja ove, odnosno u toku sljedece godine.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.