Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Counter Strike - Diskusija o svemu vezanom za ovu igricu !

1.616 pregleda · 80 odgovora · otvorena 26.11.2009. u 19:48

Dobar dan .

~Evo da ubijemo malo dosadu , neki su vec dosli iz skole , sa posla pa da se malo ispisemo , nesto pametno procitamo i tako !:P

Kao sto svi znamo na gamers.ba barem 80 % clanova igra cs !
I neki su govorili da ce prestati igrati pa su prestali , neki su isto tako govorili da nece igrati pa su se vratili nakog par dana !
Sad mene zanima sta je to toliko dobro da je svi igramo a zivimo u drzavi i sire gdje se to ne cijeni sto igramo barem ovde kod nas ?

-Da li je vam je bitna konekcija ?
-Da li vam je bitno kakav racunar imate ?
-Kako smatrate da mozete postati bolji igrac cs -a ?
-Jeli igrate cs iz zabave i da ubijete vrijeme kad nemate nista drugo da radite ?
-Jeli igrate za neki turnir da odete i pobjedite ?
-Da li ce se ikada kod nas od ove igrice moci zaradjivati za hljeb?

~Iskreno igram cs vec 4 + godine !
Nikada nisam imao internet i racunar za igrati kako treba ili je padao fps u smoku , ili je konekcija bila losa pa i padala stalno , igrao iz igraonice sad od kuce kad mogu !
I pored tih silnih problema ja sam nastavio da igram volim cs !
Volim ga jer gledam po g.ba i sire (galerijama) kako narod ima extra racunare , slike od preakog interneta i to mi daje volju da sjednem i kazem e ja sad odo njega ubijati i dokazati da dzabe sto ti imas u galeriji prespremno sve kad cu te opet zgaziti  !
Ali nije samo to razlog tu je i sprdnja sa igracima sa kojim igras itd !
Tu je bila i zelja za nekim turnirom eto dosao je i taj 1 u doboj-u bilo je extra nazalost kao sto sam rekao situacija mi ne dozvoljava da jos mogu da treniram sa ekipom istom zbog konekcije i racunara pa vise se orijentisem na pub i tako  !

Uglavnom svoj skill pokusavao sam da usavrsim tako sto sam gledao neke igrace sto duze igraju cs tj gledao ih uzivo , preko demo-a neke jace ekipe zapravo samo fnatic  , razne klipove na youtube-u itd .
~Po meni bi jedno fino igranje prestavljalo da imam fps 100 u 3 smoka , konekciju da mi je ping max 50 i sto se tice opreme mis , podloga nesto eto samo nek ide i to je to !

Neki skidaju cfg od nekih igraca boljih ali ja smatram da to ne igra veliku ulogu u igranju ove igrice vi sebi cfg nastimate i vidite koji vam najbolje odgovara i igrate svaki dan i naviknete se i dobro je 

Napisite svoju pricu kako to da igrate cs , sta je vama dobro u igrici , sta lose , racunar , net i tako te stvari .
CIsto neka manja diskusija ! 

Fini postovi bice nagradjeni aplauzom

Spamanje =samar/ban !

Edit : Samo se o cs prica nikakva druga igrica !

I ako moze vise da pisete tekstualno a ne ovako kao sto sam ja naveo pitanja !
Mene zanima kako to da igrate cs , i uopste vasa prica o svemu vezanom za cs 

well , igrao sam CS prije godinu dana malkice ... Znam da nisam nadaren za online FPS-ove. Tako da sam prestao , kurčenje mi jako smeta. Pogotovo s' onim jakim konfiguracijama a igra ko fucking newbie. Konfiguracija nije uopšte bitna. Jedino što je bitno, je volja. Kad nemaš volje da igraš , a imaš extra uber l33t konekciju + alienware PC i dalje si uber low.

Fina tema, ne'am šta više ovdje pisat' jer nisam uš'o u CS više od godinu dana ...

Post dobio aplauz od mirofa

-Jeli igrate cs iz zabave i da ubijete vrijeme kad nemate nista drugo da radite ?

