Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

374 pregleda · 29 odgovora

je napisao/la:
Ma nediraj ih, to je iz majkine p* izaslo sa CS, pa igra toliko godina !

Nick hamidovic sve ti govori ali nemoj hi šamarati - zamjeriće ti
ime i prezime ..mladen topalovic
nick..Anq
godine ,,24
iskustvo bio na globalu admin na pincomu itd..
je napisao/la:
Godine : 18
Godine iskustva : 10
Štaš sad?
je napisao/la:
kesto kestooooo, prica mi raja i dan danas da si uvijek bio prodaja, jer se napijes i sve upropastish... eeee zato admina necesh dobiti :)
uNderssoN je napisao/la:
kesto kestooooo, prica mi raja i dan danas da si uvijek bio prodaja, jer se napijes i sve upropastish... eeee zato admina necesh dobiti
~ Majke mi Andere na ovom gamersu treba uvesti pravilo da osobe ispod 70 godina nemogu pisati po forumu i to uz prisustvo roditelja

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

OMG !

Ošamari me pa da idem spavati :$!

Post dobio šamar od uNderGOD

deadlycha je napisao/la:
Ma nediraj ih, to je iz majkine p* izaslo sa CS, pa igra toliko godina !

Nick hamidovic sve ti govori :D ali nemoj hi šamarati - zamjeriće ti :P
i ti se pravis pametan?? jeli je**m ti sve od a do z i tebi i ovom Undersonu vi face ovde a ?? do jucer supak niste znali obrisati a vi face?je**m vas u usta sve kreteni jedni omaleni:@:@:@

Vi meni nesto pametujte,vi koji bi se uvukli Adminima ovde u supak da mozete odma.VI???Idioti jedni,krelci,je**i furaci koji i sad dr***u uz racunar,ccc boze smiluj im se.Kreteni jedni poceli ste igrati cs prije 2 godine i vi face???jeste ku**c mi popusili lagano.

Znam da cu dobiti ban ;) ali lagano sam uradio sto sam imo namjeru je**t vam sve od a do z ;)

BTW. Nick h4midovic sine sam stavio jer mi je stari acc banovan prije 2-3 godine ;) imas mahanje

Post dobio šamar od uNderGOD

H4midovic je napisao/la:
i ti se pravis pametan?? jeli je**m ti sve od a do z i tebi i ovom Undersonu vi face ovde a ?? do jucer supak niste znali obrisati a vi face?je**m vas u usta sve kreteni jedni omaleni:@:@:@

Vi meni nesto pametujte,vi koji bi se uvukli Adminima ovde u supak da mozete odma.VIIdioti jedni,krelci,je**i furaci koji i sad dr***u uz racunar,ccc boze smiluj im se.Kreteni jedni poceli ste igrati cs prije 2 godine i vi facejeste ku**c mi popusili lagano.

Znam da cu dobiti ban ali lagano sam uradio sto sam imo namjeru je**t vam sve od a do z

BTW. Nick h4midovic sine sam stavio jer mi je stari acc banovan prije 2-3 godine imas mahanje
Nemoras underu psovati, nije ti on nista rekao

A nisi trebao preko teme nista pisati, imaas PM, GB itd

Pussa...
H4midovic je napisao/la:

Vi meni nesto pametujte,vi koji bi se uvukli Adminima ovde u supak da mozete odma.VI???Idioti jedni,krelci,je**i furaci koji i sad dr***u uz racunar,ccc boze smiluj im se.Kreteni jedni poceli ste igrati cs prije 2 godine i vi face???jeste ku**c mi popusili lagano.

Znam da cu dobiti ban ;) ali lagano sam uradio sto sam imo namjeru je**t vam sve od a do z ;)

BTW. Nick h4midovic sine sam stavio jer mi je stari acc banovan prije 2-3 godine ;) imas mahanje
alo mudonja mogu ti tata biti sto se tiche cs iskustva i svega, nemoj me nervirati pametnjakovicu jedan, ja sam se nasao pametovati koji je nesto postigao eto bash ja !
2 godine CS-a, ahaaa... da da... ne nerviraj pls ! banovan cesh biti kako god...
uNderssoN je napisao/la:
alo mudonja mogu ti tata biti sto se tiche cs iskustva i svega, nemoj me nervirati pametnjakovicu jedan, ja sam se nasao pametovati koji je nesto postigao eto bash ja !
2 godine CS-a, ahaaa... da da... ne nerviraj pls ! banovan cesh biti kako god...
ljubomora:D

Post dobio aplauz od uNderGOD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.