Diskusija
- Forum
374 pregleda · 29 odgovora
je napisao/la:
Nick hamidovic sve ti govori
ali nemoj hi šamarati - zamjeriće ti
ime i prezime ..mladen topalovic
nick..Anq
godine ,,24
iskustvo bio na globalu admin na pincomu itd..
nick..Anq
godine ,,24
iskustvo bio na globalu admin na pincomu itd..
je napisao/la:
Godine iskustva : 10
Štaš sad?
je napisao/la:
uNderssoN je napisao/la:
kesto kestooooo, prica mi raja i dan danas da si uvijek bio prodaja, jer se napijes i sve upropastish... eeee zato admina necesh dobiti

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
OMG !
Ošamari me pa da idem spavati :$!
Post dobio šamar od uNderGOD
deadlycha je napisao/la:
Ma nediraj ih, to je iz majkine p* izaslo sa CS, pa igra toliko godina !

Vi meni nesto pametujte,vi koji bi se uvukli Adminima ovde u supak da mozete odma.VI???Idioti jedni,krelci,je**i furaci koji i sad dr***u uz racunar,ccc boze smiluj im se.Kreteni jedni poceli ste igrati cs prije 2 godine i vi face???jeste ku**c mi popusili lagano.
Znam da cu dobiti ban
ali lagano sam uradio sto sam imo namjeru je**t vam sve od a do z 
BTW. Nick h4midovic sine sam stavio jer mi je stari acc banovan prije 2-3 godine
imas mahanje
Post dobio šamar od uNderGOD
H4midovic je napisao/la:
i ti se pravis pametan?? jeli je**m ti sve od a do z i tebi i ovom Undersonu vi face ovde a ?? do jucer supak niste znali obrisati a vi face?je**m vas u usta sve kreteni jedni omaleni:@:@:@
Vi meni nesto pametujte,vi koji bi se uvukli Adminima ovde u supak da mozete odma.VI
Idioti jedni,krelci,je**i furaci koji i sad dr***u uz racunar,ccc boze smiluj im se.Kreteni jedni poceli ste igrati cs prije 2 godine i vi face
jeste ku**c mi popusili lagano.
Znam da cu dobiti ban
BTW. Nick h4midovic sine sam stavio jer mi je stari acc banovan prije 2-3 godine
imas mahanje
Vi meni nesto pametujte,vi koji bi se uvukli Adminima ovde u supak da mozete odma.VI
Idioti jedni,krelci,je**i furaci koji i sad dr***u uz racunar,ccc boze smiluj im se.Kreteni jedni poceli ste igrati cs prije 2 godine i vi face
jeste ku**c mi popusili lagano.Znam da cu dobiti ban
imas mahanje

A nisi trebao preko teme nista pisati, imaas PM, GB itd

Pussa...
H4midovic je napisao/la:
i ti se pravis pametan?? jeli je**m ti sve od a do z i tebi i ovom Undersonu vi face ovde a ?? do jucer supak niste znali obrisati a vi face?je**m vas u usta sve kreteni jedni omaleni

Vi meni nesto pametujte,vi koji bi se uvukli Adminima ovde u supak da mozete odma.VI???Idioti jedni,krelci,je**i furaci koji i sad dr***u uz racunar,ccc boze smiluj im se.Kreteni jedni poceli ste igrati cs prije 2 godine i vi face???jeste ku**c mi popusili lagano.
Znam da cu dobiti ban
imas mahanje

Znam da cu dobiti ban
imas mahanje
2 godine CS-a, ahaaa... da da... ne nerviraj pls ! banovan cesh biti kako god...
uNderssoN je napisao/la:
alo mudonja mogu ti tata biti sto se tiche cs iskustva i svega, nemoj me nervirati pametnjakovicu jedan, ja sam se nasao pametovati koji je nesto postigao eto bash ja !
2 godine CS-a, ahaaa... da da... ne nerviraj pls ! banovan cesh biti kako god...
Post dobio aplauz od uNderGOD
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.