- Konekcija vrlo bitna, mada moja shit nemogu da igram kako treba.
- Racunar manje vise.
- Igranjem i vjezbanjem sto vise.
- Da ubijem dosadu, i da pricam sa ljudim jer sam gotovo svo vrijeme dead.
- Ne idem na turnire 
- Nece se nikad zaradivati, jer nema ni ovako posla da se radi.

Igram cs 3 godine, iz dosade onako i sa rajom. Laga mi stalno pa zato i ne igram. Vise volim Age of Empires ili NFS 2.
Nekad sam igrao dobro, bio u klanovima, osvojio 2-3 Lan Turnira. Sad onako udjem iz dosade, kad nemam sta raditi.
Mozda nekad opet pocnem da igram svaki dan.

U igrici volim najvise kad mu raspem mozak sa deaglom ili kad sa awp ubijem 5 u rundi :D

Da prvo odgovorim na pitanja :

-Da li je vam je bitna konekcija ? Ne
-Da li vam je bitno kakav racunar imate ? Pomalo (al' ne zbog csa)
-Kako smatrate da mozete postati bolji igrac cs -a ? Radom
-Jeli igrate cs iz zabave i da ubijete vrijeme kad nemate nista drugo da radite ? Ne
-Jeli igrate za neki turnir da odete i pobjedite ? Ne
-Da li ce se ikada kod nas od ove igrice moci zaradjivati za hljeb? Ne

-Ja igram CS da se opustim. To je, iako nasilna, meni opustajuca igra. Uzivam je igrati samim tim sto mogu neke svoje unutrasnje frustracije isprazniti. Kadkad se malo zanesem pa uradim nesto sto inace nebih. CS igra kao igra nije za svakoga. Za onog "tankih zivaca" nije nikako preporucljiva jer ce se samo bezveze napsovat. Uokvireno, ova igra je jedna vrsta opsesije (ne za mene) jer ulazi u krv kroz mogucnost da izrazimo neke zelje koje nismo sposobni kreirati u stvarnom svijetu. CS je nesto kao msn. Na csu kao i na msnu sposoban si za sve :
Ti si kralj
Nema ti ravnog
Ubijas
Psujes
Ti si gangster ...
Dok si u rl jedna copy/edit/paste. Igrajuci cs sa rajom sam razvio duboko prijateljstvo jer nas je igrica na neki nacin povezala. Da ne duljim, CS je igra koji zaista svako treba probati 

- Konekcija uvijek mora bii bitna
- ma sta da ti kazem , samo se stelit
- igram iz zabave i druzenja
- vazno je ucestvovat
- ne

Nervira me jedna stvar , ubijem nekog lika odma mi pocne psovat mrtve itd , prozivat me , odma bih prestao igrat CS ; Nerazumijem zasto se moramo svadjat oko CS , pa to je samo igra . Djeca online psuju , kad ih nadjes ovako , kazu nisam ja taj . Pa nmg da vjerujem , meni kad neko opsuje , odma izadjem sa servera.

CS je igra , kojom je 90 % gejmera zarazeno , nez sta je zanimljivo , jednostavno nema lijeka !

E ovako ja igram cs1.6 cisto iz zabave a po nekad i da ubijem vrijeme igra mi je odlicna jer je jednostavna za igru i igram je jer je vecina mog drustva igra u igri mi se nesvidja grafika al et,sace vjerovatno neki reci sto neigras source e neigram jer je mutavo do bola m4a1 ko pistolj je velicine i samo zbog pusaka neigram.Moj racunar je:
graficka:nVidia 6300 256mb
procesor:amd 2.6
ram:1gb
NET:
Download:2000
Upload:100
Eto ukratko ako ima gresaka u tekstu jbg neda mi se citat:P8-)

Konekcija je bitna jer nemozes igrat ako ti laga na netu al ako hoce prof igra se na lanu 
Jeste bitno je radi grafike i gaminga laga..
Igrat sto vise cwove i mixove al na steamu ,a pubovima se gubi skill
Igram cs iz zabave pa ako postanem sta super
Pa igrao sam i pobjedzivao
Hoce moci ce se kako igraci oni drugi sirom svijeta

Igram cs samo kad nemam sta radit .CS mi je nerazumna igra .Igram dote i to mi predstavlja zadovoljstvo.Cs moze igrat svako, djeca od 7 g.A dota je vec neka razumna strategiska igra .

