Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Vratit cs na normalni gui

216 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.12.2009. u 14:03

Dojadio mi je ovaj gui,drugacije komande,dok mi se upali cs treba 15 sekundi,losh mi je bash. E sad ja bi da vratim na normali cs look,bez ikakvog gui-a il sta vec....kako Jel bas moram reinstall? Ako vi nemate gui jel mi mozete uploadat vas obicni cs style na megaupload il mediafire? Hvala unaprijed.....
Samo reinstaliraj patch ;) Ne moraš cijeli CS.. tako sam ja radio =) )
eNta je napisao/la:
Samo reinstaliraj patch Ne moraš cijeli CS.. tako sam ja radio =) )
Koji je latest steam patch xD
FireFist je napisao/la:
Koji je latest steam patch xD
lol? :]
pa trebao si navesti da je steam glupko :)

ne znam zato,vjeruj mi :)
Izbrisi folder counter-strike iz steam/steamapps/tvoj username.
extibo je napisao/la:
Izbrisi folder counter-strike iz steam/steamapps/tvoj username.
Ret*r*e ne spamaj mi po temi da te ne razderem ko macku
Djecace, veoma si inteligentan.

Da ti objasnim nesto. Otvori folder steamapps i vidjeti ces neke .gcf fileove. U tim .gcf fileovima se nalaze igre koje si dlao sa Steama, u ovom slucaju CS.

U folderu sa nazivom tvog usernamea se nalazi folder counter-strike i to nije nista nego EXTRACTOVANI counter-strike.gfc. Ako izbrises folder counter-strike, neces morati ponovo dlati, zato sto ce ti se ponovo CS "extractovati" iz .gcf filea, i sve ce ti se vratiti na staro.

Nadam se da sam ti razjasnio odredjene stvari. Medjutim, sumnjam da ces skontati ovo, ali eto.

Post dobio aplauz od mirofa

extibo je napisao/la:
Djecace, veoma si inteligentan.

Da ti objasnim nesto. Otvori folder steamapps i vidjeti ces neke .gcf fileove. U tim .gcf fileovima se nalaze igre koje si dlao sa Steama, u ovom slucaju CS.

U folderu sa nazivom tvog usernamea se nalazi folder counter-strike i to nije nista nego EXTRACTOVANI counter-strike.gfc. Ako izbrises folder counter-strike, neces morati ponovo dlati, zato sto ce ti se ponovo CS "extractovati" iz .gcf filea, i sve ce ti se vratiti na staro.

Nadam se da sam ti razjasnio odredjene stvari. Medjutim, sumnjam da ces skontati ovo, ali eto.

daj šamar/ban
hvala, cao xD
FireFist je napisao/la:
Ret*r*e ne spamaj mi po temi da te ne razderem ko macku
On ti je vec objasnio u prvom postu pa da ne pisem isto !
Samo jedna stvar - HAHAHAHAHHAHAHHAAH !

Hajd sto smaras sa nekim temama svaki dan i imas odredjenih "trip" postova ali ovo je najjace do sada hahahahaha.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.