1)Imam flat adsl 768/64 radi odlicno bez nekog laga
2)Racunar od prije 2 godine fps nesilazi ispod 70, i pc necini igraca
3)Vjezbom,svi smo mi bili noobovi napocetku neki su napredovali a neki i dalje pokusavaju
4)CS igram kad nemam pametnijeg posla da radim ali to brzo dosadi nakon sto ulete citeri,nacionaliste i ostali "je***i" koji su dosli da podjebavaju a ne da igraju
5)Nikakvi turniri samo 4 fun i nekad igramo razred vs razreda (uvijek zanimlljivo )
6)Nema od igara hljeba,alat u ruke pa zaradi 

BTW nice tema 

Sto se tice kompa samo mi je vazno da ne opada fps.Mis i podloga manje bitno samo da je intelli 1.0 mis i sve je ok.Igram cs 5 god i uvjek radi druzenja i zabave.Preko Cs sam upoznao nove prijatelje.Volio bih da cs scena u BiH ide nabolje i da aBd i mi nekad imamo svoju zvezdu koja ce igrati za FNATIC mym , sk , h2k(sve klanove osim FNATIC-a sam pisao malim slovom jer su oni naspram njega "riza" ) ....

Evo prvo da odgovorim na ova pitanja, pa cu se nadovezat na tvoj referat

Po meni malo "suplje" pitanje, jer naravno da svako zeli ping 2 dok mu konekcija pada samo kad mu nestane struje... A sto se tice bitnosti, sve zavisi na kojem nivou igras. Ako ti ne znas pucati, ti da igras na serveru na kojem je instaliran CS ne i mogao slona ubit. Kod malo boljih igraca ping je veoma bitan, kako njihov, tako i protivnicke ekipe... I sa vecim skillom raste potreba za manjim pingom, iznajmljuju se jaci, skuplji serveri, da se moze bolje pucati I naravno da je bitno da ti i protivnik ima mal ping, jer ko ce ga ubit kad se teleportira po mapi sa trocifrenim pingom

Slican odgovor kao i na prethodno pitanje, mada je bitnost mnogo manja. Naprimjer... Igrao sam jednom protiv par Nijemaca, likovi u galerijama imaju screenove sa 1000+ fpsom, a meni padne na 70 cim metke kupim I opet smo ih pobjedjivali. Sto se tice opreme, ona ima najmanji znacaj (( osim ako ti je kuglas... Pa ni SpawN me time ne bi ubio jbt xD )). Sve je stvar navike, npr... Ja sam imao prije onaj crni Logitechov mish sto dodje uz komp, i ubijao sam time solidno. Kupim MX ne mogu kucu ranit, a ne co'eka. Sve dok se nisam navikao

Pa, kada gledas malo profesionalnije igrace, odma' ih mozes podijeliti na razlicite tipove. Npr, u timu uvijek treba biti barem 3 Xtra aim-era, 1 takticar i 1 sa dosta iskustva. To je nekako dobitna kombinacija. Ali taj takticar, ili iskusni igrac, uopste nema potrebe za aim-skillom, kad on ima vishe mozga od protivnika koji skida glave ko budala.
Sto se tice pocetnika, svi zele postati dobri aim-eri. A aim se najbrze dobija igrajuci na DM-serverima. Sada tu ima varijacija, ali najbolje je igrati na nekim high skill serverima, napravljenim od strane Nijemaca (( Alternate DM, TBH itd... )), jer tamo ulaze samo zivotinje. Lahko vam je napravit' ludjacki score na EPN-u, gdje od 20 igraca 5 zna kupiti pusku u roku od 3 sekunde-.- I ja sam ih imao na pretek, ali kad sam otisao kod Svaba, ubise ljudi nogama. Odete fino tamo, naviknete se na high-skill, vratite se na EPN i vidjecete koliko retardima treba metaka da vas ubiju
Takodje, sto se tice klanske igre, potrebno je mnogo iskustva, posebno u CW-ovima. Tu pomaze gledanje demo-a, ali ne mora samo fnaticovih, jer njihove taktike da je lahko kopirati, svi bi igrali kao oni Nemojte ni slucajno pomisliti da samo f0rest zna pucati, vjerujte, ima puno, puno vishe unknown igraca koji 3x bolje skidaju glave od njega, ali jednostavno, ili nemaju para da se probiju ka vrhu, ili nemaju dovoljno dobre taktike, jer svi profesionalni igraci su proveli vishe vremena in-game, nego sto neki od nas zive Mada mogu preporuciti neke SK-demo-e, jer ljudi su fkt inovantni, imaju prelude eco-taktike... Neke jednostavno, ali apsolutno neocekivane, tako da vrlo lahko mozete za*ebat protivnika ^^

Uh... Davno je proslo vrijeme kada sam igrao CS iz zabave Kad se malo bolje prisjetim... Bila mi je uzivancija uci na server, napraviti neki score, a jos veca ako me admin banuje - nema veceg komplimenta (( sjecam se na EPN-u, prije nekih godinu dana... Promijenio sam najmanje 15 nickova dok Wertu nije dosao i skontao da zapravo koristim slusalice da otkrijem gdje trci protivnik, a ne hackerska pomagala ♥ )).
Ja iskljucivo igram CS sa klanom. Zaista ne pamtim kada sam usao na neki public server, jer mi je davno prosla zelja za scoreovima, za ubijanjem botova Jedino ulazim na DM-servere, jer aim-skill, da je ne znam koliki, moze biti veci
Takodje sam se nagledao i demo-a, ali pola od toga nisam skontao, jer ljudi stvarno prave prekomplikovane taktike, i tesko ih je kopirati, posebno ako morate samo gledati sta rade, a ustvari, oni pokushavaju upravo onemoguciti svima da im skontaju namjere, tako da i nema puno koristi gledati demo-e ako ne znate o cemu pricaju, sta su se dogovorili. Jedino mozete skidati POV-demoe nekih jacih igraca, i gledati kako se kretaju. Po tome se takodje moze razlikovati CS-newb od skillera.

Da. Uvijek igramo zajedno i pripremamo se ne za neki poseban turnir, nego se konstantno pripremamo za sve sto naleti Ja bih licno volio da igram neki online turnir, jer u LAN-u mi do sada nikad nije isao mish kao kod kuce, ne mogu jednostavno settingse da namjestim, tako da mi se skill u lanu popolovi A vala ne daju mi se pare da stalno visim po Stasnetu, Neonu, da se navikavam, lijepa moja kuca
Btw, jedva cekam Split ^^

Ja mislim da cak i najveci profesionalci ne zaradjuju za hljeba. Pogledaj im fino nagrade koje osvajaju. Team tipa SK ili mTw-ja zaradi oko 100 000 dolara godisnje. Eto recimo nek' osvoje 120 000. To je 10 000 mjesecno. A tu sumu moraju podijeliti na 5 igraca, sto iznosi 2 000 dolara u mjesecu. To je za nas zaista i previshe para Ali za neki standard u Evropi, to je tek dovoljno da plate stanarinu. A ljudi osvajaju WCG-ove, ESWC-ove, pi**e-materine, sve zivo. E zamisli sad neki ulow klan sa balkana, koji jedva osvoji 1 takav turnir, sto je nekih 10 000 (( maximalno )) dolara, sto je 2 000 po clanu ekipe - GODISNJE.
Realno, moze biti za hljeba, ali samo hljeb, i to onaj od 80kf u pekari I mozda jos koju kiflu ^^

Eh... Da se nadovezem na tvoj text.
To sto si spomenuo da ubijas nogama sa malim FPS-om i kitom od konekcije - vjerujem, ali realno, koga ti zapravo ubijas ? Pa das botu avion od kompjutera, dzaba kad ti prije dodjes do njegove baze nego sto on kupi pushku
I ovime zaista ne zelim da kazem da ti nemas pojma o CS-u. Ne znam kako igras, nisam te nikad gledao, necu da te kritikujem. Samo pretpostavljam da je tako, jer nijedan nick od onog tvog ace-a u tunelu na B nisam cuo prije ^^
Takodje, ako vec igras CS 4+ godine, vjerujem da bi sa dobrim kompom i konekcijom ubijao i mnogo jace igrace od tih, jer dalo se primijetiti da nisi retardiran, tako da je velika mogucnost da se zapravo razumijes u CS.
(( za ovu recenicu me nemojte citirati, govoriti kako je on pr0, kako bi me ubio ku***m u celo, to govore i za Cage-a, Laquillu i sve one wannabe-pr0eve, a sta je bilo kada su jedva 2 runde uzeli fnaticu ? I to 2 od 30... Lahko je na balkanu biti pr0
Takodje, ne zelim se porediti sa njima, nisam ni ja pr0, ali se trudim, i ne zelim se naviknuti na balkanske igrace, jer ih zaista malo zapravo zna igrati, cast izuzecima ))

Takodje, CS mi nije najbitnija stvar u zivotu, igram ga iskljucivo navece, akd je tisina, vratio se kuci sa izlaska/kafe/whatever i sjednem da igram. Ovime necu da kazem da ni ja nisam no-lajfo (( kako neki kazu )), znao sam i ja nabiti prosjek od 10h na dan u 2 - 3 sedmice, jbg

Mene sto drzu u ovoj igrici je to sto je svaki dan nesto novo. Uvijek drugi protivnici, druge taktike, drugacije situacije... Uvijek nesto razlicito Tako da ti ova igrica tesko dosadi. Naravno, davno bi meni to dosadilo da sam se ja puba drzao... Jer to zaista postaje nezanimljivo nakon odredjenog vremena ^^

Et' toliko od mene, cus :**

Post dobio aplauz od haruN

CS više nije kao što je nekad bio, sad je postalo psovanje, varanje i ostale negativne stvari, prije sam stalno igrao CS-a a sad kad me netko zovne "hajmo cs-a", a i to rijetko.
Što se tiće CS-a sad mi je svejedno a i prije samo da se može igrat, jedino što nerazumijem kod nekih osoba a to je da mjenjaju provajdere i povečavaju pakete radi CS-a.Kad pitam, "zašto si promjenio net" odgovor je u većini slućajeva bio CS.Haj OK
Naravno da nije, jer je CS napravljen prije 10 godina i može se igrati na računaru od 100KM i mnogi daju 1000 Km da bi im fps na CS-u bio 100.
Preskaćem pitanje jer je odgovor na ovo i ispod njega jedan.
Prije sam igrao iz zabave, ali je ta zabava postala nerviranje i psovanje i sad igram kad kada baš nemam šta drugo da radim, ali je tih trenutaka jako malo.
Ne
Volio bih da se može zarađivati, ali teško.Može se zaraditi par stotina maraka ali to nije to.

Naravno ako igras cs sigurno ces biti poznatiji , jos ako si po necemu poseban , mozete ti mnogo cemu posluziti.Counter strike da se ne moze igrat online , sigurno ga nebi igrali 60% svijeta sto ga sada igra.Ja counter igram otprilike 3 godine , naravno , sa pauzama.Sada samo igram cw'ove , a kad udjem na pub , to inace igram uz winamp.To je jedna vrsta droge , iako je po meni najveca wow' al necu da skrecem sa teme.Ovu igricu ce vazda pratiti jedan FAIL , a to je sto su napravili chat na Z.Vise ne smijes imati kill , a da ti prije toga neko nije kresnuo mrtve 1 , 2 put.

Sto se tice BiH gaming scene , u ku**u je iskreno , no jos uvijek ima nade.Neki vec na neki' nacin i zaradjuju novac , s tim turnirima , iako to nije neki ogroman novac , ali se isplati sigurno.Ali , ipak da nije cs , bilo bi sigurno 50% manje medjusobni poznastava , jer ja iz iskustva govorim jer sam preko cs'a stekao par veoma dobrih online frendova s kojim jos uvijek se znam ispricat ko coe'k.

Nemam nista protiv onoga tko igra cs , no lajfa za njim , ali se samo budala moze osloniti na to da ce zivjeti od cs'a.

-Da li je vam je bitna konekcija ? DA
-Da li vam je bitno kakav racunar imate ? DA
-Kako smatrate da mozete postati bolji igrac cs -a ? Voljom ..
-Jeli igrate cs iz zabave i da ubijete vrijeme kad nemate nista drugo da radite ? naravno da igram iz zabave..
-Jeli igrate za neki turnir da odete i pobjedite ? da ... prije 4 godine dok sam igrao aktivno
-Da li ce se ikada kod nas od ove igrice moci zaradjivati za hljeb? tesko kod nas ..

Igram cs od 1999-te jos od 1.3 verzije. Na pocetku se igralo public, igraone itd ( assault, militia, cargoship, italy2, deathmatch )... Serveri Ilija , bihnet ... teranet . Onda tamo 2003ce poceo sa CW i tad sam ustvario ajmo reci zagrizo za cs :D ... 2 godine aktivan dobio admine na svim mogucim serverima domacim , hodao po turnirima , lan itd .. 2007-me prestao .. i ostao cisto u administraciji .. organizovanjem turnira i liga ... stekao dosta dosta prijatelja i iskustva :) ... 2007 , 08 , 09 mi je prosla vise kao organizator/admin velikih eventa iz kojih bi izdvoio detonatorLAN Party, qKODE5 Serbia :) .. naravno i to je bilo cisto radi druzenja a ne neke zarade .... prije godinu poceo opet sa cs .. cisto 4fun ... malo pub malo cw ali nema se vremena fax , zivot ,,, pa se opet svelo samo na cw odigraj i bjezi ... Sve u svemu :D .. jedna BOGATA karijera :D ... na koju se ponosim :) Kao sto status na sk profilu kaze :D ... Old School :D

Post dobio aplauz od LudaCris

Eh ovako... Valjda se cijeni i mišljenje osobe koja ne igra CS?
Na pitanja neću odgovarat' jer ga već rečeno ne igram xD
Ustvari evo ukratko
Ne xD

CS se može pokrenut' i na digitronu, pa to i ne igra veliku ulogu, računar nadograđujem pretežno zbog igara kao što su Dragon Age i Fallout 3, iako sam uzeo 1 GB RAM-a mahzuz zbog Photoshopa

Sta ja znam, ne igram ga, valjda pucanjem igrača, svakodnevnim vježbama, mala velika, def i to (sve sam naučio slušajući drugovexD)

Ne igram ga, već rečeno... Držim se one, šta radiš kad ništa ne radiš? Ja učim matematiku xD Iako bih ja za zabavu ipak više izabrao neki laganiji FPS, a već ako hoću hardcore igru onda neki kompleksni RPG.

Nikad nisam bio na turniru xD jedino mejtefskom fudbalskom xD

ni sad se ne može zarađivati bog zna kakav hljeb, a kamo li kod nas i to još sa vremenskim prilogom "ikada"

Eh sad. Zašto ga ne igram? Možda zato što mi je random napucavanje botova na serverima i vatreno krštenje AK-47-ce i Fraga previše childish i što mi takva vrsta zabave dosadi za max. 20 minuta.
Dok sam bio mali igrao sam, priznajem igrao sam, ali sad ne igram, imao sam ga prije nekih 5-6 mjeseci na računaru ali sam ga izbrisao da bi ustupio mjesto važnijim stvarima na HDD-u (filmovima Jenne Jameson?!).
I evo jedna simpa anegdota - baš posilie ovog GZ turnira ja dođem tamo u Digital Art (gdje se igrao xD), nemam časa, pustili me iz Gimnazije, i reko odoh, pošto me drug zvao, zajebavati nastavnike tamo u školi osnovnoj xD i pošto sam imao 4 časa sjedem ja tamo, slušam, gledam kako CS-a igraju, i ovaj jedan hoće da vidi ove demoe sa turnira xD
I ka'e meni, hajd me zamijeni.
Ja sam se u tom trenutku sjebao. Znači, znao sam osnove (W-A-S-D, mišom se puca, ctrl - crouch) ali je**š me nisam znao kupiti pištolj, ništa bokte. Još bio nekakav je**n server, meni se čini KGB ili ne znam tačno. Napravio sam score 2 -2 sa pištoljem xDxD

I u vezi psovanja ništa ne znam, iako mi je jedan lik rekao da sam chiter xD

jako interesantna tema, ni sam nisam htio ovakav post dugačak napisati ali et'.
evo jedna simpa slika xD

evo i mene na tvojoj temi :) da ti kazem ja cs pretezno igram s posla kada nemam sta da radim (a sad mi nije sezona, pa pravo malo posla ima) a to je pretezno u jutarnjim satima, dodushe i kod kuche opalim ponekad :) nikad nesto aktivno nisam igrao, uvijek cisto da ubijem dosadu i nista vishe... najvise me privlaci to sto da prostis ima zajebancije kada igras online, tipa danas sto je bilo (bio si prisutan) i iskreno odmorim glavu od silnih motherfucking brojeva s posla :( sto se tiche kompjutera... kod kuche imam laptop, kakva god da mu je konfiguracija on nije za igrice definitivno :) a da ti iskreno kazem nisam nesto bas pachenik koji "mora" biti prvi na serveru i sve poubijati, bitno mi je da se dobro zajebavam i to je to :) HF

Edit: Jako zanimljiva tema ,)

Cs uvijek igrao iskljucivo radi zabave.
Poceo prije 4 godine ,igrao samo na logosoftu.Cilj mi bio u svakoj rundu ubit bar jednog 
Da je bitan kompjuter ,meni nije bio.Igrao sam na pentiumu 3 skoro godinu dana.Fps bio 50 ,meni dosta.Ali nabavio sam bolji kompjuter radi drugih stvari.
Opremu i sranja nisam nikad kupovao,zato sto necu da trosim pare na nesto sto mi nije toliko vazno.
Na turnir neki nisam nikad otisao ,nisam imao team,a i nije mi to neka furka.
Isao sam malo po nocnim u stasnet s rajom i pucali se pomalo.
Necu nikad vidjet feninga od cs-a ,ni od bilo koje druge igrice.
Sad neigram nista ,dosade i igrice ,kad tad.

hmm 

Konekcija mi je bitna naravno bolje se prima ne laga itd 

Kompjuter ne mora biti neka vele sila da bi se mogao cs igrati ugl kompjuter nek je solida.Malo opreme nabaciti kakav fin mis a ostalo i nije potrebno al dobro dodje kad se ima para 

CS trenutno igram radi zabave jer ne mislim vecinu zivota provesti za kompjuterom 

Igrica nikad nece moci zaradjivati za hljeb 

♥

Igram c.s ponekad iz zabave samo onako da se malo opustim i da se zajebajem !Vise ni c.s nije sto je bio npr uso neki dan na epn kad puno citera pa jbt gdje je admin da to rijesava !!!
Onda sam ga presto igrat radi tih "citera".Al ev opet ponekad udjem na neki deatmech ili zombi mod nako radi furke samo da bi se zabavio(ubio vrijeme)!Sto se tice pc-a dobar je sve igram na high al za c.s ti brate ne treba nesto jak pc ni neka jaka oprema,al zato ti treba malo bolji net da ti nebi lagalo.Ako ti znas igrat ti ces i sa onim najgorim pc-om i onom najgorom opremom bit pRo!Et tolko od mene ♥

Iskreno sto se tice racunara bitno mi je samo da ne pada fps,a ostalo manje vise,mis je inteli od 23km i za mene nema boljeg,podloga mantis i to je to.A sto se tice igranja nekada sam igrao te lige na turnire nismo mogli ici igrali one sto su bili kod nas i to je to.Nadam se da ce i kod nas nekada "ozivjeti" electron sport i da ce pojedinci moci da "zarade" od toga.

Kanter ne igram vise jer je previse agresivna igrica 

DotA pwna !

♥ Samar !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.